POST variable incorrect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 18:08:46
Quote Anchor link
hoi,

ik ben bezig met een spel from scratch. maar ik ben op een probleem gestuit met een loterij script: als ik 1 lot wil kopen koop ik bijvoorbeeld 800 loten. hopelijk kan iemand mij helpen,

inhoud variablen:
$user->loten: aantal loten opgehaald uit de database van de gebruiker,
$user->contantq: het geld dat de gebruiker heeft, de q is omdat de andere inhoud heeft die de money_format functie gebruikt,
$user->usr: de gebruikersnaam van de ingelogde gebruiker,

als je nog iets moet weten vraag het gewoon

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
if(!isset($_POST['tickets'])) {
    }
else{
        $toek = $_POST['tickets'] += $user->loten;  
    if ($user->loten >= 1000) {
        $errorlot = "Je kunt geen loten meer kopen want je hebt er al:" . $user->loten .".";
    }
else{
    if ($toek >= 1000) {
        $errorlot = "Je kunt niet meer zoveel loten kopen, want je hebt al:" . $user->loten .", En je mag er maar 1000.";
    }
else{
    if($_POST['tickets'] == ''){
        $errorlot = "Je moet een aantal loten invullen!";
    }
else{
    $kosten = $_POST['tickets'] * '1000';
    if($kosten > $user->contantq){
        $errorlot = "Je hebt niet genoeg geld!";
    }
else{
        mysql_query("UPDATE `users` SET `loten`=`loten`+'".$_POST['tickets']."' WHERE `usr`='" . $user->usr . "'");
        mysql_query("UPDATE `loterij` SET `verkocht`=`verkocht`+'".$_POST['tickets']."'");
        }}}}}

?>

<h1 id="pagename">Welkom In Het Casino</h1>
<h2 align="center">Loterij</h2>
<p align="center" id="gold">Je kunt hier de tickets voor de loterij kopen. Bij de loterij kun je veel geld winnen. Het bedrag word hoger als er meer mensen inschrijven!</p>
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM `loterij`");
$fetch = mysql_fetch_object($query);
?>

<?php
if(isset($errorlot)){
    echo($errorlot);
}

echo $_POST['tickets'];
?>


<p align="center" id="gold">Er zijn:<?php echo ($fetch->verkocht); ?> Tickets verkocht</p>
<p align="center" id="gold">Je hebt:<?php echo ($user->loten); ?> Tickets gekocht</p>
<p align="center" id="gold">Ieder ticket kost: &euro; 1.000,00</p>
<center>
    <form action="#" method="post">
        <label for="tickets"><p id="gold">Aantal Tickets:</p></label><input type="text" name="tickets" />
        <input type="submit" value="Koop" />
    </form>
    <table>
        <tr><td><p align="center" id="gold">Prijs</p></td><td><p align="center" id="gold">Persoon</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs1v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs1n); ?>
</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs2v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs2n); ?>
</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs3v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs3n); ?>
</p></td></tr>
    </table>
</center>    
Gewijzigd op 10/04/2012 18:09:53 door Kevin van oosterhout
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:41:27
 
M grootveld

M grootveld

10/04/2012 18:09:56
Quote Anchor link
Dit is onleesbaar :O

Edit: Sorry, laat maar, de site deed even raar.
Gewijzigd op 10/04/2012 18:10:25 door M grootveld
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 18:10:48
Quote Anchor link
niet meer, ik zag het al
 
- SanThe -

- SanThe -

10/04/2012 19:06:03
Quote Anchor link
Leuke regel:
$toek = $_POST['tickets'] += $user->loten;

Hierdoor krijgen $toek en $_POST['tickets'] beiden de waarde van $_POST['tickets'] + $user->loten.
Gewijzigd op 10/04/2012 19:06:25 door - SanThe -
 
Tom Swinkels

Tom Swinkels

10/04/2012 19:10:44
Quote Anchor link
Hej Kevin!

Ik heb je script even nog wat aangepast, hopelijk werkt hij nu wel.
-Je gebruikt quotes op de verkeerde momenten.
-Verder kun je bij het oproepen van een variable beter de short tag van php gebruiken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?.

Gr Tom.


<?php
if(!isset($_POST['tickets']))
{

    //??
}
else
{
    $toek = $_POST['tickets'] + $user->loten;

    if ($user->loten >= 1000)
    {

        $errorlot = "Je kunt geen loten meer kopen want je hebt er al:" . $user->loten .".";
    }

    else
    {
        if ($toek >= 1000)
        {

            $errorlot = "Je kunt niet meer zoveel loten kopen, want je hebt al:" . $user->loten .", En je mag er maar 1000.";
        }

        else
        {
            if($_POST['tickets'] == '')
            {

                $errorlot = "Je moet een aantal loten invullen!";
            }

            else
            {
                $kosten = $_POST['tickets'] * '1000';
                if($kosten > $user->contantq)
                {

                    $errorlot = "Je hebt niet genoeg geld!";
                }

                else
                {
                    mysql_query("UPDATE users SET loten = loten+" . mysql_real_escape_string($_POST['tickets']) . " WHERE usr = " . $user->usr);
                    mysql_query("UPDATE loterij SET verkocht = verkocht+" . mysql_real_escape_string($_POST['tickets']));
                }
            }
        }
    }    
}

?>

<h1 id="pagename">Welkom In Het Casino</h1>
<h2 align="center">Loterij</h2>
<p align="center" id="gold">Je kunt hier de tickets voor de loterij kopen. Bij de loterij kun je veel geld winnen. Het bedrag word hoger als er meer mensen inschrijven!</p>
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM loterij");
$fetch = mysql_fetch_object($query);
?>

<?php
if(isset($errorlot))
{

    echo($errorlot);
}

echo $_POST['tickets'];
?>


<p align="center" id="gold">Er zijn:<?=$fetch->verkocht;?> Tickets verkocht</p>
<p align="center" id="gold">Je hebt:<?=$user->loten;?> Tickets gekocht</p>
<p align="center" id="gold">Ieder ticket kost: &euro; 1.000,00</p>
<center>
    <form action="#" method="post">
        <label for="tickets"><p id="gold">Aantal Tickets:</p></label><input type="text" name="tickets" />
        <input type="submit" value="Koop" />
    </form>
    <table>
        <tr><td><p align="center" id="gold">Prijs</p></td><td><p align="center" id="gold">Persoon</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs1v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs1n;?></p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs2v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs2n;?></p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs3v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs3n;?></p></td></tr>
    </table>
</center>    
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 19:17:47
Quote Anchor link
zullen we het standaard rijtje maar weer eens opdreunen?

- juiste quotes gebruiken
- foutafhandeling toepassen
- voor zover ik weet is <center> weg
- geen asterix (*) voor selecteren
- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33)
- wtf is de bedoeling van regel 1
- sinds wanneer is de shorttag beter? phphulp herkent m niet als php
- verder had santhe ook nog een opmerking, kijk daar eens naar!
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 19:33:05
Quote Anchor link
oeps de is was mijn foutje, over het hoofd gezien.
@jeroen vd: centertags zijn tijdelijk voor het overzicht.

ik gebruik al een tijd geen shorttags meer.

-wtf is de bedoeling van regel 1: die weet ik niet

- juiste quotes gebruiken
- foutafhandeling toepassen

- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33): het moet 1000 keer de post zijn aangezien het de prijs is.

ben nog maar een beginner maar alles komt spelenderwijs.

het werkt nu, ik ga nu de rest bouwen. heel erg bedankt iedereen. tips zijn altijd welkom.
Gewijzigd op 10/04/2012 19:36:08 door kevin van oosterhout
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 19:40:03
Quote Anchor link
- juiste quotes gebruiken
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/correct-quoten/772/
- foutafhandeling toepassen
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/beginnersfouten-tegengaan/763/correcte-foutenafhandeling/2043/
- voor zover ik weet is <center> weg
- geen asterix (*) voor selecteren
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/beginnersfouten-tegengaan/763/geheugenefficint-programmeren/2044/
- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33)
je hebt quotes om 1000 heenstaan, hiermee bedoel je dat je een waarde met tekst wil vermenigvuldigen. dat is gewoonweg niet goed. ik zeg toch ook niet 6 = 3 * auto?
- wtf is de bedoeling van regel 1
weghalen dus
- sinds wanneer is de shorttag beter? phphulp herkent m niet als php
- verder had santhe ook nog een opmerking, kijk daar eens naar!

beter goed leren, dan straks slechte dingen afleren dat het werkt betekent nog niet dat het goed is.
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 19:42:11
Quote Anchor link
inderdaad daar moet ik je gelijk in geven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.