preg_*

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 18:22:00
Quote Anchor link
hallo
ben bezig met een script.. dus ik selecteer een tekst, nou moet ik de tekst alleen laten verder gaan als er de stukjes '< ?php .. ?>' (zonder die spatie in < ?) en '<script .. >'
en '<style .. >' niet in zitten, dus alleen als het < en > is, maar als het nou een php stukje is, dan moetie het negeren.. is dat mogelijk met de functie preg_match_all??
en zoja hoe.. ik kan ongeveer met die functie omgaan.. maar niet helemaal :P
alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:22:10
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:13:00
Quote Anchor link
Hij moet het negeren. Staat dat gelijk aan 'het mag (tijdelijk) weg'?

In dat geval zou je een preg_replace kunnen uitvoeren met een pattern als dit bijv. Hij is niet netjes of erg goed, maar hij werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$text
= <<<HEREDOC
Hell oworld
<script>document.write('JS')</script>
en
<style type="text/css">iets</style>
jaja
HEREDOC
;
echo preg_replace('/<([script|style|\?php])+[ ]*.*>(.+?)<\/[script|style|\?php]+>/i', '', $text);
?>
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:19:00
Quote Anchor link
dus als ik het goed begrijp verwijderd hij alles tussen php, script en style tags??
en hoe voeg ik het daarna weer toe dan?
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Met deze code wou dat niet, maar met de volgende zou het wel moeten lukken. Mijn tests deden het in ieder geval:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$text
= <<<HEREDOC
Hell oworld
<script>document.write('JS')</script>
en
<style type="text/css">iets</style>
jaja
HEREDOC
;

$temporaryContent = array();

function
saveTemporaryContent($content)
{

   global $temporaryContent;
   $uniqId = uniqId('placeholder', true);
   $temporaryContent[$uniqId] = stripslashes($content);
   return $uniqId;
}


$cleanText = strtoupper(preg_replace('/(<([script|style|\?php])+[ ]*.*>(.+?)<\/[script|style|\?php]+>)/ie', 'saveTemporaryContent("$1")', $text));

echo '<p>' . $cleanText . '</p>';

echo '<p>' . str_ireplace(array_keys($temporaryContent), $temporaryContent, $cleanText) . '</p>';
?>
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:29:00
Quote Anchor link
ok.. dan zal ik dat es ff probere..
voor nu bedankt.. maar ik zal hem ff uitprobere.. en dan zegge

greetz
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:37:00
Quote Anchor link
Ow, trouwens, str_ireplace is een PHP5 functie, dus grote kans dat je daar tegenaan loopt. Helaas zou dat in mijn testje wel moeten omdat ik de placeholders ook omzet naar hoofdletters, maar dat waren ze origineel niet, dus hij herkent ze niet meer.

In mijn testopstelling zou je dat kunnen tenietdoen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
   $temporaryContent
[$uniqId] = stripslashes($content);
?>

te vervangen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
   $temporaryContent
[strtoupper($uniqId)] = stripslashes($content);
?>


Maar ik denk dat je dat buiten mijn testje niet nodig zal hebben.
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:39:00
Quote Anchor link
ok ik zal dan ff probere
thxx :D
 
The Hosh

The Hosh

30/09/2006 16:15:00
Quote Anchor link
ok dat werkte niet :S
ff de stukje laten zien wat ik gebruik:
dit is wat ik gebruik om de text te selecteren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    /**
    * HTML
    * Coding begins only with < and ends with >
    */

    preg_match_all('#(<.*?'.'>)#is', $highlighted, $matches);
    for ($i = 0; $i <= count($matches[0]); $i++)
    {

        $replacer = highlight_html($matches[0][$i]);
        $highlighted = str_replace($matches[0][$i], $replacer, $highlighted);
    }

?>



en dit is de functie, in dit functie heb ik wat van de gecodeerde dinge kleur gegeven word, maar dat kom omdat het anders de hele text verpest:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
<?php
/**
* This will give html code a color ($input)
* some things aren't html. that's because we
* have encode these at the beginnen of the highlightstring()
* What the encoded string are, you have to read by the string itsel :-P
*/

function highlight_html($input)
{

    /**
    * These three array will make it easyer to preg_replace to colors
    */

    $commands_boldblue = array
    (
        '#(\ba\b)#', '#(\babbr\b)#', '#(\babove\b)#', '#(\bacronym\b)#', '#(\baddress\b)#', '#(\bapplet\b)#', '#(\barea\b)#',
        '#(\barray\b)#', '#(\bb\b)#', '#(\bbase\b)#', '#(\bbdo\b)#', '#(\bbgsound\b)#', '#(\bbig\b)#', '#(\bxmp\b)#',
        '#(\bblink\b)#', '#(\bblockquote\b)#', '#(\bbody\b)#', '#(\bbox\b)#', '#(\bbr\b)#', '#(\bbutton\b)#', '#(\bcaption\b)#',
        '#(\bcenter\b)#', '#(\bcite\b)#', '#(\bcode\b)#', '#(\bcol\b)#', '#(\bcolgroup\b)#', '#(\bcomment\b)#', '#(\bdd\b)#',
        '#(\bdel\b)#', '#(\bdfn\b)#', '#(\bdir\b)#', '#(\bdiv\b)#', '#(\bdl\b)#', '#(\bdoctype\b)#', '#(\bdt\b)#', '#(\bem\b)#',
        '#(\bembed\b)#', '#(\bfieldset\b)#', '#(\bfig\b)#', '#(\bform\b)#', '#(\bframe\b)#', '#(\bframeset\b)#', '#(\btfoot\b)#',
        '#(\bh\b)#', '#(\bh1\b)#', '#(\bh2\b)#', '#(\bh3\b)#', '#(\bh4\b)#', '#(\bh5\b)#', '#(\bh6\b)#', '#(\bhead\b)#',
        '#(\bhr\b)#', '#(\bhta\b)#', '#(\bhtml\b)#', '#(\bi\b)#', '#(\biframe\b)#', '#(\bimg\b)#', '#(\binput\b)#', '#(\bins\b)#',
        '#(\bisindex\b)#', '#(\bkbd\b)#', '#(\blabel\b)#', '#(\blegend\b)#', '#(\bli\b)#', '#(\blink\b)#', '#(\blisting\b)#',
        '#(\bmap\b)#', '#(\bmarquee\b)#', '#(\bmenu\b)#', '#(\bmeta\b)#', '#(\bmulticol\b)#', '#(\bnextid\b)#', '#(\bnobr\b)#',
        '#(\bnoframes\b)#', '#(\bnoscript\b)#', '#(\bnote\b)#', '#(\bol\b)#', '#(\boptgroup\b)#', '#(\boption\b)#', '#(\bp\b)#',
        '#(\bparam\b)#', '#(\bplaintext\b)#', '#(\bpre\b)#', '#(\bq\b)#', '#(\brange\b)#', '#(\broot\b)#', '#(\bs\b)#',
        '#(\bsamp\b)#', '#(\bselect\b)#', '#(\bsmall\b)#', '#(\bsound\b)#', '#(\bspacer\b)#', '#(\btbody\b)#', '#(\btd\b)#',
        '#(\bsqrt\b)#', '#(\bstrike\b)#', '#(\bstrong\b)#', '#(\bsub\b)#', '#(\bsup\b)#', '#(\btext\b)#', '#(\btextarea\b)#',
        '#(\btable\b)#', '#(\btextflow\b)#', '#(\bth\b)#', '#(\bthead\b)#', '#(\btitle\b)#', '#(\btr\b)#', '#(\btt\b)#',
        '#(\bu\b)#', '#(\bul\b)#', '#(\bvar\b)#', '#(\bwbr\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'span' in 'c3Bhbg' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'span'
        */

        '#(\bc3Bhbg\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'style' in 'c3R5bGU' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'style'
        */

        '#(\bc3R5bGU\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'font' in 'Zm9udA' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next two texts are
        * [1] basefont
        * [2] font
        */

        '#(\bbaseZm9udA\b)#',
        '#(\bZm9udA\b)#'
    );
    
    $commands_red = array
    (
        '#(\baccept\b)#', '#(\baccesskey\b)#', '#(\baction\b)#', '#(\balign\b)#', '#(\balink\b)#', '#(\balt\b)#',
        '#(\bapplicationname\b)#', '#(\barchive\b)#', '#(\baxis\b)#', '#(\bbackground\b)#', '#(\bbehavior\b)#', '#(\bbelow\b)#',
        '#(\bcellpadding\b)#', '#(\bbgproperties\b)#', '#(\bborder\b)#', '#(\bcellspacing\b)#', '#(\bchar\b)#',
        '#(\bcharoff\b)#', '#(\bcharset\b)#', '#(\bchecked\b)#', '#(\bclass\b)#', '#(\bclassid\b)#', '#(\bclear\b)#',
        '#(\bcodebase\b)#', '#(\bcodetype\b)#', '#(\bcols\b)#',  '#(\bcompact\b)#', '#(\bhttp-equiv\b)#', '#(\bhttp-equiv\b)#',
        '#(\bcontent\b)#', '#(\bcoords\b)#', '#(\bdata\b)#', '#(\bdatetime\b)#', '#(\bdeclare\b)#', '#(\bdefer\b)#',
        '#(\bdirection\b)#', '#(\bdisabled\b)#', '#(\bdynsrc\b)#', '#(\benctype\b)#', '#(\bequiv\b)#', '#(\bface\b)#',
        '#(\bfor\b)#', '#(\bframeborder\b)#', '#(\bframespacing\b)#', '#(\bgutter\b)#', '#(\bheaders\b)#', '#(\bheight\b)#',
        '#(\bhref\b)#', '#(\bhreflang\b)#', '#(\bhspace\b)#', '#(\bicon\b)#', '#(\bid\b)#', '#(\bismap\b)#',
        '#(\blanguage\b)#', '#(\bleftmargin\b)#', '#(\blongdesc\b)#', '#(\bloop\b)#', '#(\blowsrc\b)#', '#(\bmarginheight\b)#',
        '#(\bmarginwidth\b)#', '#(\bmaximizebutton\b)#', '#(\bmaxlength\b)#', '#(\bmedia\b)#', '#(\bmethod\b)#', '#(\bmethods\b)#',
        '#(\bminimizebutton\b)#', '#(\bmultiple\b)#', '#(\bname\b)#', '#(\bnohref\b)#', '#(\bnoresize\b)#', '#(\bnoshade\b)#',
        '#(\bnowrap\b)#', '#(\bobject\b)#', '#(\bonabort\b)#', '#(\bonblur\b)#', '#(\bonchange\b)#', '#(\bonclick\b)#',
        '#(\bondblclick\b)#', '#(\bonfocus\b)#', '#(\bonkeydown\b)#', '#(\bonkeypress\b)#', '#(\bonkeyup\b)#', '#(\bonload\b)#',
        '#(\bonmousedown\b)#', '#(\bonmousemove\b)#', '#(\bonmouseout\b)#', '#(\bonmouseover\b)#', '#(\bonmouseup\b)#',
        '#(\bonreset\b)#', '#(\bonselect\b)#', '#(\bonsubmit\b)#', '#(\bonunload\b)#', '#(\bprofile\b)#', '#(\bprompt\b)#',
        '#(\breadonly\b)#', '#(\brel\b)#', '#(\brev\b)#', '#(\brows\b)#',
        '#(\brules\b)#', '#(\brunat\b)#', '#(\bscheme\b)#', '#(\bscope\b)#', '#(\bscrollamount\b)#', '#(\bscrolldelay\b)#',
        '#(\bshape\b)#', '#(\bshowintaskbar\b)#', '#(\bsingleinstance\b)#', '#(\bsize\b)#', '#(\bsrc\b)#', '#(\bstandby\b)#',
        '#(\bstart\b)#', '#(\bsummary\b)#', '#(\bsysmenu\b)#', '#(\btabindex\b)#', '#(\btarget\b)#', '#(\btopmargin\b)#',
        '#(\btype\b)#', '#(\burn\b)#', '#(\busemap\b)#', '#(\bvalign\b)#', '#(\bvalue\b)#', '#(\bvaluetype\b)#',
        '#(\bversion\b)#', '#(\bvlink\b)#', '#(\bvrml\b)#', '#(\bvspace\b)#', '#(\bwidth\b)#', '#(\bwindowstate\b)#',
        '#(\bwrap\b)#', '#(\bscrolling\b)#', '#(\bselected\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'color' in 'Y29sb3I' by using
        * the function base64_encode().
        * So the next five texts are
        * [1] bordercolor
        * [2] bordercolordark
        * [3] bordercolorlight
        * [4] bgcolor
        * [5] color
        */

        '#(\bborderY29sb3I\b)#',
        '#(\bborderY29sb3Idark\b)#',
        '#(\bborderY29sb3Ilight\b)#',
        '#(\bbgY29sb3I\b)#',
        '#(\bY29sb3I\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'span' in 'c3Bhbg' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next two texts are
        * [1] rowspan
        * [2] colspan
        */

        '#(\browc3Bhbg\b)#',
        '#(\bcolc3Bhbg\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'style' in 'c3R5bGU' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'borderstyle'
        */

        '#(\bborderc3R5bGU\b)#'
    );
    
    $commands_purple = array
    (
        '#(\b_blank\b)#', '#(\bblack\b)#', '#(\bblue\b)#', '#(\bbottom\b)#', '#(\bgreen\b)#', '#(\bhidden\b)#', '#(\bleft\b)#',
        '#(\bmagenta\b)#', '#(\bmiddle\b)#', '#(\borange\b)#', '#(\bpublic\b)#', '#(\bpurple\b)#', '#(\bred\b)#', '#(\bright\b)#',
        '#(\btop\b)#', '#(\bwhite\b)#', '#(\byellow\b)#'
    );

    /**
    * First we make the < and > special html characters, otherwise it won't echo
    */

    $temp = str_replace('<', '&lt;', $input);
    $temp = str_replace('>', '&gt;', $temp);

    /**
    * Then we give the things in the arrays $commands_purple,
    * $commands_red and $commands_boldblue their own color
    */

    $temp = preg_replace($commands_purple, '<span style="color: #9C029C;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_boldblue, '<span style="color: #0000FF;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_red, '<span style="color: red;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_red, '<span style="color: red;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    return $temp;
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

02/10/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Niemand?
 
The Hosh

The Hosh

04/10/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Niemand???

btw: wil niet spammen, maar heb dit echt nodig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

19/10/2006 17:16:00
Quote Anchor link
Niemand??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.