Preg_replace resultaten in een array item.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

17/10/2014 17:22:14
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben nieuw bij de preg_replace functie.

Het lukt aardig, maar ik begrijp niet hoe ik de resultaten allemaal apart in een array zet.

Ik heb gegoogle'd, daar kom ik uit bij een functie preg_replace_callback, alleen kom ik er niet uit.


Ik heb dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

/* $file = "
C= ArrayItem1 =C
C= ArrayItem2 =C "
*/


$input = preg_replace("/C=+([ \r\na-zA-Z0-9_.!<>,'?])+=C/", "$0", self::$file);

echo $input; # Wanneer ik $input doe krijg ik C= ArrayItem1 =C  en C= ArrayItem2 =C tegelijk.

?>


$input = array();

En daarna $input[] = preg_replace(de replace) te doen heeft ook geen nut, het komt in het zelfde arrayitem terecht.

Dus mijn vraag:

Hoe kan ik elk nieuw resultaat in een apart array-item doen?

Alvast Bedankt!
Gewijzigd op 17/10/2014 19:06:21 door Sam van Broemsen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:33:17
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

18/10/2014 19:46:33
Quote Anchor link
Zou ik hiervoor explode() kunnen gebruiken wanneer ik bij elke replacement achter de $0 een spatie zet en dan explode op spatie's?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.