Pragma: no-cache

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »
Michel

michel

04/04/2006 18:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan ik dit werkend krijgen in IE 6? het word namelijk maar ondersteund tm IE4 heb ik me laten vertellen...

Code:
header("Pragma: ");
header("Cache-Control: ");
header("Expires: Mon, 26 Jul 1999 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, proxy-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
//set global variables
global $username,$password;

header("Pragma: no-cache");
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:49:19
 

04/04/2006 18:22:00
Quote Anchor link
Je hebt lege headers.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:29:00
Quote Anchor link
en wat moet daar in komen te staan?
 

04/04/2006 18:30:00
Quote Anchor link
header("Pragma: ");
header("Cache-Control: ");

Weghalen.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:40:00
Quote Anchor link
werkt het nog niet...
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2006 18:44:00
Quote Anchor link
'Wat' werkt niet?
 

04/04/2006 18:45:00
Quote Anchor link
Foutmeldingen errors,
lees de slimme vragen tutorial eens.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:50:00
Quote Anchor link
Ok, het complete verhaal, ik heb een inlogsysteem, inloggen.php en die stuurt 2 gegevens door, naam en pass, validate.php moet dat checken.

Validate.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?
header("Expires: Mon, 26 Jul 2006 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, proxy-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
//set global variables
global $username,$password;

header("Pragma: no-cache");
//hieronder gebruikersnaam en wachtwoord aanpassen
//alleen cijfers en letters gebruiken zonder spaties

$uname[1] = "***";
$upass[1] = "*******";
$known_as[1] = "****";
//veel meer gebruikers kunnen worden toegevoegd
//verwijder dan de slashes voor onderstaande regels

$uname[2] = "***8";
$upass[2] = "******";
$known_as[2] = "*****";


//de login-pagina
$login_page = "login.php";
//pagina na het inloggen
$success_page = "nieuwelink.php";
//pad naar validate.php
$validate_path = "http://chatty.ch.funpic.org/links/validate.php";
//foutmelding na het inloggen
$login_err = '<div align="center">Uw gebruikersnaam of wachtwoord is onjuist !!!</b><br></div>';
//Lege velden
$empty_err = '<div align="center"><b>U heeft(nog) niets ingevuld !!!<br></b></div>';
//Foute invoer voor wachtwoord en/of gebruikersnaam
$chr_err = '<div align="center"><b>Probeer het nogmaals aub ...</b></div>';

//if the form is empty and the cookie isn't set
//then display error message the return to login

    if($username == "" && $password == ""  && !isset($_COOKIE["this_cookie"])){
        
        include($login_page);
        print($empty_err);
        exit();
    }


//if the form is not empty and the cookie isn't set
//then make sure that only letters and numbers are entered
//if there are then display error message the return to login

    if($username != "" || $password != ""  && !isset($_COOKIE["this_cookie"])){    
        if (preg_match ("/[^a-zA-Z0-9]/", $username.$password)){     
            
            include($login_page);
            print($chr_err);
            exit();
        }
    }


//if the cookie isn't set
if (!isset($_COOKIE["this_cookie"]) ){
$user_count = count($uname);
$user_exists = false;

// check through all the users to see if they exist
for ($i = 1; $i <= $user_count; $i++) {
    if ($uname[$i] == $username && $upass[$i] == $password){
    $user_id=$i;
    //$welcome_name = $known_as[$i];
    $user_exists = true;
    }
}


if(!$user_exists){
        
        include($login_page);
print ($login_err);
        exit();
}


//if the login is correct then set the cookie
$cookie_val=crypt($uname[$user_id]);
//set the cookie so it dies when the browser is closed
setcookie ("name", $known_as[$user_id], 0);
setcookie ("this_cookie", $cookie_val, 0);
header("Location: $success_page");
exit();
}


//if a user tries to access validate.php directly and they are logged in
if($REQUEST_URI == $validate_path){
echo "<html>\n<head>\n";
echo "<title>U bent al ingelogd</title>\n";
echo "</head>\n";
echo "<body bgcolor=\"white\">\n";
echo "U bent ingelogd.   <a href=\"".$success_page."\" target=\"_self\">Ga verder</a>\n";
echo "</body>\n";
echo "</html>\n";

}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door michel
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2006 18:56:00
Quote Anchor link
En wat is het probleem?
 
Michel

michel

04/04/2006 19:06:00
Quote Anchor link
in IE kan ik niet inloggen en in firefox wel...

inloggen.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("gegevens.php");
?>


<html>
<head>
<title>:: LOGIN :: Mijn startpagina :: </title>
<link rel=stylesheet type="text/css" href="../css.css">
</head>
<body><table width="400" align="center">
<tr>
<th valign=top>U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken<br><br></th>
</tr>
<tr><td>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
//if no cookie is set then display the form
if(!isset($_COOKIE["this_cookie"])){
echo '<div align="center"><form action="validate.php" method="post">';
echo 'Gebruikersnaam : <input type="text" name="username"><br><br>';
echo 'Wachtwoord : <input type="password" name="password"><br><br>';
echo '<input type="submit" value="Login"></form></div>';
}
else{
echo "U bent al ingelogd !!! <a href=\"admin.php\">Ga verder ...</a>";
}

?>

</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
 
Michel

michel

06/04/2006 08:58:00
Quote Anchor link
nog suggesties?
 

06/04/2006 09:28:00
Quote Anchor link
IE accepteert cookies?

Graag wat meer info. Wat gebeurt er. Zet error reporting aan. Eventueel echoes in de code.
 
Michel

michel

10/04/2006 11:28:00
Quote Anchor link
IE accepteerd inderdaad cookies...
 
Tommy

Tommy

10/04/2006 11:55:00
Quote Anchor link
Quote:
nog suggesties?


schrijf je eigen login systeem en controleer als men ingelogd is a.d.h.v. cookies & verander bv. 0 naar 1 in db als iemand ingelogd is dan heb je ook geen headers nodig of weinig...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.