[Preview] Bounty's place ...

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

B L

B L

31/01/2008 21:27:00
Anchor link
Klik voor previeuw

Ik ben dus een tijdje geleden gestart met het verdiepen in het design van site's , ik ben nog maar een echte beginner dus vergeef me als er iets niet echt goed is :P
Het is uiteindelijk ook maar een previeuw en er wordt vollop aan de eigenlijke site gewerkt , maar toch zou ik al willen bekijken wat voor reacties erop terugkomen en wat ik eraan zou kunnen aanpassen om de site overzichtelijker en aantrekkelijker te maken..
Alle commentaar is welkom !!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:00:55
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/01/2008 21:28:00
Anchor link
Ik vind dat je teveel beveling gebruikt. Daardoor krijg je een beetje een Web 1.0 uitstraling.
 
B L

B L

31/01/2008 21:30:00
Anchor link
Wat bedoel je precies met beveling ?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

31/01/2008 21:53:00
Anchor link
Niet echt veel speciaals.. Meer web1.0 idd
 
Wouter K

Wouter K

31/01/2008 21:57:00
Anchor link
dikke borders dat is echt lelijk.
Voor een mooie web2.0 zoals de meeste zeggen moet je echt Futuristisch gaan bouw, dus echt flash(y)..
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

31/01/2008 22:00:00
Anchor link
Wat heeft flash nou met web2.0 te maken?

Eerder javascript (en ajax)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Wouter K

Wouter K

31/01/2008 22:09:00
Anchor link
Tommy schreef op 31.01.2008 22:00:
Wat heeft flash nou met web2.0 te maken?

Eerder javascript (en ajax)


Flash , Ja ik bedoel maar omdat ik er de juiste woorden niet kon vinden het is nu allemaal meer zo 3D of wat ik ook moet zeggen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

31/01/2008 22:11:00
Anchor link
Hoe de hell wil jij iets 3D's uit iemands scherm toveren?
 
- -

- -

31/01/2008 22:25:00
Anchor link
Tommy. Wouter probeert interessant te doen.

@TS: Als dit je eerste website is, is hij wel leuk. Maar ik zou toch even kijken op google naar css html ajax web2.0. Zoals je ziet, zien die er net iets aantrekkelijker uit :-)
 
B L

B L

31/01/2008 22:25:00
Anchor link
Hmm , ik heb een voorkeur voor wat simpel , een echte site waarbij pagina na pagina ingezoomt , verkleurt , veranderd etc. vind ik wat slordig , maar ik probeer er wat van te maken ;) :P
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2008 22:27:00
Anchor link
@Tommy

Ik denk dat wouter meer iets bedoelde als "flitsend en strak". Maar eigenlijk is web2.0 niet de layout, maar het gebeuren eromheen (systeem)

Quote:
De term Web 2.0 verwijst naar wat sommigen zien als de tweede fase in de ontwikkeling van het World Wide Web. Het gaat over de verandering van een verzameling websites naar een volledig platform voor interactieve webapplicaties voor eindgebruikers op het World Wide Web. Volgens sommigen zullen deze uiteindelijk losstaande lokaal geïnstalleerde software overbodig maken.
Naast de technische vernieuwingen wordt Web 2.0 vaak ook in verband gebracht met een bepaalde visuele stijl. Er moet echter rekening mee worden gehouden dat grafische elementen geen integraal deel uitmaken van Web 2.0, noch vasthangen aan de evolutie die Web 2.0 eigenlijk is. Grafische tendensen doen zich volledig los van technische, sociologische en marketinggerichte evoluties voor.

Daar waar de evolutie naar technieken als AJAX, gebruikersgegenereerde inhoud en een verhoogde semantiek nog lange tijd zullen bestaan, omdat ze een echte (r)evolutie betekend hebben, zal de grafische schil die de technologie toegankelijk maakt volledig onafhankelijk hiervan veranderen.

Visuele elementen die vaak terugkomen in Web 2.0-sites zijn onder meer:

* Kleurverlopen (gradients)
* Ronde hoeken
* Achtergronden met diagonale arceringen
* Een 'natte vloer'-effect
* Grote lettertypes
* Een 'supermarktsticker', vaak met een kreet zoals 'beta'


Kleurverlopen en ronde hoeken is wel duidelijk denk ik zo. Het natte vloer effect, in je header een text met weerspiegeling. En de supermarktsticker is voor over de header, het formaat daarvan.


Ik vind het geheel er nogal saai uitzien eerlijk gezegd. De borders zijn te groot, de overgang tussen de horizontale en vertikale borders vallen ook teveel op. (dat die niet bij elkaar horen zo)
De header lijkt me wat te simpel, daar kan je echt wel wat meer mee doen. En qua kleur, alles is grijs en dat is nogal een kleur die saaiheid uitstraald.

Overigens hoeft web2.0 helemaal niet persé. Doe ik zelf ook niet (altijd) bijvoorbeeld hier: http://www.robertdeiman.net/vogels/
 
B L

B L

31/01/2008 22:32:00
Anchor link
Heel leuke site , echt waar ;)
Ik was zelf even stiekem gaan kijken bij wikipedia :$
Al hou ik niet zo van 'grote lettertypes' maar goed , ik heb er geen idee van hoe je al die effecten bereikt , natte vloer etc. maar ik zal m'n best doen :P
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2008 22:36:00
Anchor link
Die site die ik je liet zien is ook geen web2.0 zoals velen het hier qua term gebruiken. Het wordt wel een dynamische site, met userinput (wat meer is wat de term van web2.0 inhoudt)
Maar gebruik je Photoshop voor het ontwerp?
 
B L

B L

31/01/2008 22:39:00
Anchor link
Nee , ik gebruik meestal photoflitre en soms PSP , maar op de een of andere manier krijg ik PSP op mijn computer niet opgestart , dus dat kan ik vergeten ... :P
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2008 22:43:00
Anchor link
http://www.eecs.wsu.edu/paint.net/

Misschien kan je wat met die tool? Of met The Gimp, die is ook wel leuk.
 
B L

B L

31/01/2008 22:45:00
Anchor link
Ga ik zeker eens uitproberen ;)
 
B L

B L

01/02/2008 17:00:00
Anchor link
Zo , ik heb wat geëxperimenteerd en andere site's bekeken en uiteindelijk bekwam ik dit : http://i32.tinypic.com/2qkmghu.jpg
Ik hoop dat deze een beetje beter is dan de vorige...
Nog tips zijn alstijd welkom !!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door B L
 
Wouter K

Wouter K

12/03/2008 17:16:00
Anchor link
Nus is hij te donker.

Misschien kan je gebruik maken van de kuler (adobe). Die geeft mooie schema's weer en die kan je zo gebruiken.
 
Kevichill

Kevichill

12/03/2008 18:23:00
Anchor link
Gebruik iets meer kleuren deze is indd te donker .
 
B L

B L

12/03/2008 19:59:00
Anchor link
Hij staat intussen al online , de h3-balkjes heb ik een ander tintje gegeven.http://www.bountysplace.be
 
Wouter K

Wouter K

12/03/2008 20:05:00
Anchor link
Nog steeds donker ;)
tipje maak je site is wat kleiner nu heb je zo'n lange scroller voor niets.
En probeer je div's aan te leren.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.