Preview: Zakelijke website groothandelaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan H

Jan H

18/06/2008 09:33:00
Quote Anchor link
Hey

Ik ben onlangs begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe website inzake groothandel van sportmateriaal (vooral atletiek).

Dit heb ik al: http://amosport.aczele.be/

Er wordt geen gebruik gemaakt van een database. Bij realisaties heb ik wel een script geschreven dat alle foto's uit een opgegeven folder uitleest, eventueel verkleint en thumbnails van aanmaakt...

De website is nog niet af (zeker niet qua inhoud), maar van design moet dit toch al dicht bij het uiteindelijke resultaat aanleunen.

De website is voorlopig helemaal valid (xhtml en css). Ook heb ik al custom-error pagina's...


Ik heb ook nog een een idee nodig voor een submenu bij "producten" nodig... iemand suggesties? Misschien een dropdown in het hoofdmenu?


alvast bedankt voor jullie commentaren/suggesties.

Jan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan H
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:24:22
 
Mitchell

Mitchell

18/06/2008 09:51:00
Quote Anchor link
Voorkant moet "pakkender" zijn. Plaats er meer foto's dan tekst.
Verder ziet het er wel goed uit.

(Hij is overigens niet valid css. Filter is nog niet echt 'valid'. ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/06/2008 09:57:00
Quote Anchor link
Jan H.

Op het eerste gezicht een overzichtelijke lay-out, maar je mag wel wat duidelijker naar voren laten komen, op het moment dat je de website bezoekt, wat voor website het is. Iets meer een "sport/ atletiek" uitstraling lijkt me wel wenselijk, omdat het toch vooral daarover gaat.

Voor het submenu waar je het over hebt bij de producten: Ik zou die niet in het hoofdmenu doen, je kan wel bijvoorbeeld een menu aan de linkerkant zetten, met de categorieën erin. Afhankelijk van het aantal kan het wel in een uitklapmenu van je hoofdmenu, maar daar wordt het allemaal niet eenvoudiger op.

Je kan het zien als het "bol.com" principe ;) Klik je op boeken, krijg je aan de linkerkant een submenu met keuzemogelijkheden, en de meest verkochte boeken (of de nieuwste, dat weet ik zo niet) staan pontificaal op de pagina.
 
Jan H

Jan H

18/06/2008 10:24:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 18.06.2008 09:51:
Voorkant moet "pakkender" zijn. Plaats er meer foto's dan tekst.
Verder ziet het er wel goed uit.

(Hij is overigens niet valid css. Filter is nog niet echt 'valid'. ;)


inderdaad, hier zou ik in de definitieve versie dan een foto van het bedrijf plaatsen, met een korte beschrijving van de activiteiten...

en die valid css, ook correct :D. Filter zit in CSS 3, nuja, als deze versie uitkomt is de css wel volledig valid ;)
 
ArendJan

ArendJan

18/06/2008 11:26:00
Quote Anchor link
Paar puntjes van mijn kant:

1 De site mag nog wat breder zijn dan hij nu is, benut de ruimte!
2 In de header mag wel wat meer het onderwerp van de site uitspreken. (i.p.v. een klein plaatje links)
3 Die foto zou ik niet boven de tekst plaatsen. Je welkomst-tekst kun je beter direct bovenaan doen.
4 Op de homepage kun je bijvoorbeeld een rechterkolom aanmaken met de koopjes en foto's van producten.

Ik zou de site proberen een nog iets professionelere look te geven. Iets meer content op de homepage en meer laten zien aan potentiele kopers.
 
Jan H

Jan H

18/06/2008 11:50:00
Quote Anchor link
ok,

De site is nu 100px breder geworden. Nu ga ik ook de plaats hebben om een menu in de linker-of rechterkolom te maken bij Producten en Home.

De header moet ik nu wel herwerken, dit komt later wel :)

alvast bedankt voor de commentaren
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 10:41:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem dat ik niet direct kan oplossen.Op de homepage heb ik nu een soort box met daarin de adresgegevens e.d. In FIrefox en Safari worden de opsommingstekens hier mooi achterwege gelaten (zoals het hoort), maar in Internet Explorer blijven deze bullets tevoorschijn komen...

2e vraagje
Bij producten => de ongeordende lijst => Hoe kan ik de bullets centeren t.o.v. mijn tekst dat ernaast staat? Want nu zweven deze zo ergens bovenaan de regel...


bedankt...

edit: frontpage -> homepage dus :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan H
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

19/06/2008 10:49:00
Quote Anchor link
Even een paar puntjes:

1. Je hebt rechts een menu, voor elk item zet je een img neer. Je kan beter de a tag een bg image meegeven via css. (nog beter als alles in 1 plaatje zit die je telkens een X aantal pixels verplaatst).
2. Je moet op je lijst (ul) zetten list-style-type: none; om die bullets weg te halen.
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 11:00:00
Quote Anchor link
iltar van der berg schreef op 19.06.2008 10:49:
Even een paar puntjes:

1. Je hebt rechts een menu, voor elk item zet je een img neer. Je kan beter de a tag een bg image meegeven via css. (nog beter als alles in 1 plaatje zit die je telkens een X aantal pixels verplaatst).
2. Je moet op je lijst (ul) zetten list-style-type: none; om die bullets weg te halen.
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.


1=> ok
2=> werkt niet :) Maar ik was het inderdaad vergeten plaatsen...
3 => wth -_- Alles is in kladblok gemaakt ... Waaruit leid je misschien af dat ik in frontpage zou werken :s
 
KrissCross

KrissCross

19/06/2008 11:14:00
Quote Anchor link
iltar van der berg schreef op 19.06.2008 10:49:
Even een paar puntjes:
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.

Hij heeft het over zijn frontpage alias homepage en niet over het programma Frontpage.
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 11:25:00
Quote Anchor link
css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
td { vertical-align: top; }
Voor je contact pagina, dan staat het woordje "bericht" en dat "*" boven.

Overigens, waarom gebruik je *, als je niet eens verteld wat het betekend? ;)
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/06/2008 11:26:00
Quote Anchor link
ik raad je zowiezo af om kladblok te gebruiken, gebruik zoals iltar al zei Notepad++ of een ander editor met kleurtjes :)

Verder vind ik de site er op het eerst goed uitzien, maar als ik wat langer kijk vraag ik me toch echt af hoe je die header hebt gemaakt? De lijnen zijn nogal hoekerig. En idd zou ik geen dat plaatje niet gebruiken, wat is het eigenlijk?

En ik zou even een fatsoenlijke controle in je formulier bouwen. Ik weet niet of je een leeg mailtje hebt gekregen, maar die javascript beveiliging houdt mij niet tegen om jouw een mailtje zonder tekst te sturen (javascript kun je uitschakelen).

Daarnaast staat het ook vele malen mooier om het formulier terug te krijgen met rode lijntjes eromheen, ipv een javascript alert.
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 11:40:00
Quote Anchor link
Eigenlijk gebruik ik Textwrangler, een editor voor op Mac. Ik gebruik het '*' omdat ik er vanuit ga dat de mensen dit wel zullen begrijpen zeker? Nuja, kzal het in de legende zetten : )

De header is een tussenoplossing. Ik heb deze voorlopig uitgerokken tot 800px, daarom dat deze dus op niets trekt :') Na de examens maak ik wel een nieuwe... De controle op het leeg versturen van een formulier moet ik ook nog even inbouwen..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
td { vertical-align: top; }
lijkt niet echt te werken...

bedankt
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Mh.. Dacht dat het wel zou moeten werken. (Gebruik al een lange tijd geen tables meer.) Anders kan je het in het document nog zo doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td valign="top"></td>
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

19/06/2008 15:17:00
Quote Anchor link
Of gebruik ook gewoon geen tables.
http://amosport.aczele.be/brochure.php
Daar heb je een formulier, met daarin weer zon vieze table...

Een formulier heeft altijd minimaal de volgende opbouw om valid te zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<form method="(post|get)" action="">
    <fieldset>
        <legend>Formulier</legend>
        <!-- hier je input velden -->
    </fieldset>
</form>
 
Jan H

Jan H

20/06/2008 20:20:00
Quote Anchor link
Ik krijg de bullets in mijn lijst van mn submenu (op index.php en producten.php) niet weg in IE -_- Kan iemand mij helpen? Er staat nochtans in mijn CSS-file:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu ul {
    list-style: none;
}
 
Mitchell

Mitchell

20/06/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Jan H schreef op 20.06.2008 20:20:
Ik krijg de bullets in mijn lijst van mn submenu (op index.php en producten.php) niet weg in IE -_- Kan iemand mij helpen? Er staat nochtans in mijn CSS-file:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu ul {
    list-style: none;
}


Correctie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu li {
    list-style-type: none;
}
 
Wouter K

Wouter K

20/06/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.
 

20/06/2008 23:29:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 20.06.2008 23:23:
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.

Welk menu?Het bovenste menu zeker?
Misschien is het slim om je browser te vermelden, aangezien ze allemaal een webpagina anders renderen....
Hier, in Opera, is alleen brochure niet goed.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jan H

Jan H

21/06/2008 07:56:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 20.06.2008 23:23:
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.


Toch niet door de scrollbalk dat erbij komt? Heb je screens?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

21/06/2008 09:07:00
Quote Anchor link
Leuke site, heb niet naar de bron gekeken. Boven het menu (de header), hoort die wit? Want ik krijg iig niets te zien. Ik zou voor de netheid werken met mod_rewrite, dat staat iets professioneler, want welke klant/weet ik wat wil nou weten dat jouw pagina's werken met PHP?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.