preloader - php, javascript of css

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Zackat

zackat

08/09/2006 09:47:00
Quote Anchor link
Ik moet een preloader gaan maken die alle plaatjes uitleest die in een directory staan.

Is het mogelijk dit goed te doen met php? of is javascript daar nogsteeds de beste oplossing voor.

Ook heb ik wat gelezen om dit met css te doen, maar heb daar een beetje mijn twijfels over. Zeker mbt het lezen van een directory.

Wat is jullie ervaring en mening mbt preloaders? php? javascript? css??

Alle info, tips zijn welkom
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:46:52
 
K i p

K i p

08/09/2006 11:08:00
Quote Anchor link
Kijk even bij
opendir
readdir
closedir
automatisch fotoalbum v2

Oja, mijn voorkeur gaat dusnaar php....
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

08/09/2006 11:10:00
Quote Anchor link
In PHP kan je naar mijn idee geen preloader maken. Je kan wel de map uitlezen in PHP, en dan dmv javascript een preloader maken. Maar hoe het moet in javascript, zal je even moeten googlen.
 
Kees V

Kees V

08/09/2006 12:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<script type="text/javascript">
plaatje = new Image();
plaatje.src="filenaam.jpg"
</script>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.