Pragma: no-cache

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »
Michel

michel

04/04/2006 18:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan ik dit werkend krijgen in IE 6? het word namelijk maar ondersteund tm IE4 heb ik me laten vertellen...

Code:
header("Pragma: ");
header("Cache-Control: ");
header("Expires: Mon, 26 Jul 1999 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, proxy-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
//set global variables
global $username,$password;

header("Pragma: no-cache");
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 07:58:33
 

04/04/2006 18:22:00
Quote Anchor link
Je hebt lege headers.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:29:00
Quote Anchor link
en wat moet daar in komen te staan?
 

04/04/2006 18:30:00
Quote Anchor link
header("Pragma: ");
header("Cache-Control: ");

Weghalen.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:40:00
Quote Anchor link
werkt het nog niet...
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2006 18:44:00
Quote Anchor link
'Wat' werkt niet?
 

04/04/2006 18:45:00
Quote Anchor link
Foutmeldingen errors,
lees de slimme vragen tutorial eens.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:50:00
Quote Anchor link
Ok, het complete verhaal, ik heb een inlogsysteem, inloggen.php en die stuurt 2 gegevens door, naam en pass, validate.php moet dat checken.

Validate.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?
header("Expires: Mon, 26 Jul 2006 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, proxy-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
//set global variables
global $username,$password;

header("Pragma: no-cache");
//hieronder gebruikersnaam en wachtwoord aanpassen
//alleen cijfers en letters gebruiken zonder spaties

$uname[1] = "***";
$upass[1] = "*******";
$known_as[1] = "****";
//veel meer gebruikers kunnen worden toegevoegd
//verwijder dan de slashes voor onderstaande regels

$uname[2] = "***8";
$upass[2] = "******";
$known_as[2] = "*****";


//de login-pagina
$login_page = "login.php";
//pagina na het inloggen
$success_page = "nieuwelink.php";
//pad naar validate.php
$validate_path = "http://chatty.ch.funpic.org/links/validate.php";
//foutmelding na het inloggen
$login_err = '<div align="center">Uw gebruikersnaam of wachtwoord is onjuist !!!</b><br></div>';
//Lege velden
$empty_err = '<div align="center"><b>U heeft(nog) niets ingevuld !!!<br></b></div>';
//Foute invoer voor wachtwoord en/of gebruikersnaam
$chr_err = '<div align="center"><b>Probeer het nogmaals aub ...</b></div>';

//if the form is empty and the cookie isn't set
//then display error message the return to login

    if($username == "" && $password == ""  && !isset($_COOKIE["this_cookie"])){
        
        include($login_page);
        print($empty_err);
        exit();
    }


//if the form is not empty and the cookie isn't set
//then make sure that only letters and numbers are entered
//if there are then display error message the return to login

    if($username != "" || $password != ""  && !isset($_COOKIE["this_cookie"])){    
        if (preg_match ("/[^a-zA-Z0-9]/", $username.$password)){     
            
            include($login_page);
            print($chr_err);
            exit();
        }
    }


//if the cookie isn't set
if (!isset($_COOKIE["this_cookie"]) ){
$user_count = count($uname);
$user_exists = false;

// check through all the users to see if they exist
for ($i = 1; $i <= $user_count; $i++) {
    if ($uname[$i] == $username && $upass[$i] == $password){
    $user_id=$i;
    //$welcome_name = $known_as[$i];
    $user_exists = true;
    }
}


if(!$user_exists){
        
        include($login_page);
print ($login_err);
        exit();
}


//if the login is correct then set the cookie
$cookie_val=crypt($uname[$user_id]);
//set the cookie so it dies when the browser is closed
setcookie ("name", $known_as[$user_id], 0);
setcookie ("this_cookie", $cookie_val, 0);
header("Location: $success_page");
exit();
}


//if a user tries to access validate.php directly and they are logged in
if($REQUEST_URI == $validate_path){
echo "<html>\n<head>\n";
echo "<title>U bent al ingelogd</title>\n";
echo "</head>\n";
echo "<body bgcolor=\"white\">\n";
echo "U bent ingelogd.   <a href=\"".$success_page."\" target=\"_self\">Ga verder</a>\n";
echo "</body>\n";
echo "</html>\n";

}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door michel
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2006 18:56:00
Quote Anchor link
En wat is het probleem?
 
Michel

michel

04/04/2006 19:06:00
Quote Anchor link
in IE kan ik niet inloggen en in firefox wel...

inloggen.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("gegevens.php");
?>


<html>
<head>
<title>:: LOGIN :: Mijn startpagina :: </title>
<link rel=stylesheet type="text/css" href="../css.css">
</head>
<body><table width="400" align="center">
<tr>
<th valign=top>U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken<br><br></th>
</tr>
<tr><td>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
//if no cookie is set then display the form
if(!isset($_COOKIE["this_cookie"])){
echo '<div align="center"><form action="validate.php" method="post">';
echo 'Gebruikersnaam : <input type="text" name="username"><br><br>';
echo 'Wachtwoord : <input type="password" name="password"><br><br>';
echo '<input type="submit" value="Login"></form></div>';
}
else{
echo "U bent al ingelogd !!! <a href=\"admin.php\">Ga verder ...</a>";
}

?>

</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
 
Michel

michel

06/04/2006 08:58:00
Quote Anchor link
nog suggesties?
 

06/04/2006 09:28:00
Quote Anchor link
IE accepteert cookies?

Graag wat meer info. Wat gebeurt er. Zet error reporting aan. Eventueel echoes in de code.
 
Michel

michel

10/04/2006 11:28:00
Quote Anchor link
IE accepteerd inderdaad cookies...
 
Tommy

Tommy

10/04/2006 11:55:00
Quote Anchor link
Quote:
nog suggesties?


schrijf je eigen login systeem en controleer als men ingelogd is a.d.h.v. cookies & verander bv. 0 naar 1 in db als iemand ingelogd is dan heb je ook geen headers nodig of weinig...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.