POST variable incorrect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 18:08:46
Quote Anchor link
hoi,

ik ben bezig met een spel from scratch. maar ik ben op een probleem gestuit met een loterij script: als ik 1 lot wil kopen koop ik bijvoorbeeld 800 loten. hopelijk kan iemand mij helpen,

inhoud variablen:
$user->loten: aantal loten opgehaald uit de database van de gebruiker,
$user->contantq: het geld dat de gebruiker heeft, de q is omdat de andere inhoud heeft die de money_format functie gebruikt,
$user->usr: de gebruikersnaam van de ingelogde gebruiker,

als je nog iets moet weten vraag het gewoon

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
if(!isset($_POST['tickets'])) {
    }
else{
        $toek = $_POST['tickets'] += $user->loten;  
    if ($user->loten >= 1000) {
        $errorlot = "Je kunt geen loten meer kopen want je hebt er al:" . $user->loten .".";
    }
else{
    if ($toek >= 1000) {
        $errorlot = "Je kunt niet meer zoveel loten kopen, want je hebt al:" . $user->loten .", En je mag er maar 1000.";
    }
else{
    if($_POST['tickets'] == ''){
        $errorlot = "Je moet een aantal loten invullen!";
    }
else{
    $kosten = $_POST['tickets'] * '1000';
    if($kosten > $user->contantq){
        $errorlot = "Je hebt niet genoeg geld!";
    }
else{
        mysql_query("UPDATE `users` SET `loten`=`loten`+'".$_POST['tickets']."' WHERE `usr`='" . $user->usr . "'");
        mysql_query("UPDATE `loterij` SET `verkocht`=`verkocht`+'".$_POST['tickets']."'");
        }}}}}

?>

<h1 id="pagename">Welkom In Het Casino</h1>
<h2 align="center">Loterij</h2>
<p align="center" id="gold">Je kunt hier de tickets voor de loterij kopen. Bij de loterij kun je veel geld winnen. Het bedrag word hoger als er meer mensen inschrijven!</p>
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM `loterij`");
$fetch = mysql_fetch_object($query);
?>

<?php
if(isset($errorlot)){
    echo($errorlot);
}

echo $_POST['tickets'];
?>


<p align="center" id="gold">Er zijn:<?php echo ($fetch->verkocht); ?> Tickets verkocht</p>
<p align="center" id="gold">Je hebt:<?php echo ($user->loten); ?> Tickets gekocht</p>
<p align="center" id="gold">Ieder ticket kost: &euro; 1.000,00</p>
<center>
    <form action="#" method="post">
        <label for="tickets"><p id="gold">Aantal Tickets:</p></label><input type="text" name="tickets" />
        <input type="submit" value="Koop" />
    </form>
    <table>
        <tr><td><p align="center" id="gold">Prijs</p></td><td><p align="center" id="gold">Persoon</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs1v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs1n); ?>
</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs2v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs2n); ?>
</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs3v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs3n); ?>
</p></td></tr>
    </table>
</center>    
Gewijzigd op 10/04/2012 18:09:53 door Kevin van oosterhout
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 06:20:33
 
M grootveld

M grootveld

10/04/2012 18:09:56
Quote Anchor link
Dit is onleesbaar :O

Edit: Sorry, laat maar, de site deed even raar.
Gewijzigd op 10/04/2012 18:10:25 door M grootveld
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 18:10:48
Quote Anchor link
niet meer, ik zag het al
 
- SanThe -

- SanThe -

10/04/2012 19:06:03
Quote Anchor link
Leuke regel:
$toek = $_POST['tickets'] += $user->loten;

Hierdoor krijgen $toek en $_POST['tickets'] beiden de waarde van $_POST['tickets'] + $user->loten.
Gewijzigd op 10/04/2012 19:06:25 door - SanThe -
 
Tom Swinkels

Tom Swinkels

10/04/2012 19:10:44
Quote Anchor link
Hej Kevin!

Ik heb je script even nog wat aangepast, hopelijk werkt hij nu wel.
-Je gebruikt quotes op de verkeerde momenten.
-Verder kun je bij het oproepen van een variable beter de short tag van php gebruiken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?.

Gr Tom.


<?php
if(!isset($_POST['tickets']))
{

    //??
}
else
{
    $toek = $_POST['tickets'] + $user->loten;

    if ($user->loten >= 1000)
    {

        $errorlot = "Je kunt geen loten meer kopen want je hebt er al:" . $user->loten .".";
    }

    else
    {
        if ($toek >= 1000)
        {

            $errorlot = "Je kunt niet meer zoveel loten kopen, want je hebt al:" . $user->loten .", En je mag er maar 1000.";
        }

        else
        {
            if($_POST['tickets'] == '')
            {

                $errorlot = "Je moet een aantal loten invullen!";
            }

            else
            {
                $kosten = $_POST['tickets'] * '1000';
                if($kosten > $user->contantq)
                {

                    $errorlot = "Je hebt niet genoeg geld!";
                }

                else
                {
                    mysql_query("UPDATE users SET loten = loten+" . mysql_real_escape_string($_POST['tickets']) . " WHERE usr = " . $user->usr);
                    mysql_query("UPDATE loterij SET verkocht = verkocht+" . mysql_real_escape_string($_POST['tickets']));
                }
            }
        }
    }    
}

?>

<h1 id="pagename">Welkom In Het Casino</h1>
<h2 align="center">Loterij</h2>
<p align="center" id="gold">Je kunt hier de tickets voor de loterij kopen. Bij de loterij kun je veel geld winnen. Het bedrag word hoger als er meer mensen inschrijven!</p>
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM loterij");
$fetch = mysql_fetch_object($query);
?>

<?php
if(isset($errorlot))
{

    echo($errorlot);
}

echo $_POST['tickets'];
?>


<p align="center" id="gold">Er zijn:<?=$fetch->verkocht;?> Tickets verkocht</p>
<p align="center" id="gold">Je hebt:<?=$user->loten;?> Tickets gekocht</p>
<p align="center" id="gold">Ieder ticket kost: &euro; 1.000,00</p>
<center>
    <form action="#" method="post">
        <label for="tickets"><p id="gold">Aantal Tickets:</p></label><input type="text" name="tickets" />
        <input type="submit" value="Koop" />
    </form>
    <table>
        <tr><td><p align="center" id="gold">Prijs</p></td><td><p align="center" id="gold">Persoon</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs1v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs1n;?></p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs2v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs2n;?></p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs3v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs3n;?></p></td></tr>
    </table>
</center>    
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 19:17:47
Quote Anchor link
zullen we het standaard rijtje maar weer eens opdreunen?

- juiste quotes gebruiken
- foutafhandeling toepassen
- voor zover ik weet is <center> weg
- geen asterix (*) voor selecteren
- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33)
- wtf is de bedoeling van regel 1
- sinds wanneer is de shorttag beter? phphulp herkent m niet als php
- verder had santhe ook nog een opmerking, kijk daar eens naar!
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 19:33:05
Quote Anchor link
oeps de is was mijn foutje, over het hoofd gezien.
@jeroen vd: centertags zijn tijdelijk voor het overzicht.

ik gebruik al een tijd geen shorttags meer.

-wtf is de bedoeling van regel 1: die weet ik niet

- juiste quotes gebruiken
- foutafhandeling toepassen

- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33): het moet 1000 keer de post zijn aangezien het de prijs is.

ben nog maar een beginner maar alles komt spelenderwijs.

het werkt nu, ik ga nu de rest bouwen. heel erg bedankt iedereen. tips zijn altijd welkom.
Gewijzigd op 10/04/2012 19:36:08 door kevin van oosterhout
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 19:40:03
Quote Anchor link
- juiste quotes gebruiken
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/correct-quoten/772/
- foutafhandeling toepassen
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/beginnersfouten-tegengaan/763/correcte-foutenafhandeling/2043/
- voor zover ik weet is <center> weg
- geen asterix (*) voor selecteren
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/beginnersfouten-tegengaan/763/geheugenefficint-programmeren/2044/
- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33)
je hebt quotes om 1000 heenstaan, hiermee bedoel je dat je een waarde met tekst wil vermenigvuldigen. dat is gewoonweg niet goed. ik zeg toch ook niet 6 = 3 * auto?
- wtf is de bedoeling van regel 1
weghalen dus
- sinds wanneer is de shorttag beter? phphulp herkent m niet als php
- verder had santhe ook nog een opmerking, kijk daar eens naar!

beter goed leren, dan straks slechte dingen afleren dat het werkt betekent nog niet dat het goed is.
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 19:42:11
Quote Anchor link
inderdaad daar moet ik je gelijk in geven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.