post_max_size

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

20/09/2019 09:19:57
Quote Anchor link
Wie weet wat hier fout gaat? Ik kan geen bestand > 8M uploaden.

Ik heb PHP Version 7.3.8
In /Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini staat;

; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 750M

als ik phpinfo() uitvoer krijg ik echter
post_max_size 8M 8M

Bij voorbaat dank,
Peter



PHPINFO(); geeft: post_max_size 8M
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:40:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2019 09:44:50
Quote Anchor link
Vergeet ook upload_max_filesize niet.
Apache ook al herstart?
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 10:15:27
Quote Anchor link
Ja Apache opnieuw gestart.
Daarna nogmaals macbook opnieuw gestart.
Resultaat blijft gelijk.
upload_max_filesize heeft ook andere waarde als ini bestand.
Je zou zeggen het verkeerde php.ini bestand maar de versie die boven phpinfo() staat is correct zie copy&paste hieronder.

Ook Loaded Configuration File is juist.

Settings php.ini

Loaded Configuration File /Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini

; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 750M

; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 750M


PHPinfo():
Bovenzijde phpinfo() document is de versie
PHP Version 7.3.8

local/master
upload_max_filesize 32M 32M
post_max_size 8M 8M
 
Bart V B

Bart V B

20/09/2019 10:19:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 750M

Als dat werkelijk zo er staat gaat het niet werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 750M

Er zou een enter moeten staan.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 11:05:38
Quote Anchor link
Snap ik maar het staat er goed. Met knip en plakken ziet het misschien anders uit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 12:14:30
Quote Anchor link
Kan zijn dat dit "/Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini" niet de juist versie is.

Kijk via phpinfo() waar het van toepassing zijnde bestand staat. Zoek op "Loaded Configuration File" en daar zie je het juiste pad staan van de file die je moet hebben.

Als je de file aanpast moet je daarna nog de httpd server even resetten om de wijziging door te voeren.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 12:23:46
Quote Anchor link
Zie hiervoor bovenstaande opmerking:20/09/2019 10:15:27
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 12:26:27
Quote Anchor link
Staat er een .htacacess bestand in de root-map toevallig waarin deze waarden zijn ingesteld?
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 12:32:16
Quote Anchor link
Nee geen .htaccess bestand aanwezig. Blijft een groot raadsel.

Toevoeging op 20/09/2019 12:45:27:

Gevonden.

Ik heb op 3 september MAMP geupdate. In de folder Applications staan 2 folders, MAMP en MAMP_2019-9-03_15_33
Ik ben bezig geweest met php.ini uit de laatste folder. Het blijkt dat ik de instellingen uit de andere folder (MAMP) moet hebben. Daar staat de zaak wel op 8M.

Dus mijn fout.

Bedankt voor jullie reacties.
Peter
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 13:00:23
Quote Anchor link
Dus toch verkeerde file ;-)

Succes ermee :-)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 13:36:44
Quote Anchor link
Zucht. Er zijn een aantal samenhangende configuratievariabelen die bepalen hoeveel data je kunt uploaden.

post_max_size - maximale omvang van alle POST data
upload_max_filesize - de maximale grootte van een enkel geupload bestand
memory_limit - de maximale grootte dat een script aan geheugen mag claimen

De verhoudingen hiertussen zouden als volgt moeten zijn:
memory_limit > post_max_size > upload_max_filesize

(en als je on-the-fly ook allerlei bewerkingen op afbeelding wilt doen dan moet de memory_limit mogelijk aanzienlijk hoger ingesteld worden, al helemaal als je tussentijds geen geheugen vrijgeeft)

En dan heb je nog andere variabelen:
max_input_vars - maximaal aantal variabelen dat een enkele superglobal mag bevatten
max_file_uploads - maximaal aantal bestanden dat tegelijkertijd geupload mag worden

Al deze configuratevariabelen, en wellicht meer, zouden in harmonie moeten zijn, anders gaat dit gewoon niet werken.

Kijk anders eens in de ini_set() appendix of lees eens wat over file uploads.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 15:01:33
Quote Anchor link
Vanwaar die 'zucht' Thomas? Toe aan het weekend? :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 15:09:25
Quote Anchor link
Voor mij is het altijd weekend :).

Nee, meer de notie dat problematiek met file uploads verholpen zou kunnen worden met het wijzigen van een enkele instelling. Er zijn een aantal configuratiewaarden die nauw met elkaar samenhangen, dus het aanpassen van één waarde (op de goede plaats :p) is in dit geval zelden afdoende.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 15:30:55
Quote Anchor link
Ah oké ... dat verklaart nog steeds niet die zucht ;-)

Je steekt zo'n mooi verhaal af, maar je begint tegelijkertijd ook zo ongemotiveerd met een diepe zucht :D
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 15:40:39
Quote Anchor link
De "zucht" was meer vanwege de aloude val waarbij je voorbarig de conclusie hebt getrokken dat *iets* de oorzaak van een probleem is en de *enkele* wijziging heeft geresulteerd in het wegnemen van het probleem, terwijl er mogelijk veel meer aan de hand is. Alsof je "abracadabra" roept en alles "werkt" weer. De "zucht" was dus mede omdat er ogenschijnlijk een gebrek aan nuancering was in de probleemanalyse. Een onvolledige analyse levert je vaak ook een onvolledige oplossing.

Zucht :p.
Gewijzigd op 21/09/2019 00:27:44 door Thomas van den Heuvel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 22:13:39
Quote Anchor link
Aha. Maar dan hoef je niet te zuchten :-) Benader het positief, haha.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 22:25:29
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip Thomas. De anderen ook bedankt voor de input. Heeft toch toe geleid dat mijn probleem is opgelost. Top.
Prettig weekend allen.
Peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.