preg_replace of iets anders?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

Stefan

05/12/2009 00:23:00
Quote Anchor link
Ik heb dus een hele waslijst met queries die me errors geven. Ik weet waar het aan ligt. Nu wil met php de error in elke query bypassen.

Het komt doordat er quotes om een int zitten. hoe haal ik deze quotes er weg, maar laat het nummer wel staan. en als er text is de quotes juist niet weg halen.

Voorbeeld van query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
INSERT INTO monsters VALUES ('83', 'Mjolnid', 'description', '28', '274', '100', '30', '30', '225', '60', '30', '0', '0', '40', '10', 'armor', '6', '1', '2', '6', '0', '100', '150', '120', '100', '100', '50', '100', '100', '25', '35', '25', 'monster-mjolnid.swf', 'monster-mjolnid-head.swf', '10', 'background-volcanonew.swf', '2', 'Energy', 'Melee', 'volcano,fire');


dus het moet worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
INSERT INTO aq_monsters VALUES (83, 'Mjolnid', 'description', 28, 274, 100, 30, 30, 225, 60, 30, 0, 0, 40, 10, 'armor', 6, 1, 2, 6, 0, 100, 150, 120, 100, 100, 50, 100, 100, 25, 35, 25, 'monster-mjolnid.swf', 'monster-mjolnid-head.swf', 10, 'background-volcanonew.swf', 2, 'Energy', 'Melee', 'volcano,fire');


En alle data is elke keer weer anders. is er hier een snelle manier voor, of kan ik het beter met de hand doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:52:59
 
Jelmer -

Jelmer -

05/12/2009 00:42:00
Quote Anchor link
Met preg_replace heb je er maar één regeltje voor nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= preg_replace("{'(\d+)'}", "\\1",$query);
?>
 
Stefan

Stefan

05/12/2009 01:23:00
Quote Anchor link
had het zelf al opgelost:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo preg_replace("#'(\d+)'#", "$1", $q);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.