post_max_size

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

20/09/2019 09:19:57
Quote Anchor link
Wie weet wat hier fout gaat? Ik kan geen bestand > 8M uploaden.

Ik heb PHP Version 7.3.8
In /Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini staat;

; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 750M

als ik phpinfo() uitvoer krijg ik echter
post_max_size 8M 8M

Bij voorbaat dank,
Peter



PHPINFO(); geeft: post_max_size 8M
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 03:52:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2019 09:44:50
Quote Anchor link
Vergeet ook upload_max_filesize niet.
Apache ook al herstart?
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 10:15:27
Quote Anchor link
Ja Apache opnieuw gestart.
Daarna nogmaals macbook opnieuw gestart.
Resultaat blijft gelijk.
upload_max_filesize heeft ook andere waarde als ini bestand.
Je zou zeggen het verkeerde php.ini bestand maar de versie die boven phpinfo() staat is correct zie copy&paste hieronder.

Ook Loaded Configuration File is juist.

Settings php.ini

Loaded Configuration File /Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini

; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 750M

; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 750M


PHPinfo():
Bovenzijde phpinfo() document is de versie
PHP Version 7.3.8

local/master
upload_max_filesize 32M 32M
post_max_size 8M 8M
 
Bart V B

Bart V B

20/09/2019 10:19:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 750M

Als dat werkelijk zo er staat gaat het niet werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 750M

Er zou een enter moeten staan.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 11:05:38
Quote Anchor link
Snap ik maar het staat er goed. Met knip en plakken ziet het misschien anders uit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 12:14:30
Quote Anchor link
Kan zijn dat dit "/Applications/MAMP/bin/php/php7.3.8/conf/php.ini" niet de juist versie is.

Kijk via phpinfo() waar het van toepassing zijnde bestand staat. Zoek op "Loaded Configuration File" en daar zie je het juiste pad staan van de file die je moet hebben.

Als je de file aanpast moet je daarna nog de httpd server even resetten om de wijziging door te voeren.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 12:23:46
Quote Anchor link
Zie hiervoor bovenstaande opmerking:20/09/2019 10:15:27
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 12:26:27
Quote Anchor link
Staat er een .htacacess bestand in de root-map toevallig waarin deze waarden zijn ingesteld?
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 12:32:16
Quote Anchor link
Nee geen .htaccess bestand aanwezig. Blijft een groot raadsel.

Toevoeging op 20/09/2019 12:45:27:

Gevonden.

Ik heb op 3 september MAMP geupdate. In de folder Applications staan 2 folders, MAMP en MAMP_2019-9-03_15_33
Ik ben bezig geweest met php.ini uit de laatste folder. Het blijkt dat ik de instellingen uit de andere folder (MAMP) moet hebben. Daar staat de zaak wel op 8M.

Dus mijn fout.

Bedankt voor jullie reacties.
Peter
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 13:00:23
Quote Anchor link
Dus toch verkeerde file ;-)

Succes ermee :-)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 13:36:44
Quote Anchor link
Zucht. Er zijn een aantal samenhangende configuratievariabelen die bepalen hoeveel data je kunt uploaden.

post_max_size - maximale omvang van alle POST data
upload_max_filesize - de maximale grootte van een enkel geupload bestand
memory_limit - de maximale grootte dat een script aan geheugen mag claimen

De verhoudingen hiertussen zouden als volgt moeten zijn:
memory_limit > post_max_size > upload_max_filesize

(en als je on-the-fly ook allerlei bewerkingen op afbeelding wilt doen dan moet de memory_limit mogelijk aanzienlijk hoger ingesteld worden, al helemaal als je tussentijds geen geheugen vrijgeeft)

En dan heb je nog andere variabelen:
max_input_vars - maximaal aantal variabelen dat een enkele superglobal mag bevatten
max_file_uploads - maximaal aantal bestanden dat tegelijkertijd geupload mag worden

Al deze configuratevariabelen, en wellicht meer, zouden in harmonie moeten zijn, anders gaat dit gewoon niet werken.

Kijk anders eens in de ini_set() appendix of lees eens wat over file uploads.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 15:01:33
Quote Anchor link
Vanwaar die 'zucht' Thomas? Toe aan het weekend? :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 15:09:25
Quote Anchor link
Voor mij is het altijd weekend :).

Nee, meer de notie dat problematiek met file uploads verholpen zou kunnen worden met het wijzigen van een enkele instelling. Er zijn een aantal configuratiewaarden die nauw met elkaar samenhangen, dus het aanpassen van één waarde (op de goede plaats :p) is in dit geval zelden afdoende.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 15:30:55
Quote Anchor link
Ah oké ... dat verklaart nog steeds niet die zucht ;-)

Je steekt zo'n mooi verhaal af, maar je begint tegelijkertijd ook zo ongemotiveerd met een diepe zucht :D
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2019 15:40:39
Quote Anchor link
De "zucht" was meer vanwege de aloude val waarbij je voorbarig de conclusie hebt getrokken dat *iets* de oorzaak van een probleem is en de *enkele* wijziging heeft geresulteerd in het wegnemen van het probleem, terwijl er mogelijk veel meer aan de hand is. Alsof je "abracadabra" roept en alles "werkt" weer. De "zucht" was dus mede omdat er ogenschijnlijk een gebrek aan nuancering was in de probleemanalyse. Een onvolledige analyse levert je vaak ook een onvolledige oplossing.

Zucht :p.
Gewijzigd op 21/09/2019 00:27:44 door Thomas van den Heuvel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2019 22:13:39
Quote Anchor link
Aha. Maar dan hoef je niet te zuchten :-) Benader het positief, haha.
 
Peter van Kroonenburg

Peter van Kroonenburg

20/09/2019 22:25:29
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip Thomas. De anderen ook bedankt voor de input. Heeft toch toe geleid dat mijn probleem is opgelost. Top.
Prettig weekend allen.
Peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.