post_max_size

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

20/09/2019 09:19:57
Quote Anchor link
Wie weet wat hier fout gaat? Ik kan geen bestand > 8M uploaden.

Ik heb PHP Version 7.3.8
In /Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini staat;

; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 750M

als ik phpinfo() uitvoer krijg ik echter
post_max_size 8M 8M

Bij voorbaat dank,
Peter



PHPINFO(); geeft: post_max_size 8M
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:11:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2019 09:44:50
Quote Anchor link
Vergeet ook upload_max_filesize niet.
Apache ook al herstart?
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 10:15:27
Quote Anchor link
Ja Apache opnieuw gestart.
Daarna nogmaals macbook opnieuw gestart.
Resultaat blijft gelijk.
upload_max_filesize heeft ook andere waarde als ini bestand.
Je zou zeggen het verkeerde php.ini bestand maar de versie die boven phpinfo() staat is correct zie copy&paste hieronder.

Ook Loaded Configuration File is juist.

Settings php.ini

Loaded Configuration File /Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini

; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 750M

; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 750M


PHPinfo():
Bovenzijde phpinfo() document is de versie
PHP Version 7.3.8

local/master
upload_max_filesize 32M 32M
post_max_size 8M 8M
 
Bart V B

Bart V B

20/09/2019 10:19:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 750M

Als dat werkelijk zo er staat gaat het niet werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 750M

Er zou een enter moeten staan.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 11:05:38
Quote Anchor link
Snap ik maar het staat er goed. Met knip en plakken ziet het misschien anders uit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 12:14:30
Quote Anchor link
Kan zijn dat dit "/Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini" niet de juist versie is.

Kijk via phpinfo() waar het van toepassing zijnde bestand staat. Zoek op "Loaded Configuration File" en daar zie je het juiste pad staan van de file die je moet hebben.

Als je de file aanpast moet je daarna nog de httpd server even resetten om de wijziging door te voeren.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 12:23:46
Quote Anchor link
Zie hiervoor bovenstaande opmerking:20/09/2019 10:15:27
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 12:26:27
Quote Anchor link
Staat er een .htacacess bestand in de root-map toevallig waarin deze waarden zijn ingesteld?
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 12:32:16
Quote Anchor link
Nee geen .htaccess bestand aanwezig. Blijft een groot raadsel.

Toevoeging op 20/09/2019 12:45:27:

Gevonden.

Ik heb op 3 september MAMP geupdate. In de folder Applications staan 2 folders, MAMP en MAMP_2019-9-03_15_33
Ik ben bezig geweest met php.ini uit de laatste folder. Het blijkt dat ik de instellingen uit de andere folder (MAMP) moet hebben. Daar staat de zaak wel op 8M.

Dus mijn fout.

Bedankt voor jullie reacties.
Peter
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 13:00:23
Quote Anchor link
Dus toch verkeerde file ;-)

Succes ermee :-)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 13:36:44
Quote Anchor link
Zucht. Er zijn een aantal samenhangende configuratievariabelen die bepalen hoeveel data je kunt uploaden.

post_max_size - maximale omvang van alle POST data
upload_max_filesize - de maximale grootte van een enkel geupload bestand
memory_limit - de maximale grootte dat een script aan geheugen mag claimen

De verhoudingen hiertussen zouden als volgt moeten zijn:
memory_limit > post_max_size > upload_max_filesize

(en als je on-the-fly ook allerlei bewerkingen op afbeelding wilt doen dan moet de memory_limit mogelijk aanzienlijk hoger ingesteld worden, al helemaal als je tussentijds geen geheugen vrijgeeft)

En dan heb je nog andere variabelen:
max_input_vars - maximaal aantal variabelen dat een enkele superglobal mag bevatten
max_file_uploads - maximaal aantal bestanden dat tegelijkertijd geupload mag worden

Al deze configuratevariabelen, en wellicht meer, zouden in harmonie moeten zijn, anders gaat dit gewoon niet werken.

Kijk anders eens in de ini_set() appendix of lees eens wat over file uploads.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 15:01:33
Quote Anchor link
Vanwaar die 'zucht' Thomas? Toe aan het weekend? :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 15:09:25
Quote Anchor link
Voor mij is het altijd weekend :).

Nee, meer de notie dat problematiek met file uploads verholpen zou kunnen worden met het wijzigen van een enkele instelling. Er zijn een aantal configuratiewaarden die nauw met elkaar samenhangen, dus het aanpassen van één waarde (op de goede plaats :p) is in dit geval zelden afdoende.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 15:30:55
Quote Anchor link
Ah oké ... dat verklaart nog steeds niet die zucht ;-)

Je steekt zo'n mooi verhaal af, maar je begint tegelijkertijd ook zo ongemotiveerd met een diepe zucht :D
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 15:40:39
Quote Anchor link
De "zucht" was meer vanwege de aloude val waarbij je voorbarig de conclusie hebt getrokken dat *iets* de oorzaak van een probleem is en de *enkele* wijziging heeft geresulteerd in het wegnemen van het probleem, terwijl er mogelijk veel meer aan de hand is. Alsof je "abracadabra" roept en alles "werkt" weer. De "zucht" was dus mede omdat er ogenschijnlijk een gebrek aan nuancering was in de probleemanalyse. Een onvolledige analyse levert je vaak ook een onvolledige oplossing.

Zucht :p.
Gewijzigd op 21/09/2019 00:27:44 door Thomas van den Heuvel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 22:13:39
Quote Anchor link
Aha. Maar dan hoef je niet te zuchten :-) Benader het positief, haha.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 22:25:29
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip Thomas. De anderen ook bedankt voor de input. Heeft toch toe geleid dat mijn probleem is opgelost. Top.
Prettig weekend allen.
Peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.