[PREVIEW] eerste design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »
Jordi Kroon

Jordi Kroon

15/01/2011 18:03:50
Quote Anchor link
hallo,

Ik heb hier gisteren en vandaag de hele dag op gewerkt en ikzelf vind hem redelijk gelukt.
Dit is ook mijn eerste design dus het is ook niet een super layout.

Maar wat vinden jullie.
Ik sta open voor kritiek!

layout: sficlan
Gewijzigd op 16/01/2011 11:09:33 door Jordi Kroon
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:01:48
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

15/01/2011 18:15:36
Quote Anchor link
Gezien de html als wel de css niet op orde zijn, is het het aankijken niet waard.

---

Dat zegt denk ik meer dan genoeg, het spreekt me totaal niet aan.

We gaan het hier wel beleefd houden. Ondanks je dat niet zint...[/modedit]
Gewijzigd op 15/01/2011 18:43:04 door Jens V
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/01/2011 18:22:26
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 15/01/2011 18:15:36:
---
--- (klopt)

Topic starter geeft duidelijk aan dat het z'n eerste keer is dat ie iets designt. Geef dan gewoon normaal antwoord / feedback waar hij iets mee kan. Jouw opmerking slaat echt totaal nergens op en als dat het enige is was je kunt zeggen hou in dat geval dan je mond en zeg gewoon niks.
Gewijzigd op 15/01/2011 18:48:39 door Jens V
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

15/01/2011 18:23:01
Quote Anchor link
Geen verstand van html-validatie

Qua opmaak/kleuren: Ik vind hem wel mooi. Ik zou alleen of de kop groter maken, of het vak wanneer hij staat kleiner
 
Maarten PHP

Maarten PHP

15/01/2011 18:58:19
Quote Anchor link
ik vindt hem ook wel mooi zeker die games op de hoofdpagina
 
Niels K

Niels K

15/01/2011 19:50:56
Quote Anchor link
Ik vind hem niet echt mooi. Het spijt me maar zoals je al zegt in je begin post kan je zien dat het door een beginnende designer is gemaakt.

Misschien kan je hier wat rond kijken en aan de hand daarvan je design aanpassen of een nieuw design maken?
 

15/01/2011 19:55:13
Quote Anchor link
Nice,
 

15/01/2011 20:01:33
Quote Anchor link
Ik vind het niet mooi. Het is donker, ziet er ouderwets uit, zaai met al dat grijs, te drukke achtergrond, al die borders zijn wel veel. Maar volgens mij ben je al wel aardig op de juiste weg bezig.

Stan van Langen op 15/01/2011 19:55:13:
Nice,

De onderbouwing komt nog?
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

15/01/2011 20:10:43
Quote Anchor link
Eerste indruk: nah, mooi!

de borders: dat geeft erg veel lijnen in beeld. Vind ik onrustig.

Bij het doorklikken vroeg ik me af of ik nog op dezelfde site was. Ik vind dat je meer visuele eenheid moet maken tussen homepage en volgpagina's.

Hoewel het strikt genomen niet tot het design behoort: laat je engels ook even nakijken, liefst door een native speaker. Je tekst is wat rommelig.
 
Jasper DS

Jasper DS

15/01/2011 20:13:18
Quote Anchor link
@ Bas, ik denk dat hij de andere pagina's nog moet aanpassen omdat je bij het doorlinken niet in domein.nl/test/pagina.html zit.
Gewijzigd op 15/01/2011 20:14:10 door Jasper DS
 
Victor Php

Victor Php

15/01/2011 21:22:05
Quote Anchor link
Aangezien je site veel te maken heeft met Call of Duty vind ik de basis goed.
Je hebt de basiskleuren van Cod gebruikt.
Mooie achtergrond ook, niet te druk.

Je moet alleen wel zorgen dat je html en css in orde zijn.
Dan word je site als het goed is door de meeste browsers goed geindexeerd.

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.sficlan.com%2Ftest%2Ftest.html&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Html zitten nog wat fouten in. Er is een soortgelijk iets voor css ;-)

Veel succes!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

15/01/2011 21:48:55
Quote Anchor link
ik heb de fouten van de html validator eruit gehaald
van de css krijg ik sommige fouten die ik niet kan oplossen:

122 div.mainBox Eigenschap -moz-box-shadow bestaat niet : 3px 3px 4px #000 3px 3px 4px #000
123 div.mainBox Eigenschap -webkit-box-shadow bestaat niet : 3px 3px 4px #000 3px 3px 4px #000

Dit komt dus omdat dit voor de schaduw is die denk ik niet bestaat in css 2.1
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.