POST requests werken niet op server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Quote Anchor link
Ik heb vandaag mijn server(met domeinnaam) overgeplaatst naar een andere server. Nu werkt dat allemaal netjes, database werkt, alle plaatjes laden, layout laad. Maar zodra ik bijvoorbeeld probeer in te loggen(een POST request) gebeurt er gewoon helemaal niks. Hij bezoekt de pagina waarnaar het form post, maar dat is ook alles. Het vreemdste is nog wel: ik kon straks nog wel inloggen, maar na een computer reboot zijn deze problemen pas gekomen. Verder kan er niemand anders die ik heb gevraagd inloggen.

Ik weet zeker dat 't aan de POST ligt omdat ook de zoekfunctie niet meer werkt.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:17:54
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

22/11/2009 20:57:00
Quote Anchor link
Heb je de server thuis staan? Of welke host anders?
 
Quote Anchor link
Ik heb die nieuwe server staan bij webruimtehosting.nl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Deze site laat je geen account deleten
 
- SanThe -

- SanThe -

22/11/2009 21:38:00
Quote Anchor link
Superglobals?
Gebruik je wel $_POST['....'] vars?
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

22/11/2009 21:54:00
Quote Anchor link
Geen foutmeldingen?
ook niet verborgen in de broncode?

Heb je dit in je script staan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

22/11/2009 22:16:00
Quote Anchor link
Laat eens een stukje script zien
 
Quote Anchor link
Ok, heb heel wat testjes gedaan. Nu bleek er ergens in 't script nog $HTTP_POST_VARS verborgen te zitten xD. Er zijn nog wat foutjes, maar ik zal verder wel met de host bespreken
 
Michael -

Michael -

23/11/2009 16:39:00
Quote Anchor link
Hoezo met de host bespreken? Je moet $HTTP_POST_VARS sowieso vervangen. Werkt 't daarna nog niet dan?
 
Quote Anchor link
Nou, heb $HTTP_POST_VARS vanzelfsprekend vervangen, maar er zijn nog problemen met PDO, alleen de eerste query wordt uitgevoerd, daarna geen meer..
 
Toine vd P

Toine vd P

23/11/2009 17:40:00
Quote Anchor link
heb je uberhaupt de extension wel aanstaan ?

extension=php_pdo.dll
 
Quote Anchor link
Tsja, das het rare, ik zie op deze server al die regels met extensions niet staan. Maar als ik phpinfo() check staan er wel dingen over PDO in. En ook omdat 1 query iig wel uitvoert...
 
Toine vd P

Toine vd P

23/11/2009 17:56:00
Quote Anchor link
In de output van phpinfo() staat ook ergens de locatie van je configuratiebestand, kun je deze opzoeken en controleren of hierin dit goed staat?
 
Quote Anchor link
Ja, daar heb ik dus gekeken: daar staan helemaal geen extensions in
 
Toine vd P

Toine vd P

23/11/2009 18:05:00
Quote Anchor link
wat voor server draai je ?
 
Quote Anchor link
CentOS 64 bit
VPS Server
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Deze site laat je geen account deleten
 
Toine vd P

Toine vd P

23/11/2009 18:16:00
Quote Anchor link
Geen ervaring mee. moet je niet b.v. een mod ion mods_availeble symlinken of verplaatsen naar mods_enabled ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.