preg_replace werkt op een vande site's niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram

Bram

07/01/2007 13:55:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende preg_replace die ik uitvoer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$getMessage
= preg_replace("/\[url=(.*?)\](.*?)\[\/url\]/si","<a class=menu href=\"\\1\">\\2</a>", $getMessage);
?>


op de site waar alles op draaid http://www.rtvjingles.com/index.php?p=nieuws&id=31 geeft hij de url goed weer.

op de site waar ik de site laat weer geven met een frame laat hij het niet goed zien www.musicbiz.nl

Daar krijg ik het volgende te zien waar hij de preg_replace zou moeten uitvoeren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
[url=http://www.rtvjingles.com/index.php?p=id_jingles&#8834;=1&pagina=&mp3=85 ]beluister hier de demo[/url]
?>


Heeft iemand enig idee waar aan dat kan liggen en hoe je dit kan oplossen?
(heb er even url1 van gemaakt omdat ander de code hier wel omgezet word naar een link.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bram
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:46:07
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

07/01/2007 13:58:00
Quote Anchor link
ik snap niet waar die url nou moet worden weergeven oid..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
Willem vp

Willem vp

07/01/2007 14:37:00
Quote Anchor link
Het ligt niet aan het frame.

Via musicbiz.nl link je naar www.rtvjingles.com/new/index.php en ik verwacht dat die index.php anders is dan de "gewone" index.php, want als ik die pagina zonder frame opvraag zie ik hetzelfde probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.