[PREVIEW] nieuwe layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 22:14:28
Quote Anchor link
Oke! Het begin is er. --(Hoewel ik nog steeds error´s met chrome heb hoor.. Scheef geplaatste dingen enzo.)-- Oeps, commentaar. Sorry.

Edit

Als ik alles zo bekijk: Je gebruikt echt bijna alleen maar div's. Ook om header plaatjes te laten zien. Zoals dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<html>
<div class='cnt_img_right'></div>
</html>

Dit hoort niet. Daarom heb je misschien ook wel display problemen (gehad).
Gewijzigd op 28/01/2011 22:17:36 door Jurrian Nijland
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:21:33
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 22:16:22
Quote Anchor link
Jurrian Nijland op 28/01/2011 22:14:28:
Oke! Het begin is er. Hoewel ik nog steeds error´s met chrome heb hoor.. Scheef geplaatste dingen enzo. Of is dat nog een bug?


jurrian, eerst lezen! Hij zegt net da hij alleen nog maar de titel met divs heeft opgebouwd.
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 22:17:11
Quote Anchor link
PHP Jasper op 28/01/2011 22:16:22:
Jurrian Nijland op 28/01/2011 22:14:28:
Oke! Het begin is er. Hoewel ik nog steeds error´s met chrome heb hoor.. Scheef geplaatste dingen enzo. Of is dat nog een bug?


jurrian, eerst lezen! Hij zegt net da hij alleen nog maar de titel met divs heeft opgebouwd.


Jasper, voordat je commentaar levert en ---, eerst wachten. Ik voer volgens mij standaard een edit uit na 20 seconden =P.
Gewijzigd op 28/01/2011 22:33:33 door Jurrian Nijland
 
Jasper DS

Jasper DS

28/01/2011 22:20:09
Quote Anchor link
Offtopic:

ik heb vandaag al meerdere keren gezien dat je (nutteloze) reacties levert. (niet allemaal!) Maar laten we dit maar via een pm bespreken. ;)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/01/2011 22:42:30
Quote Anchor link
Ik zal morgen nog eens kijken of het werkt als ik die cnt_img_right en legt vervang door <img>
Mid moet wel in de css blijven aangezien er een lengte aan vast zit
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

28/01/2011 22:49:27
Quote Anchor link
Jordi kroon op 28/01/2011 22:42:30:
Ik zal morgen nog eens kijken of het werkt als ik die cnt_img_right en legt vervang door <img>
Mid moet wel in de css blijven aangezien er een lengte aan vast zit


Kijk, dat dan weer wel. Als die meerekt met je tekst bijvoorbeeld, dan moet je die er wel in houden. Maar een vaste afbeelding niet per sé.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/01/2011 22:52:58
Quote Anchor link
En dan ook gelijk de onnodige classes vervangen in id's

Maar is id sneller als class als je ze maar 1x gebruikt
Gewijzigd op 28/01/2011 22:53:28 door Jordi Kroon
 
Wouter J

Wouter J

29/01/2011 00:08:24
Quote Anchor link
Id en classes zijn niet echt sneller. Maar het is vooral wat belangrijker is. Als je een element 1 id meegeeft en 1 class en je schrijft in de class dat de background groen is en in de id dat de background rood is is de background van het element rood.
Id's gaan altijd voor classes. Daarnaast is het ook gewoon gebruik maken van dingen waarvoor ze zijn.

En ik zal die <div class="cnt_img_right"> niet vervangen door in IMG, maar gewoon met background images gaan werken.

Je hebt daarnaast nog steeds overbodige inline CSS. Stop dit gewoon in 1 stylesheet, zo hoef je het later niet allemaal te bewerken.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

29/01/2011 10:04:46
Quote Anchor link
Daar was ik nog niet aan toegekomen
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

29/01/2011 10:31:10
Quote Anchor link
Offtopic:

Jordi kroon op 29/01/2011 10:04:46:
Daar was ik nog niet aan toegekomen


Je begint bij het begin he. Dus misschien moet je reactie's die je niet begrijpt, waar je niet aan toe komt etc. voorlopig even negeren (een net bedankje posten misschien). Zorg er eerst maar voor dat de hoofdlijnen er goed uitzien, en dan komen de meer "heavy" dingen.
Gewijzigd op 29/01/2011 10:31:26 door Jurrian Nijland
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.