Pragma: no-cache

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »
Michel

michel

04/04/2006 18:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan ik dit werkend krijgen in IE 6? het word namelijk maar ondersteund tm IE4 heb ik me laten vertellen...

Code:
header("Pragma: ");
header("Cache-Control: ");
header("Expires: Mon, 26 Jul 1999 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, proxy-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
//set global variables
global $username,$password;

header("Pragma: no-cache");
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:10:28
 

04/04/2006 18:22:00
Quote Anchor link
Je hebt lege headers.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:29:00
Quote Anchor link
en wat moet daar in komen te staan?
 

04/04/2006 18:30:00
Quote Anchor link
header("Pragma: ");
header("Cache-Control: ");

Weghalen.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:40:00
Quote Anchor link
werkt het nog niet...
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2006 18:44:00
Quote Anchor link
'Wat' werkt niet?
 

04/04/2006 18:45:00
Quote Anchor link
Foutmeldingen errors,
lees de slimme vragen tutorial eens.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:50:00
Quote Anchor link
Ok, het complete verhaal, ik heb een inlogsysteem, inloggen.php en die stuurt 2 gegevens door, naam en pass, validate.php moet dat checken.

Validate.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?
header("Expires: Mon, 26 Jul 2006 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, proxy-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
//set global variables
global $username,$password;

header("Pragma: no-cache");
//hieronder gebruikersnaam en wachtwoord aanpassen
//alleen cijfers en letters gebruiken zonder spaties

$uname[1] = "***";
$upass[1] = "*******";
$known_as[1] = "****";
//veel meer gebruikers kunnen worden toegevoegd
//verwijder dan de slashes voor onderstaande regels

$uname[2] = "***8";
$upass[2] = "******";
$known_as[2] = "*****";


//de login-pagina
$login_page = "login.php";
//pagina na het inloggen
$success_page = "nieuwelink.php";
//pad naar validate.php
$validate_path = "http://chatty.ch.funpic.org/links/validate.php";
//foutmelding na het inloggen
$login_err = '<div align="center">Uw gebruikersnaam of wachtwoord is onjuist !!!</b><br></div>';
//Lege velden
$empty_err = '<div align="center"><b>U heeft(nog) niets ingevuld !!!<br></b></div>';
//Foute invoer voor wachtwoord en/of gebruikersnaam
$chr_err = '<div align="center"><b>Probeer het nogmaals aub ...</b></div>';

//if the form is empty and the cookie isn't set
//then display error message the return to login

    if($username == "" && $password == ""  && !isset($_COOKIE["this_cookie"])){
        
        include($login_page);
        print($empty_err);
        exit();
    }


//if the form is not empty and the cookie isn't set
//then make sure that only letters and numbers are entered
//if there are then display error message the return to login

    if($username != "" || $password != ""  && !isset($_COOKIE["this_cookie"])){    
        if (preg_match ("/[^a-zA-Z0-9]/", $username.$password)){     
            
            include($login_page);
            print($chr_err);
            exit();
        }
    }


//if the cookie isn't set
if (!isset($_COOKIE["this_cookie"]) ){
$user_count = count($uname);
$user_exists = false;

// check through all the users to see if they exist
for ($i = 1; $i <= $user_count; $i++) {
    if ($uname[$i] == $username && $upass[$i] == $password){
    $user_id=$i;
    //$welcome_name = $known_as[$i];
    $user_exists = true;
    }
}


if(!$user_exists){
        
        include($login_page);
print ($login_err);
        exit();
}


//if the login is correct then set the cookie
$cookie_val=crypt($uname[$user_id]);
//set the cookie so it dies when the browser is closed
setcookie ("name", $known_as[$user_id], 0);
setcookie ("this_cookie", $cookie_val, 0);
header("Location: $success_page");
exit();
}


//if a user tries to access validate.php directly and they are logged in
if($REQUEST_URI == $validate_path){
echo "<html>\n<head>\n";
echo "<title>U bent al ingelogd</title>\n";
echo "</head>\n";
echo "<body bgcolor=\"white\">\n";
echo "U bent ingelogd.   <a href=\"".$success_page."\" target=\"_self\">Ga verder</a>\n";
echo "</body>\n";
echo "</html>\n";

}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door michel
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2006 18:56:00
Quote Anchor link
En wat is het probleem?
 
Michel

michel

04/04/2006 19:06:00
Quote Anchor link
in IE kan ik niet inloggen en in firefox wel...

inloggen.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("gegevens.php");
?>


<html>
<head>
<title>:: LOGIN :: Mijn startpagina :: </title>
<link rel=stylesheet type="text/css" href="../css.css">
</head>
<body><table width="400" align="center">
<tr>
<th valign=top>U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken<br><br></th>
</tr>
<tr><td>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
//if no cookie is set then display the form
if(!isset($_COOKIE["this_cookie"])){
echo '<div align="center"><form action="validate.php" method="post">';
echo 'Gebruikersnaam : <input type="text" name="username"><br><br>';
echo 'Wachtwoord : <input type="password" name="password"><br><br>';
echo '<input type="submit" value="Login"></form></div>';
}
else{
echo "U bent al ingelogd !!! <a href=\"admin.php\">Ga verder ...</a>";
}

?>

</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
 
Michel

michel

06/04/2006 08:58:00
Quote Anchor link
nog suggesties?
 

06/04/2006 09:28:00
Quote Anchor link
IE accepteert cookies?

Graag wat meer info. Wat gebeurt er. Zet error reporting aan. Eventueel echoes in de code.
 
Michel

michel

10/04/2006 11:28:00
Quote Anchor link
IE accepteerd inderdaad cookies...
 
Tommy

Tommy

10/04/2006 11:55:00
Quote Anchor link
Quote:
nog suggesties?


schrijf je eigen login systeem en controleer als men ingelogd is a.d.h.v. cookies & verander bv. 0 naar 1 in db als iemand ingelogd is dan heb je ook geen headers nodig of weinig...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.