Posten lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ScrapZz nl

ScrapZz nl

13/11/2010 18:41:23
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben bezig met een forumpje met leden en een zoek machine maar als ik een
post functie wil gebruiken wilt hij het niet doen ($_POST["zoek"])
dus hij post gewoon niks hier een voorbeeldje van me zoek machine:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
                  <div class="search-form">
                    <form method="post" id="searchform" action="/zoek" class="clearfix" name="searchform">
                      <fieldset>
                        <div id="searchfield">
                          <input type="text" name="zoek" id="searchbox" class="text clearField" value="Zoek" />
                        </div><input type="submit" value="" class="submit" />
                      </fieldset>
                    </form>
                  </div>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$Titel
= "Zoeken";
Include("../besturing.php");
Include("../$Boven");
echo"Je zocht naar: ".$_POST["zoek"]."</br>de zoek functie is nog niet actief probeer het later nog is!";
Include("../$Onder");
?>


Daar word niet weer gegeven wat je zocht wat hij dus wel zal moeten doen!

wie kan me zeggen wat de probleem is? het is een sub domein als je dat ook moet weten.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 02:56:34
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

13/11/2010 19:13:32
Quote Anchor link
je komt wel op de "/zoek" pagina waar ook je 2e script staat??
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

13/11/2010 19:19:14
Quote Anchor link
ja daar kom je :) dat zie je ook in de script!
action="/zoek"
 
Jasper hoi

jasper hoi

13/11/2010 19:21:17
Quote Anchor link
en als je nou is de hele array print??
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
print_r($_POST)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

13/11/2010 19:23:17
Quote Anchor link
gebruik ook eens een check of er wel gepost is:
$_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST'
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

13/11/2010 19:23:54
Quote Anchor link
ook niks!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Array ( ) Je zocht naar:
de zoek functie is nog niet actief probeer het later nog is!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

13/11/2010 19:27:08
Quote Anchor link
heb je niet toevallig een redirect naar die pagina ofzo want er wordt helemaal niets gepost, je komt dus op die pagina met een tussenstap
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

13/11/2010 19:27:57
Quote Anchor link
er word wel gepost want krijg gewoon:
Je zocht naar:
de zoek functie is nog niet actief probeer het later nog is!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
if(!$_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST'){
echo"Er is wat fout gegaan probeer opnieuw!";
}
else{
echo"Je zocht naar: ".$_POST["zoek"]."</br>de zoek functie is nog niet actief probeer het later nog is!";
}


Toevoeging op 13/11/2010 19:29:33:

Vincent Huisman op 13/11/2010 19:27:08:
heb je niet toevallig een redirect naar die pagina ofzo want er wordt helemaal niets gepost, je komt dus op die pagina met een tussenstap


nee want heb niks gedaan met redirect maar al de post werkt niet niet alleen de zoek functie maar ook leden aan maken!
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2010 19:32:47
Quote Anchor link
Joey iets op 13/11/2010 19:19:14:
ja daar kom je :) dat zie je ook in de script!
action="/zoek"


En wat stelt dat voor denk je?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

13/11/2010 19:35:01
Quote Anchor link
- SanThe - op 13/11/2010 19:32:47:
Joey iets op 13/11/2010 19:19:14:
ja daar kom je :) dat zie je ook in de script!
action="/zoek"


En wat stelt dat voor denk je?


XD ben niet dom
dat betekent gewoon dat hij naar /zoek gaat!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

13/11/2010 19:36:46
Quote Anchor link
je hebt je if ook verkeerd opgezet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != 'POST'){
in plaats van
if(!$_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST'){
 
Jasper hoi

jasper hoi

13/11/2010 19:37:40
Quote Anchor link
juist, dat wil je ook wil maar dan gewoon naar zoek, niet naar /zoek neem ik aan.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2010 19:42:48
Quote Anchor link
Joey iets op 13/11/2010 19:35:01:
- SanThe - op 13/11/2010 19:32:47:
Joey iets op 13/11/2010 19:19:14:
ja daar kom je :) dat zie je ook in de script!
action="/zoek"


En wat stelt dat voor denk je?


XD ben niet dom
dat betekent gewoon dat hij naar /zoek gaat!


En dat bestandje 'zoek' staat ergens in de webroot en heeft géén extensie? Dan zal de eventueel aanwezige php-code ook niet werken uiteraard.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

13/11/2010 19:44:28
Quote Anchor link
- SanThe - op 13/11/2010 19:42:48:
Joey iets op 13/11/2010 19:35:01:
- SanThe - op 13/11/2010 19:32:47:
Joey iets op 13/11/2010 19:19:14:
ja daar kom je :) dat zie je ook in de script!
action="/zoek"


En wat stelt dat voor denk je?


XD ben niet dom
dat betekent gewoon dat hij naar /zoek gaat!


En dat bestandje 'zoek' staat ergens in de webroot en heeft géén extensie? Dan zal de eventueel aanwezige php-code ook niet werken uiteraard.


ja die staat in de root map en is ook een map waar een index.php in zit dus heeft wel een extensie
en wil gewoon naar http://www.toystory.vbspul.eu/zoek/ gaan!
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2010 19:48:42
Quote Anchor link
Typo: Heriner me
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

13/11/2010 19:51:00
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 13/11/2010 19:36:46:
je hebt je if ook verkeerd opgezet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != 'POST'){
in plaats van
if(!$_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST'){


Ja nu komt er ook:
"Er is wat fout gegaan probeer opnieuw!"
te staan!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

13/11/2010 19:54:31
Quote Anchor link
en dus zie je zo dat er op een een of andere manier toch geredirect wordt want de post komt niet aan

ik raad je ook aan om het even met get te doen, en ik zou het ook bij get houden want dat is vriendelijker voor de gebruiker, dan kan hij gelijk de url aanpassen en zoeken of bookmarken
Gewijzigd op 13/11/2010 19:56:04 door Vincent Huisman
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

13/11/2010 19:56:49
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 13/11/2010 19:54:31:
en dus zie je zo dat er op een een of andere manier toch geredirect wordt want de post komt niet aan

ik raad je ook aan om het even met get te doen, en ik zou het ook bij get houden want dat is vriendelijker voor de gebruiker, dan kan hij gelijk de url aanpassen en zoeken of bookmarken


Ja maar het gebeurt bij alle post dank kan haast niet??

Ja maar dan zit ik als nog met het probleem dat hij bij de aanmeld pagina ook geen post verzend!
Gewijzigd op 13/11/2010 19:57:51 door ScrapZz nl
 
Jasper hoi

jasper hoi

13/11/2010 19:59:55
Quote Anchor link
zal echt aan een redirect of aan je server liggen.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

13/11/2010 20:04:17
Quote Anchor link
Jasper van Oeffel op 13/11/2010 19:59:55:
zal echt aan een redirect of aan je server liggen.


Ik zal niet weten waar die redect van daan moet komen dan??
en op vbspul.eu en andere sites die gewoon op de server gehost zijn werken de post functies gewoon wel!
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2010 20:06:32
Quote Anchor link
Zet bij action="....." nou eens gewoon de juiste volledige link.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.