preg_*

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 18:22:00
Quote Anchor link
hallo
ben bezig met een script.. dus ik selecteer een tekst, nou moet ik de tekst alleen laten verder gaan als er de stukjes '< ?php .. ?>' (zonder die spatie in < ?) en '<script .. >'
en '<style .. >' niet in zitten, dus alleen als het < en > is, maar als het nou een php stukje is, dan moetie het negeren.. is dat mogelijk met de functie preg_match_all??
en zoja hoe.. ik kan ongeveer met die functie omgaan.. maar niet helemaal :P
alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:19:09
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:13:00
Quote Anchor link
Hij moet het negeren. Staat dat gelijk aan 'het mag (tijdelijk) weg'?

In dat geval zou je een preg_replace kunnen uitvoeren met een pattern als dit bijv. Hij is niet netjes of erg goed, maar hij werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$text
= <<<HEREDOC
Hell oworld
<script>document.write('JS')</script>
en
<style type="text/css">iets</style>
jaja
HEREDOC
;
echo preg_replace('/<([script|style|\?php])+[ ]*.*>(.+?)<\/[script|style|\?php]+>/i', '', $text);
?>
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:19:00
Quote Anchor link
dus als ik het goed begrijp verwijderd hij alles tussen php, script en style tags??
en hoe voeg ik het daarna weer toe dan?
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Met deze code wou dat niet, maar met de volgende zou het wel moeten lukken. Mijn tests deden het in ieder geval:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$text
= <<<HEREDOC
Hell oworld
<script>document.write('JS')</script>
en
<style type="text/css">iets</style>
jaja
HEREDOC
;

$temporaryContent = array();

function
saveTemporaryContent($content)
{

   global $temporaryContent;
   $uniqId = uniqId('placeholder', true);
   $temporaryContent[$uniqId] = stripslashes($content);
   return $uniqId;
}


$cleanText = strtoupper(preg_replace('/(<([script|style|\?php])+[ ]*.*>(.+?)<\/[script|style|\?php]+>)/ie', 'saveTemporaryContent("$1")', $text));

echo '<p>' . $cleanText . '</p>';

echo '<p>' . str_ireplace(array_keys($temporaryContent), $temporaryContent, $cleanText) . '</p>';
?>
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:29:00
Quote Anchor link
ok.. dan zal ik dat es ff probere..
voor nu bedankt.. maar ik zal hem ff uitprobere.. en dan zegge

greetz
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:37:00
Quote Anchor link
Ow, trouwens, str_ireplace is een PHP5 functie, dus grote kans dat je daar tegenaan loopt. Helaas zou dat in mijn testje wel moeten omdat ik de placeholders ook omzet naar hoofdletters, maar dat waren ze origineel niet, dus hij herkent ze niet meer.

In mijn testopstelling zou je dat kunnen tenietdoen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
   $temporaryContent
[$uniqId] = stripslashes($content);
?>

te vervangen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
   $temporaryContent
[strtoupper($uniqId)] = stripslashes($content);
?>


Maar ik denk dat je dat buiten mijn testje niet nodig zal hebben.
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:39:00
Quote Anchor link
ok ik zal dan ff probere
thxx :D
 
The Hosh

The Hosh

30/09/2006 16:15:00
Quote Anchor link
ok dat werkte niet :S
ff de stukje laten zien wat ik gebruik:
dit is wat ik gebruik om de text te selecteren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    /**
    * HTML
    * Coding begins only with < and ends with >
    */

    preg_match_all('#(<.*?'.'>)#is', $highlighted, $matches);
    for ($i = 0; $i <= count($matches[0]); $i++)
    {

        $replacer = highlight_html($matches[0][$i]);
        $highlighted = str_replace($matches[0][$i], $replacer, $highlighted);
    }

?>



en dit is de functie, in dit functie heb ik wat van de gecodeerde dinge kleur gegeven word, maar dat kom omdat het anders de hele text verpest:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
<?php
/**
* This will give html code a color ($input)
* some things aren't html. that's because we
* have encode these at the beginnen of the highlightstring()
* What the encoded string are, you have to read by the string itsel :-P
*/

function highlight_html($input)
{

    /**
    * These three array will make it easyer to preg_replace to colors
    */

    $commands_boldblue = array
    (
        '#(\ba\b)#', '#(\babbr\b)#', '#(\babove\b)#', '#(\bacronym\b)#', '#(\baddress\b)#', '#(\bapplet\b)#', '#(\barea\b)#',
        '#(\barray\b)#', '#(\bb\b)#', '#(\bbase\b)#', '#(\bbdo\b)#', '#(\bbgsound\b)#', '#(\bbig\b)#', '#(\bxmp\b)#',
        '#(\bblink\b)#', '#(\bblockquote\b)#', '#(\bbody\b)#', '#(\bbox\b)#', '#(\bbr\b)#', '#(\bbutton\b)#', '#(\bcaption\b)#',
        '#(\bcenter\b)#', '#(\bcite\b)#', '#(\bcode\b)#', '#(\bcol\b)#', '#(\bcolgroup\b)#', '#(\bcomment\b)#', '#(\bdd\b)#',
        '#(\bdel\b)#', '#(\bdfn\b)#', '#(\bdir\b)#', '#(\bdiv\b)#', '#(\bdl\b)#', '#(\bdoctype\b)#', '#(\bdt\b)#', '#(\bem\b)#',
        '#(\bembed\b)#', '#(\bfieldset\b)#', '#(\bfig\b)#', '#(\bform\b)#', '#(\bframe\b)#', '#(\bframeset\b)#', '#(\btfoot\b)#',
        '#(\bh\b)#', '#(\bh1\b)#', '#(\bh2\b)#', '#(\bh3\b)#', '#(\bh4\b)#', '#(\bh5\b)#', '#(\bh6\b)#', '#(\bhead\b)#',
        '#(\bhr\b)#', '#(\bhta\b)#', '#(\bhtml\b)#', '#(\bi\b)#', '#(\biframe\b)#', '#(\bimg\b)#', '#(\binput\b)#', '#(\bins\b)#',
        '#(\bisindex\b)#', '#(\bkbd\b)#', '#(\blabel\b)#', '#(\blegend\b)#', '#(\bli\b)#', '#(\blink\b)#', '#(\blisting\b)#',
        '#(\bmap\b)#', '#(\bmarquee\b)#', '#(\bmenu\b)#', '#(\bmeta\b)#', '#(\bmulticol\b)#', '#(\bnextid\b)#', '#(\bnobr\b)#',
        '#(\bnoframes\b)#', '#(\bnoscript\b)#', '#(\bnote\b)#', '#(\bol\b)#', '#(\boptgroup\b)#', '#(\boption\b)#', '#(\bp\b)#',
        '#(\bparam\b)#', '#(\bplaintext\b)#', '#(\bpre\b)#', '#(\bq\b)#', '#(\brange\b)#', '#(\broot\b)#', '#(\bs\b)#',
        '#(\bsamp\b)#', '#(\bselect\b)#', '#(\bsmall\b)#', '#(\bsound\b)#', '#(\bspacer\b)#', '#(\btbody\b)#', '#(\btd\b)#',
        '#(\bsqrt\b)#', '#(\bstrike\b)#', '#(\bstrong\b)#', '#(\bsub\b)#', '#(\bsup\b)#', '#(\btext\b)#', '#(\btextarea\b)#',
        '#(\btable\b)#', '#(\btextflow\b)#', '#(\bth\b)#', '#(\bthead\b)#', '#(\btitle\b)#', '#(\btr\b)#', '#(\btt\b)#',
        '#(\bu\b)#', '#(\bul\b)#', '#(\bvar\b)#', '#(\bwbr\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'span' in 'c3Bhbg' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'span'
        */

        '#(\bc3Bhbg\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'style' in 'c3R5bGU' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'style'
        */

        '#(\bc3R5bGU\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'font' in 'Zm9udA' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next two texts are
        * [1] basefont
        * [2] font
        */

        '#(\bbaseZm9udA\b)#',
        '#(\bZm9udA\b)#'
    );
    
    $commands_red = array
    (
        '#(\baccept\b)#', '#(\baccesskey\b)#', '#(\baction\b)#', '#(\balign\b)#', '#(\balink\b)#', '#(\balt\b)#',
        '#(\bapplicationname\b)#', '#(\barchive\b)#', '#(\baxis\b)#', '#(\bbackground\b)#', '#(\bbehavior\b)#', '#(\bbelow\b)#',
        '#(\bcellpadding\b)#', '#(\bbgproperties\b)#', '#(\bborder\b)#', '#(\bcellspacing\b)#', '#(\bchar\b)#',
        '#(\bcharoff\b)#', '#(\bcharset\b)#', '#(\bchecked\b)#', '#(\bclass\b)#', '#(\bclassid\b)#', '#(\bclear\b)#',
        '#(\bcodebase\b)#', '#(\bcodetype\b)#', '#(\bcols\b)#',  '#(\bcompact\b)#', '#(\bhttp-equiv\b)#', '#(\bhttp-equiv\b)#',
        '#(\bcontent\b)#', '#(\bcoords\b)#', '#(\bdata\b)#', '#(\bdatetime\b)#', '#(\bdeclare\b)#', '#(\bdefer\b)#',
        '#(\bdirection\b)#', '#(\bdisabled\b)#', '#(\bdynsrc\b)#', '#(\benctype\b)#', '#(\bequiv\b)#', '#(\bface\b)#',
        '#(\bfor\b)#', '#(\bframeborder\b)#', '#(\bframespacing\b)#', '#(\bgutter\b)#', '#(\bheaders\b)#', '#(\bheight\b)#',
        '#(\bhref\b)#', '#(\bhreflang\b)#', '#(\bhspace\b)#', '#(\bicon\b)#', '#(\bid\b)#', '#(\bismap\b)#',
        '#(\blanguage\b)#', '#(\bleftmargin\b)#', '#(\blongdesc\b)#', '#(\bloop\b)#', '#(\blowsrc\b)#', '#(\bmarginheight\b)#',
        '#(\bmarginwidth\b)#', '#(\bmaximizebutton\b)#', '#(\bmaxlength\b)#', '#(\bmedia\b)#', '#(\bmethod\b)#', '#(\bmethods\b)#',
        '#(\bminimizebutton\b)#', '#(\bmultiple\b)#', '#(\bname\b)#', '#(\bnohref\b)#', '#(\bnoresize\b)#', '#(\bnoshade\b)#',
        '#(\bnowrap\b)#', '#(\bobject\b)#', '#(\bonabort\b)#', '#(\bonblur\b)#', '#(\bonchange\b)#', '#(\bonclick\b)#',
        '#(\bondblclick\b)#', '#(\bonfocus\b)#', '#(\bonkeydown\b)#', '#(\bonkeypress\b)#', '#(\bonkeyup\b)#', '#(\bonload\b)#',
        '#(\bonmousedown\b)#', '#(\bonmousemove\b)#', '#(\bonmouseout\b)#', '#(\bonmouseover\b)#', '#(\bonmouseup\b)#',
        '#(\bonreset\b)#', '#(\bonselect\b)#', '#(\bonsubmit\b)#', '#(\bonunload\b)#', '#(\bprofile\b)#', '#(\bprompt\b)#',
        '#(\breadonly\b)#', '#(\brel\b)#', '#(\brev\b)#', '#(\brows\b)#',
        '#(\brules\b)#', '#(\brunat\b)#', '#(\bscheme\b)#', '#(\bscope\b)#', '#(\bscrollamount\b)#', '#(\bscrolldelay\b)#',
        '#(\bshape\b)#', '#(\bshowintaskbar\b)#', '#(\bsingleinstance\b)#', '#(\bsize\b)#', '#(\bsrc\b)#', '#(\bstandby\b)#',
        '#(\bstart\b)#', '#(\bsummary\b)#', '#(\bsysmenu\b)#', '#(\btabindex\b)#', '#(\btarget\b)#', '#(\btopmargin\b)#',
        '#(\btype\b)#', '#(\burn\b)#', '#(\busemap\b)#', '#(\bvalign\b)#', '#(\bvalue\b)#', '#(\bvaluetype\b)#',
        '#(\bversion\b)#', '#(\bvlink\b)#', '#(\bvrml\b)#', '#(\bvspace\b)#', '#(\bwidth\b)#', '#(\bwindowstate\b)#',
        '#(\bwrap\b)#', '#(\bscrolling\b)#', '#(\bselected\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'color' in 'Y29sb3I' by using
        * the function base64_encode().
        * So the next five texts are
        * [1] bordercolor
        * [2] bordercolordark
        * [3] bordercolorlight
        * [4] bgcolor
        * [5] color
        */

        '#(\bborderY29sb3I\b)#',
        '#(\bborderY29sb3Idark\b)#',
        '#(\bborderY29sb3Ilight\b)#',
        '#(\bbgY29sb3I\b)#',
        '#(\bY29sb3I\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'span' in 'c3Bhbg' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next two texts are
        * [1] rowspan
        * [2] colspan
        */

        '#(\browc3Bhbg\b)#',
        '#(\bcolc3Bhbg\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'style' in 'c3R5bGU' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'borderstyle'
        */

        '#(\bborderc3R5bGU\b)#'
    );
    
    $commands_purple = array
    (
        '#(\b_blank\b)#', '#(\bblack\b)#', '#(\bblue\b)#', '#(\bbottom\b)#', '#(\bgreen\b)#', '#(\bhidden\b)#', '#(\bleft\b)#',
        '#(\bmagenta\b)#', '#(\bmiddle\b)#', '#(\borange\b)#', '#(\bpublic\b)#', '#(\bpurple\b)#', '#(\bred\b)#', '#(\bright\b)#',
        '#(\btop\b)#', '#(\bwhite\b)#', '#(\byellow\b)#'
    );

    /**
    * First we make the < and > special html characters, otherwise it won't echo
    */

    $temp = str_replace('<', '&lt;', $input);
    $temp = str_replace('>', '&gt;', $temp);

    /**
    * Then we give the things in the arrays $commands_purple,
    * $commands_red and $commands_boldblue their own color
    */

    $temp = preg_replace($commands_purple, '<span style="color: #9C029C;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_boldblue, '<span style="color: #0000FF;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_red, '<span style="color: red;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_red, '<span style="color: red;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    return $temp;
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

02/10/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Niemand?
 
The Hosh

The Hosh

04/10/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Niemand???

btw: wil niet spammen, maar heb dit echt nodig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

19/10/2006 17:16:00
Quote Anchor link
Niemand??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.