post_max_size

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

20/09/2019 09:19:57
Quote Anchor link
Wie weet wat hier fout gaat? Ik kan geen bestand > 8M uploaden.

Ik heb PHP Version 7.3.8
In /Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini staat;

; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 750M

als ik phpinfo() uitvoer krijg ik echter
post_max_size 8M 8M

Bij voorbaat dank,
Peter



PHPINFO(); geeft: post_max_size 8M
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:20:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2019 09:44:50
Quote Anchor link
Vergeet ook upload_max_filesize niet.
Apache ook al herstart?
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 10:15:27
Quote Anchor link
Ja Apache opnieuw gestart.
Daarna nogmaals macbook opnieuw gestart.
Resultaat blijft gelijk.
upload_max_filesize heeft ook andere waarde als ini bestand.
Je zou zeggen het verkeerde php.ini bestand maar de versie die boven phpinfo() staat is correct zie copy&paste hieronder.

Ook Loaded Configuration File is juist.

Settings php.ini

Loaded Configuration File /Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini

; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 750M

; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 750M


PHPinfo():
Bovenzijde phpinfo() document is de versie
PHP Version 7.3.8

local/master
upload_max_filesize 32M 32M
post_max_size 8M 8M
 
Bart V B

Bart V B

20/09/2019 10:19:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 750M

Als dat werkelijk zo er staat gaat het niet werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 750M

Er zou een enter moeten staan.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 11:05:38
Quote Anchor link
Snap ik maar het staat er goed. Met knip en plakken ziet het misschien anders uit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 12:14:30
Quote Anchor link
Kan zijn dat dit "/Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini" niet de juist versie is.

Kijk via phpinfo() waar het van toepassing zijnde bestand staat. Zoek op "Loaded Configuration File" en daar zie je het juiste pad staan van de file die je moet hebben.

Als je de file aanpast moet je daarna nog de httpd server even resetten om de wijziging door te voeren.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 12:23:46
Quote Anchor link
Zie hiervoor bovenstaande opmerking:20/09/2019 10:15:27
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 12:26:27
Quote Anchor link
Staat er een .htacacess bestand in de root-map toevallig waarin deze waarden zijn ingesteld?
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 12:32:16
Quote Anchor link
Nee geen .htaccess bestand aanwezig. Blijft een groot raadsel.

Toevoeging op 20/09/2019 12:45:27:

Gevonden.

Ik heb op 3 september MAMP geupdate. In de folder Applications staan 2 folders, MAMP en MAMP_2019-9-03_15_33
Ik ben bezig geweest met php.ini uit de laatste folder. Het blijkt dat ik de instellingen uit de andere folder (MAMP) moet hebben. Daar staat de zaak wel op 8M.

Dus mijn fout.

Bedankt voor jullie reacties.
Peter
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 13:00:23
Quote Anchor link
Dus toch verkeerde file ;-)

Succes ermee :-)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 13:36:44
Quote Anchor link
Zucht. Er zijn een aantal samenhangende configuratievariabelen die bepalen hoeveel data je kunt uploaden.

post_max_size - maximale omvang van alle POST data
upload_max_filesize - de maximale grootte van een enkel geupload bestand
memory_limit - de maximale grootte dat een script aan geheugen mag claimen

De verhoudingen hiertussen zouden als volgt moeten zijn:
memory_limit > post_max_size > upload_max_filesize

(en als je on-the-fly ook allerlei bewerkingen op afbeelding wilt doen dan moet de memory_limit mogelijk aanzienlijk hoger ingesteld worden, al helemaal als je tussentijds geen geheugen vrijgeeft)

En dan heb je nog andere variabelen:
max_input_vars - maximaal aantal variabelen dat een enkele superglobal mag bevatten
max_file_uploads - maximaal aantal bestanden dat tegelijkertijd geupload mag worden

Al deze configuratevariabelen, en wellicht meer, zouden in harmonie moeten zijn, anders gaat dit gewoon niet werken.

Kijk anders eens in de ini_set() appendix of lees eens wat over file uploads.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 15:01:33
Quote Anchor link
Vanwaar die 'zucht' Thomas? Toe aan het weekend? :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 15:09:25
Quote Anchor link
Voor mij is het altijd weekend :).

Nee, meer de notie dat problematiek met file uploads verholpen zou kunnen worden met het wijzigen van een enkele instelling. Er zijn een aantal configuratiewaarden die nauw met elkaar samenhangen, dus het aanpassen van één waarde (op de goede plaats :p) is in dit geval zelden afdoende.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 15:30:55
Quote Anchor link
Ah oké ... dat verklaart nog steeds niet die zucht ;-)

Je steekt zo'n mooi verhaal af, maar je begint tegelijkertijd ook zo ongemotiveerd met een diepe zucht :D
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 15:40:39
Quote Anchor link
De "zucht" was meer vanwege de aloude val waarbij je voorbarig de conclusie hebt getrokken dat *iets* de oorzaak van een probleem is en de *enkele* wijziging heeft geresulteerd in het wegnemen van het probleem, terwijl er mogelijk veel meer aan de hand is. Alsof je "abracadabra" roept en alles "werkt" weer. De "zucht" was dus mede omdat er ogenschijnlijk een gebrek aan nuancering was in de probleemanalyse. Een onvolledige analyse levert je vaak ook een onvolledige oplossing.

Zucht :p.
Gewijzigd op 21/09/2019 00:27:44 door Thomas van den Heuvel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 22:13:39
Quote Anchor link
Aha. Maar dan hoef je niet te zuchten :-) Benader het positief, haha.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 22:25:29
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip Thomas. De anderen ook bedankt voor de input. Heeft toch toe geleid dat mijn probleem is opgelost. Top.
Prettig weekend allen.
Peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.