preview portfolio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »
Tikkes C

Tikkes C

26/03/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Eerst en vooral: Geef opbouwende kritiek en motiveer! aan gewoon "bah" heb ik niets

ik heb net een eerste versie gemaakt van een online portfolio.
het is de bedoeling dat deze er niet te druk etc. uitziet maar vooral degelijk.
Ik had graag wat meningen van jullie gehad.
gelieve opbouwende kritiek te geven, wat kan ik beter doen en motiveer aub.

kijk ook eens naar de broncode voor mijn css en opbouw van layout, ook hierop had ik graag wat reacties alsook op het Xhtml-strict scripten.

PORTFOLIO

alvast bedankt!

Quote:
Topic verplaatst naar site reviews.
SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tikkes C
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:31:06
 
- SanThe -

- SanThe -

26/03/2009 17:01:00
Quote Anchor link
Ik vind het geen mooie kleuren. Verder krijg ik net nog een horizontale scrollbalk en de vertikale is ook niet echt nodig. Het menu rechts, als ik mijn muis op 'home' houdt gaat alles daar behoorlijk staan knipperen.
 
Tikkes C

Tikkes C

26/03/2009 17:03:00
Quote Anchor link
staan knipperen?

waar krijg je de scrollbars? (in de layout of gewoon bij je pagina?)
 
Remco

remco

26/03/2009 17:03:00
Quote Anchor link
eigenlijk krijg je een kleur met een paar kleine variaties met daarin de tekst. Verder is er bijna niets aan de opmaak gedaan.

De site trekt je aandacht niet en ik heb de site ook weer direct weg geklikt.

Probeer iets met de kleur of met plaatjes te doen en het zal al een stuk beter worden denk ik. Dit is eigenlijk, zo komt het op mij over, iets heel inspiratieloos waar niet over na is gedacht en in een uurtje in elkaar is gezet.
 
Mark moes

mark moes

26/03/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Ik sluit mij hier bij aan, weet niet hoe de code is, maar grafisch is het niet echt aantrekkelijk.

Nou moet ik wel zeggen dat er ook nog niks functioneels op staat, dus dát trekt ook al niet, maar zelfs dan...
 
Tikkes C

Tikkes C

26/03/2009 17:07:00
Quote Anchor link
er staat natuurlijk nog niets functioneels op ;-) moet nog komen.

verder al bedankt voor de reacties...meer zijn welkom!
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

26/03/2009 17:32:00
Quote Anchor link
1e indruk
Ik vind het ontwerp saai; het straalt weinig karakter uit.. mogelijk kun je plaatjes toevoegen zodat ik weet dat ik naar de website van een programmeur kijk.


Het menu:
Ik vind het kopje 'My Menu' behoorlijk overbodig.. iedereen snapt dat daar het menu staat :P Het voegt niets toe.

Ik zou (persoonlijke smaak) de menu knoppen breder maken, net zo breed als het kopje boven het menu nu ook is.

De menu items lijken iets te verspringen als ik er met de muis overheen ga. Dat vind ik zelf erg irritant (dit ontstaat omdat de HOVER een border heeft). Je kunt standaard een border gebruiken in de achtergrond kleur van de site; door dan de kleur van de rand te veranderen blijft de knop wel op de zelfde plaats staan.

Omdat je weinig items in je menu hebt zou ik iets meer margin tussen de knoppen doen.



Workspace
Ik zie bij workspace staan "Our workspace" en "Our team". Nu weet ik dat dit niet de definitieve teksten zijn, maar hier een klein advies.. je bent (neem ik aan) een freelance programmeur. Je werkt misschien wel met mensen samen, maar die zijn geen onderdeel van jou bedrijf...

Ik zit in een zelfde situatie en ik 'probeerde' me ook als een bedrijf neer te zetten in plaats van een freelancer.. het gevolg is dat kleine bedrijven mij niet zo snel bellen, omdat ze me als concurrent zien (ik voer met name de technische realisatie van websites ut voor kleine reclame bureau's en ontwerpstudio's); en grotere bedrijven bellen wel, maar zodra ze zien dat ik 'maar' een freelancer ben besluiten ze al snel met een groter kantoor in zee te willen gaan.

Mijn advies is dan ook duidelijk aan te geven wie je werkelijk bent, en wat je precies wel/niet doet. Zo zijn potentiele klanten nooit teleurgesteld als ze de moeite hebben genomen je te bellen op basis van de informatie op je website; en het bl;ijkt toch nét iets anders te zijn...
 
Tikkes C

Tikkes C

26/03/2009 17:55:00
Quote Anchor link
@pholeron: heel erg bedankt! dit zijn dingen waarmee ik echt wat kan
 
Roel -

Roel -

26/03/2009 18:42:00
Quote Anchor link
BAH!

Nee even serieus, ik vind het te... rechts...?
 
Niek Weevers

Niek Weevers

26/03/2009 19:59:00
Quote Anchor link
Ik sluit me aan bij de meeste reacties hierboven. Nog even een opmerking uit usability oogpunt. Een bezoeker verwacht dat een menu boven of links staat. Een menu rechts valt minder op en komt de gebruiksvriendelijkheid niet ten goede
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

26/03/2009 20:07:00
Quote Anchor link
Voor een claim dat je zowel CSS als XHTML beheerst, mag je er toch wel vanuit gaan dat de pagina valideert.

Echter in beide gevallen krijg ik errors toegegooid. Daarnaast gebruik je HTML tags welke depreciated zijn in XHTML, en scheid je inhoud niet van opmaak.

Nou is dat sowieso twijfelachtig bij XHTML ( welke overigens compleet verkeerd gebruikt wordt door 90% van de mensen die het gebruiken) echter, dat terzijde zou ik toch zeker zorgen dat die pagina`s valideren.

Over het ontwerp: ik vind het absoluut niet aanspreken. Het doet me denken aan een tutorial over hoe je divs moet gebruiken, hoe je moet floaten.

Zeker door de kleurstelling. Daarnaast is er weinig info, en heeft de pagina niets waarvan je zegt: blijf kijken want ik ben mooi! Kleuren zijn al genoemd, net als ook afbeeldingen gebruiken.

Echter zou ik er aan willen toevoegen dat je beter een logische indeling kunt gebruiken voor je structuur.

Het is nu misschien nog 1 geheel, omdat er weinig content op staat, maar wanneer die pagina meer tekst gaat bevatten en/of afbeeldingen krijgt, wordt het een brei.

M.a.w. maak een heldere structuur aan. Pas die kleuren aan, voeg afbeeldingen toe, valideer je pagina`s (zowel xhtml als css) en zorg dat het een compleet geheel word.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

26/03/2009 21:54:00
Quote Anchor link
Zoek naar kleurcombinaties en surf eens rond op het web. Staan vast nog wel meer portfolio's, bekijk hoe men het daar heeft aangepakt en maak daaruit je eigen lay-out. Dit is namelijk niet veel, en je portfolio is zeg maar de gastheer van je klanten. Als die er niet uit ziet, zullen je klanten weinig vertrouwen in jouw hebben.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

26/03/2009 22:10:00
Quote Anchor link
ps haal die scroll=no uit je <body>
 
Rene Sn

Rene Sn

26/03/2009 23:22:00
Quote Anchor link
@Tikker,

Om te beginnen de kleurstelling, in tegenstelling tot de anderen hier vind ik het wel 'gewaagd' niet dat ik het meteen 'mooi' wil noemen maar het heeft wel iets vooral als je er nog wat leuke kleurtjes bij zoekt voor in de 'content' en wanneer het wat voller begint te worden...

WindowSet; Jammer dat je vaak ziet dat mensen zich vast pinnen aan een gefixeerde breedte / hoogte van een DIV, ik heb niet eens zo'n mega grote monitor, zowel op de widescreen als de ouwe 19" monitor, blijft er ruim 60% tot 70% van het beeld ongebruikt wanneer je de browser maximize'd zet. Opzich is het helemaal niet zo moeilijk om de hoogte/breedte beetje dynamisch te maken.

Menu Layout, dit zou ik toch zoals 99% van de mensen gewend is Links houden, plus dat het wel handig zou zijn als je eenmaal op een menu-item geklikt hebt, dat deze dan ook zichtbaar blijft. Een full Height background zou ook niet verkeerd zijn, kleed het een beetje meer aan.

MiddleSet ; Dit zou mooier zijn als deze iets van de kader komt 10px ofzo.

Overig; Hoop dat je wat doet met AJAX ofzo om de "MiddleSet" mee te vullen, want juist deze layout zo is daar erg geschikt voor. Als je er toch voor kiest om het vast te zetten op 800px zorg dan dat het window zich netjes centreerd.

grts, René
 
Tikkes C

Tikkes C

27/03/2009 11:05:00
Quote Anchor link
bedankt nogmaals aan iedereen ;-) ik ben tevens bezig aan een andere versie dus ;-)

@rene: Ajax om de middleset mee te vullen? hoe bedoel je?
 
Rene Sn

Rene Sn

27/03/2009 11:45:00
Quote Anchor link
Tikkes schreef op 27.03.2009 11:05:
Ajax om de middleset mee te vullen? hoe bedoel je?


Ajax, DHTML, Je kunt de <div id="inhoud"></div> laten vullen doormiddel van een stukkie javascript, is hier ergens wel een tutorial van te vinden.
 
Thumb nail

Thumb nail

27/03/2009 11:55:00
Quote Anchor link
ik zou het content vak iets meer naar het midden doen, (van de zijkant af dus,
zodat het bruine content vak niet tegen de rand aanzit,
ook zou ik hem wat fleuriger maken,
met een beetje photoshoppen kan je al een headertje maken,
dat vrolijkt de boel gelijk op...

er is trouwens wel een goed gebruikt kleurenschema
maar toch is hij te saai zonder een header... (miss een footer)
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

27/03/2009 13:20:00
Quote Anchor link
Wat AJAX betreft.. over het algemeen zeer gebruikersvriendelijk mits correct toegepast, maar beslist niet SEO vriendelijk. Ik zou het in dit geval dan ook beslist niet doen....
 
Marc

marc

01/04/2009 18:47:00
Quote Anchor link
Offtopic:

Op jou website http://www.waranderock.be/ staat dit:
Deze site wordt onderhouden...onze excuses voor dit ongemak.
Dit staat een beetje raar.
Zet er gewoon neer dat de site onder constructie is.


Over je portfolio een woord geweldig:p
Nou eigenlijk niet want ik kreeg een HTTP 404 - Bestand niet gevonden.
Dus kan ik het niet beoordelen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door marc
 
Tikkes C

Tikkes C

01/04/2009 19:25:00
Quote Anchor link
jah hij is verwijdert aangezien ik bezig ben aan een andere versie ervan...

waranderock.be...daarover gaat het op dit moment niet ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.