Printknop werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »
Cas brants

cas brants

29/04/2011 12:08:35
Quote Anchor link
http://www.plaatscode.be/140972/ (uitDBhalen.php)
http://www.plaatscode.be/140975/ (beheerdersscherm.php)
http://www.plaatscode.be/140976/ (printen.php)

dit zijn mijn codes, weet iemand waarom ik de printknopjes niet kan gebruiken, er komt steeds op dat ik een zoekterm moet ingeven, waarschijnlijk ligt het aan mijn if structuur. maar weet iemand een oplossing.

groeten,
cas
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:31:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/04/2011 12:13:17
Quote Anchor link
Kan je de relevante code hier posten?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

29/04/2011 12:14:15
Quote Anchor link
Wat heb, wat wil je en wat lukt er niet?
Plaats hier de relevante code
 
Cas brants

cas brants

29/04/2011 12:15:04
Quote Anchor link
je bedoeld niet met die link?
in de eerste code in de voorlaatste echo worden er knopjes gemaakt met die while, als ik er op klik dan komt er op mijn pagina: geef zoekterm op.

Toevoeging op 29/04/2011 12:17:35:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
include_once("beheerdersscherm.php");
        
        echo "<table>";
    
     //nakijken of er op de knop zoeken is gedrukt
      if(isset($_POST['zoeken'])){
      
      $naam=$_POST['naam'];
      //connectie maken met databank
      $db=mysql_connect  ("mysql.azuli.org", "u303674080_root", "****") or die ('er kan geen verbinding met de databank worden gemaakt!' . mysql_error());
      //databank selecteren      
      $mydb=mysql_select_db("dienstverplaatsing");
      //zoekquery
      $sql="SELECT *
FROM dienstverplaatsing
WHERE
`dienstverplaatsingnr` LIKE '"
.$naam."'
OR `naam` LIKE '"
.$naam."'
OR `voornaam` LIKE '%"
.$naam."%'
OR `lknummer` LIKE '%"
.$naam."%'
OR `autokenteken` LIKE '%"
.$naam."%'
OR `automerk` LIKE '%"
.$naam."%'
OR `datum` LIKE '%"
.$naam."%'
OR `plaatsvan` LIKE '%"
.$naam."%'
OR `plaatsnaar` LIKE '%"
.$naam."%'
OR `reden` LIKE '%"
.$naam."%'
"
;
      //resultaat in querry zetten
      $result=mysql_query($sql);
      //resultaten uit de array halen
      while($row=mysql_fetch_array($result)){
              $dienstverplaatsingnr  =$row['dienstverplaatsingnr'];
              $naam=$row['naam'];
              $voornaam=$row['voornaam'];
               $lknummer  =$row['lknummer'];
              $autokenteken=$row['autokenteken'];
              $automerk=$row['automerk'];
               $datum  =$row['datum'];
              $plaatsvan=$row['plaatsvan'];
              $plaatsnaar=$row['plaatsnaar'];
              $reden=$row['reden'];
    
  //resultaten weergeven
      
     echo '<tr>
          <td>'
. $dienstverplaatsingnr . '</td>
          <td>'
. $naam . '</td>
          <td>'
. $voornaam . '</td>
          <td>'
. $lknummer .  '</td>
          <td>'
. $autokenteken . '</td>
          <td>'
. $automerk .  '</td>
          <td>'
. $datum . '</td>
          <td>'
. $plaatsvan .  '</td>
          <td>'
. $plaatsnaar . '</td>
          <td>'
. $reden . '</td>
          <td><button type="button" name="printen" onClick="location.href=\'printen.php?nummer='
.$dienstverplaatsingnr . '\'">Printen</button></td>
          </tr>'
;
      
      }
      }

      else{
      echo  "<p>geef een zoekterm op.</p>";
      }

    
     echo  "</table>"
    ?>









pagina beheerdersscherm


<
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php


require 'class.eyemysqladap.inc.php';
require 'class.eyedatagrid.inc.php';
include_once("uitDBhalen.php");

// Load the database adapter
$db = new EyeMySQLAdap('mysql.azuli.org', 'u303674080_root', '***', 'u303674080_dienst');

// Load the datagrid class
$x = new EyeDataGrid($db);

// Set the query
$x->setQuery("*", "dienstverplaatsing");
  echo "naam:" . $row['naam'] . ",";  

// Print the table
$x->printTable();

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

//pagina met functie om data op te halen includen
include_once("uitDBhalen.php");

?>






pagina print


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
include_once("uitDBhalen.php");

  if(isset($_POST["nummer"])){
  
    $dienstverplaatsingnr=$_GET['nummer'];
    
    echo $dienstverplaatsingnr;
  }


?>
Gewijzigd op 29/04/2011 13:57:15 door cas brants
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

29/04/2011 13:19:39
Quote Anchor link
Wat versta jij niet onder het woord relevante code?
Gewijzigd op 29/04/2011 13:20:42 door Jordi Kroon
 
John D

John D

29/04/2011 13:30:04
Quote Anchor link
waar zit het printknopje?
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

29/04/2011 13:40:02
Quote Anchor link
en misschien ook je db gegevens weghalen,iedereen kan het nu gbruiken...
 
Cas brants

cas brants

29/04/2011 13:58:20
Quote Anchor link
in de 1ste code, de 3delaatste echo vanonder
 
TJVB tvb

TJVB tvb

29/04/2011 14:15:06
Quote Anchor link
Wat gebeurt er en wat wil je dat er gebeurt?
Je gaat nu naar printent.php toe.
 
Cas brants

cas brants

29/04/2011 15:11:31
Quote Anchor link
wat er gebeurt dat staat er toch? en met deze pagina's zoek ik in een databank, de gevonden resultaten komen in een tabel met achter elk resultaat een printknop. als er op de printknop gedrukt wordt moet dat record getoond worden in printen.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.