[PREVIEW] eerste design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Jordi Kroon

Jordi Kroon

15/01/2011 18:03:50
Quote Anchor link
hallo,

Ik heb hier gisteren en vandaag de hele dag op gewerkt en ikzelf vind hem redelijk gelukt.
Dit is ook mijn eerste design dus het is ook niet een super layout.

Maar wat vinden jullie.
Ik sta open voor kritiek!

layout: sficlan
Gewijzigd op 16/01/2011 11:09:33 door Jordi Kroon
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:46:23
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

15/01/2011 18:15:36
Quote Anchor link
Gezien de html als wel de css niet op orde zijn, is het het aankijken niet waard.

---

Dat zegt denk ik meer dan genoeg, het spreekt me totaal niet aan.

We gaan het hier wel beleefd houden. Ondanks je dat niet zint...[/modedit]
Gewijzigd op 15/01/2011 18:43:04 door Jens V
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/01/2011 18:22:26
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 15/01/2011 18:15:36:
---
--- (klopt)

Topic starter geeft duidelijk aan dat het z'n eerste keer is dat ie iets designt. Geef dan gewoon normaal antwoord / feedback waar hij iets mee kan. Jouw opmerking slaat echt totaal nergens op en als dat het enige is was je kunt zeggen hou in dat geval dan je mond en zeg gewoon niks.
Gewijzigd op 15/01/2011 18:48:39 door Jens V
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

15/01/2011 18:23:01
Quote Anchor link
Geen verstand van html-validatie

Qua opmaak/kleuren: Ik vind hem wel mooi. Ik zou alleen of de kop groter maken, of het vak wanneer hij staat kleiner
 
Maarten PHP

Maarten PHP

15/01/2011 18:58:19
Quote Anchor link
ik vindt hem ook wel mooi zeker die games op de hoofdpagina
 
Niels K

Niels K

15/01/2011 19:50:56
Quote Anchor link
Ik vind hem niet echt mooi. Het spijt me maar zoals je al zegt in je begin post kan je zien dat het door een beginnende designer is gemaakt.

Misschien kan je hier wat rond kijken en aan de hand daarvan je design aanpassen of een nieuw design maken?
 

15/01/2011 19:55:13
Quote Anchor link
Nice,
 

15/01/2011 20:01:33
Quote Anchor link
Ik vind het niet mooi. Het is donker, ziet er ouderwets uit, zaai met al dat grijs, te drukke achtergrond, al die borders zijn wel veel. Maar volgens mij ben je al wel aardig op de juiste weg bezig.

Stan van Langen op 15/01/2011 19:55:13:
Nice,

De onderbouwing komt nog?
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

15/01/2011 20:10:43
Quote Anchor link
Eerste indruk: nah, mooi!

de borders: dat geeft erg veel lijnen in beeld. Vind ik onrustig.

Bij het doorklikken vroeg ik me af of ik nog op dezelfde site was. Ik vind dat je meer visuele eenheid moet maken tussen homepage en volgpagina's.

Hoewel het strikt genomen niet tot het design behoort: laat je engels ook even nakijken, liefst door een native speaker. Je tekst is wat rommelig.
 
Jasper DS

Jasper DS

15/01/2011 20:13:18
Quote Anchor link
@ Bas, ik denk dat hij de andere pagina's nog moet aanpassen omdat je bij het doorlinken niet in domein.nl/test/pagina.html zit.
Gewijzigd op 15/01/2011 20:14:10 door Jasper DS
 
Victor Php

Victor Php

15/01/2011 21:22:05
Quote Anchor link
Aangezien je site veel te maken heeft met Call of Duty vind ik de basis goed.
Je hebt de basiskleuren van Cod gebruikt.
Mooie achtergrond ook, niet te druk.

Je moet alleen wel zorgen dat je html en css in orde zijn.
Dan word je site als het goed is door de meeste browsers goed geindexeerd.

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.sficlan.com%2Ftest%2Ftest.html&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Html zitten nog wat fouten in. Er is een soortgelijk iets voor css ;-)

Veel succes!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

15/01/2011 21:48:55
Quote Anchor link
ik heb de fouten van de html validator eruit gehaald
van de css krijg ik sommige fouten die ik niet kan oplossen:

122 div.mainBox Eigenschap -moz-box-shadow bestaat niet : 3px 3px 4px #000 3px 3px 4px #000
123 div.mainBox Eigenschap -webkit-box-shadow bestaat niet : 3px 3px 4px #000 3px 3px 4px #000

Dit komt dus omdat dit voor de schaduw is die denk ik niet bestaat in css 2.1
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.