Preview: Zakelijke website groothandelaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan H

Jan H

18/06/2008 09:33:00
Quote Anchor link
Hey

Ik ben onlangs begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe website inzake groothandel van sportmateriaal (vooral atletiek).

Dit heb ik al: http://amosport.aczele.be/

Er wordt geen gebruik gemaakt van een database. Bij realisaties heb ik wel een script geschreven dat alle foto's uit een opgegeven folder uitleest, eventueel verkleint en thumbnails van aanmaakt...

De website is nog niet af (zeker niet qua inhoud), maar van design moet dit toch al dicht bij het uiteindelijke resultaat aanleunen.

De website is voorlopig helemaal valid (xhtml en css). Ook heb ik al custom-error pagina's...


Ik heb ook nog een een idee nodig voor een submenu bij "producten" nodig... iemand suggesties? Misschien een dropdown in het hoofdmenu?


alvast bedankt voor jullie commentaren/suggesties.

Jan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan H
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:56:34
 
Mitchell

Mitchell

18/06/2008 09:51:00
Quote Anchor link
Voorkant moet "pakkender" zijn. Plaats er meer foto's dan tekst.
Verder ziet het er wel goed uit.

(Hij is overigens niet valid css. Filter is nog niet echt 'valid'. ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/06/2008 09:57:00
Quote Anchor link
Jan H.

Op het eerste gezicht een overzichtelijke lay-out, maar je mag wel wat duidelijker naar voren laten komen, op het moment dat je de website bezoekt, wat voor website het is. Iets meer een "sport/ atletiek" uitstraling lijkt me wel wenselijk, omdat het toch vooral daarover gaat.

Voor het submenu waar je het over hebt bij de producten: Ik zou die niet in het hoofdmenu doen, je kan wel bijvoorbeeld een menu aan de linkerkant zetten, met de categorieën erin. Afhankelijk van het aantal kan het wel in een uitklapmenu van je hoofdmenu, maar daar wordt het allemaal niet eenvoudiger op.

Je kan het zien als het "bol.com" principe ;) Klik je op boeken, krijg je aan de linkerkant een submenu met keuzemogelijkheden, en de meest verkochte boeken (of de nieuwste, dat weet ik zo niet) staan pontificaal op de pagina.
 
Jan H

Jan H

18/06/2008 10:24:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 18.06.2008 09:51:
Voorkant moet "pakkender" zijn. Plaats er meer foto's dan tekst.
Verder ziet het er wel goed uit.

(Hij is overigens niet valid css. Filter is nog niet echt 'valid'. ;)


inderdaad, hier zou ik in de definitieve versie dan een foto van het bedrijf plaatsen, met een korte beschrijving van de activiteiten...

en die valid css, ook correct :D. Filter zit in CSS 3, nuja, als deze versie uitkomt is de css wel volledig valid ;)
 
ArendJan

ArendJan

18/06/2008 11:26:00
Quote Anchor link
Paar puntjes van mijn kant:

1 De site mag nog wat breder zijn dan hij nu is, benut de ruimte!
2 In de header mag wel wat meer het onderwerp van de site uitspreken. (i.p.v. een klein plaatje links)
3 Die foto zou ik niet boven de tekst plaatsen. Je welkomst-tekst kun je beter direct bovenaan doen.
4 Op de homepage kun je bijvoorbeeld een rechterkolom aanmaken met de koopjes en foto's van producten.

Ik zou de site proberen een nog iets professionelere look te geven. Iets meer content op de homepage en meer laten zien aan potentiele kopers.
 
Jan H

Jan H

18/06/2008 11:50:00
Quote Anchor link
ok,

De site is nu 100px breder geworden. Nu ga ik ook de plaats hebben om een menu in de linker-of rechterkolom te maken bij Producten en Home.

De header moet ik nu wel herwerken, dit komt later wel :)

alvast bedankt voor de commentaren
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 10:41:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem dat ik niet direct kan oplossen.Op de homepage heb ik nu een soort box met daarin de adresgegevens e.d. In FIrefox en Safari worden de opsommingstekens hier mooi achterwege gelaten (zoals het hoort), maar in Internet Explorer blijven deze bullets tevoorschijn komen...

2e vraagje
Bij producten => de ongeordende lijst => Hoe kan ik de bullets centeren t.o.v. mijn tekst dat ernaast staat? Want nu zweven deze zo ergens bovenaan de regel...


bedankt...

edit: frontpage -> homepage dus :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan H
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

19/06/2008 10:49:00
Quote Anchor link
Even een paar puntjes:

1. Je hebt rechts een menu, voor elk item zet je een img neer. Je kan beter de a tag een bg image meegeven via css. (nog beter als alles in 1 plaatje zit die je telkens een X aantal pixels verplaatst).
2. Je moet op je lijst (ul) zetten list-style-type: none; om die bullets weg te halen.
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 11:00:00
Quote Anchor link
iltar van der berg schreef op 19.06.2008 10:49:
Even een paar puntjes:

1. Je hebt rechts een menu, voor elk item zet je een img neer. Je kan beter de a tag een bg image meegeven via css. (nog beter als alles in 1 plaatje zit die je telkens een X aantal pixels verplaatst).
2. Je moet op je lijst (ul) zetten list-style-type: none; om die bullets weg te halen.
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.


1=> ok
2=> werkt niet :) Maar ik was het inderdaad vergeten plaatsen...
3 => wth -_- Alles is in kladblok gemaakt ... Waaruit leid je misschien af dat ik in frontpage zou werken :s
 
KrissCross

KrissCross

19/06/2008 11:14:00
Quote Anchor link
iltar van der berg schreef op 19.06.2008 10:49:
Even een paar puntjes:
3. DO NOT USE FRONTPAGE!!1
Je kan gratis Notepad++ downloaden die vele malen beter is en er geen troep in pleurt.

Hij heeft het over zijn frontpage alias homepage en niet over het programma Frontpage.
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 11:25:00
Quote Anchor link
css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
td { vertical-align: top; }
Voor je contact pagina, dan staat het woordje "bericht" en dat "*" boven.

Overigens, waarom gebruik je *, als je niet eens verteld wat het betekend? ;)
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/06/2008 11:26:00
Quote Anchor link
ik raad je zowiezo af om kladblok te gebruiken, gebruik zoals iltar al zei Notepad++ of een ander editor met kleurtjes :)

Verder vind ik de site er op het eerst goed uitzien, maar als ik wat langer kijk vraag ik me toch echt af hoe je die header hebt gemaakt? De lijnen zijn nogal hoekerig. En idd zou ik geen dat plaatje niet gebruiken, wat is het eigenlijk?

En ik zou even een fatsoenlijke controle in je formulier bouwen. Ik weet niet of je een leeg mailtje hebt gekregen, maar die javascript beveiliging houdt mij niet tegen om jouw een mailtje zonder tekst te sturen (javascript kun je uitschakelen).

Daarnaast staat het ook vele malen mooier om het formulier terug te krijgen met rode lijntjes eromheen, ipv een javascript alert.
 
Jan H

Jan H

19/06/2008 11:40:00
Quote Anchor link
Eigenlijk gebruik ik Textwrangler, een editor voor op Mac. Ik gebruik het '*' omdat ik er vanuit ga dat de mensen dit wel zullen begrijpen zeker? Nuja, kzal het in de legende zetten : )

De header is een tussenoplossing. Ik heb deze voorlopig uitgerokken tot 800px, daarom dat deze dus op niets trekt :') Na de examens maak ik wel een nieuwe... De controle op het leeg versturen van een formulier moet ik ook nog even inbouwen..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
td { vertical-align: top; }
lijkt niet echt te werken...

bedankt
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Mh.. Dacht dat het wel zou moeten werken. (Gebruik al een lange tijd geen tables meer.) Anders kan je het in het document nog zo doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td valign="top"></td>
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

19/06/2008 15:17:00
Quote Anchor link
Of gebruik ook gewoon geen tables.
http://amosport.aczele.be/brochure.php
Daar heb je een formulier, met daarin weer zon vieze table...

Een formulier heeft altijd minimaal de volgende opbouw om valid te zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<form method="(post|get)" action="">
    <fieldset>
        <legend>Formulier</legend>
        <!-- hier je input velden -->
    </fieldset>
</form>
 
Jan H

Jan H

20/06/2008 20:20:00
Quote Anchor link
Ik krijg de bullets in mijn lijst van mn submenu (op index.php en producten.php) niet weg in IE -_- Kan iemand mij helpen? Er staat nochtans in mijn CSS-file:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu ul {
    list-style: none;
}
 
Mitchell

Mitchell

20/06/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Jan H schreef op 20.06.2008 20:20:
Ik krijg de bullets in mijn lijst van mn submenu (op index.php en producten.php) niet weg in IE -_- Kan iemand mij helpen? Er staat nochtans in mijn CSS-file:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu ul {
    list-style: none;
}


Correctie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#submenu li {
    list-style-type: none;
}
 
Wouter K

Wouter K

20/06/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.
 

20/06/2008 23:29:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 20.06.2008 23:23:
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.

Welk menu?Het bovenste menu zeker?
Misschien is het slim om je browser te vermelden, aangezien ze allemaal een webpagina anders renderen....
Hier, in Opera, is alleen brochure niet goed.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jan H

Jan H

21/06/2008 07:56:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 20.06.2008 23:23:
Ik weet niet of het iemand is opgevallen.

Maar bij mij verspringt de site steeds als ik door het menu blader en klik.


Toch niet door de scrollbalk dat erbij komt? Heb je screens?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

21/06/2008 09:07:00
Quote Anchor link
Leuke site, heb niet naar de bron gekeken. Boven het menu (de header), hoort die wit? Want ik krijg iig niets te zien. Ik zou voor de netheid werken met mod_rewrite, dat staat iets professioneler, want welke klant/weet ik wat wil nou weten dat jouw pagina's werken met PHP?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.