Post op anderen server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim

Tim

03/09/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Hoi Allemaal.

Ik heb 2 domeinen met daarop 2 websites.
Nu heb ik een script gemaakt op domein 1 wat via een cron loopt.
Dit script haalt de data op en zet dit dan in de mysql database.

Maar nu wil ik dit data ook op mijn anderen website hebben, en die moet dus ook daar in de database. Is het nu mogelijk om dan het cronscript bijv via een post een script op de anderen server te laten 'voeden'?

grtz,
TIm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:09:23
 
GaMer B

GaMer B

03/09/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Zie cURL. Die kan een POST stream naar het andere domein versturen.
 
Tim

Tim

03/09/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Gelukt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

$dirArray
= getDir(".");    // Get a list of the current directory for loading in the files.
while (list($filename, $filedate) = each($dirArray)) {
    $mp3file = new CMP3File;
    $mp3file->getid3 ($filename);
        
    $pub_date = date("Y-m-d H:i:s");
    
    $series = $mp3file->title;
    
    echo $series;
    
    $URL="www.domein.nl/extern/incomming-sen.php";
    $ch = curl_init();    
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,"http://$URL");  
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "Data1=" . $series . "&Data2=" . $filename . "");curl_exec ($ch);    
    curl_close ($ch);

}


?>

Misschien ooit makkelijk voor iemand anders.
 
Steen

steen

03/09/2009 18:06:00
Quote Anchor link
Ik zou wel even kijken of de request wel van die server komt en een key meegeven, zodat er niemand verkeerde naar je tweede domein kan posten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.