Priveberichten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:54:17
Quote Anchor link
Maar wat doe ik nu verkeerd dat ik steeds 0 krijg?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:17:56
 

22/02/2011 11:57:14
Quote Anchor link
- Aar - op 22/02/2011 11:47:48:
Leg uit Karl :-P


prepared statements met mysqli werken voor geen meter, soms blijft je verbinding 'vast' zitten, data komt niet terug zoals je verwacht, het is niet de standaard, je bent nog geen meter opgeschoten in OOP opzicht,
 
TJVB tvb

TJVB tvb

22/02/2011 12:00:38
Quote Anchor link
Henke, staan er wel berichten in met gelezen 0? Is gelezen een int?

Verder is het onlogisch aangezien je nu alle berichten ophaalt die ongelezen zijn.

Wat denk je van
$query = "SELECT COUNT(id) AS aantal
FROM priveberichten
WHERE gelezen=0 AND ontvanger=".$userid;
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 12:03:21
Quote Anchor link
Henke van der bunt op 22/02/2011 11:54:17:
Maar wat doe ik nu verkeerd dat ik steeds 0 krijg?


Geef je hele script een zoals je het nu hebt...
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 12:25:56
Quote Anchor link
Mysql: `gelezen` int(11) NOT NULL default '0',

Php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$mysqli
= new mysqli('');
if(mysqli_connect_errno())
{

    trigger_error('Fout bij verbinding: '.$mysqli->error);
}



$sql = "SELECT * FROM priveberichten WHERE gelezen = 0";
if(!$result = $mysqli->query($sql))
{

    trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}


if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten (0)';
    }

?>


@TJVB Snap ik wel, maar wou eigenlijk eerst dit eens werkend hebben.

Mvg
Gewijzigd op 22/02/2011 12:26:09 door Henke van der bunt
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 12:32:26
Quote Anchor link
Het zijn allemaal hele kleine foutjes. Je hebt 2 verschillende vars door elkaar, je hebt $mysqli en $Mysqli. (hoofdletters).

Probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php
//foutafhandeling
ini_set('display_errors', 'On');

error_reporting(E_ALL);

//verbinding maken

    $db['host']            = 'localhost';         //host naam

    $db['gebruikersnaam']    = 'root';         //gebruikersnaam

    $db['wachtwoord']        = '******';         //wachtwoord

    $db['database']        = '******';         //database naam

    $Mysqli = new mysqli($db['host'], $db['gebruikersnaam'], $db['wachtwoord'], $db['database']);

        if(mysqli_connect_errno())

        {


            echo 'Fout bij verbinding: '.$Mysqli->error;

        }



    $sql = "
        SELECT
            *
        FROM
            priveberichten
        WHERE
            gelezen = 0
        "
;
    if(!$result = $Mysqli->query($sql))
    {

        trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
    }


        if($Mysqli->affected_rows > 0)
        {

            //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
            echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
        }

        else
            {
            //er zijn geen ongelezen berichten
            echo 'Priveberichten (0)';
            }

?>

En je MySQL tabel moet er dan ongeveer zo uit komen te zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
id | user_id | onderwerp | bericht | gelezen |
---+---------+-----------+---------+---------+
1  | 202832  | test      | hoi     |    0    |
2  | 202432  | test2     | hallo   |    0    |
---+---------+-----------+---------+---------+
Gewijzigd op 22/02/2011 12:35:56 door Bram Boos
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 12:44:54
Quote Anchor link
Het Werkt!

Bedankt

Mijn menu zit in een echo ''

Kan ik dit script er dan bij in planten?

Toevoeging op 22/02/2011 12:48:29:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
echo '
<font size="2" color="red" face="Verdana"><strong>Gebruikerspaneel</strong></sount.></font><hr color="red" size="1">
Welkom <b>'
. $leden->getName($leden->getId()) . '</b><br><br>
    &raquo;<a href="index.php?page=addrapport"> Rapport toevoegen</a><br>
    &raquo;<a href="#"> Mijn rapporten (13)</a><br>
    &raquo;<a href="index.php?page=priveberichten">HIER DE CODE?</a><br />
    &raquo;<a href="#"> Gebruiker zoeken</a><br>
    &raquo;<a href="index.php?page=profiel&e"> Profiel wijzigen</a><br>
    &raquo;<a href="index.php?page=wwaanpassen"> Wachtwoord wijzigen</a><br>
    &raquo;<a href="index.php?page=uitloggen"> Uitloggen</a><br>
'
;
?>
Gewijzigd op 22/02/2011 12:48:53 door Henke van der bunt
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 13:23:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
echo '
<font size="2" color="red" face="Verdana"><strong>Gebruikerspaneel</strong></sount.></font><hr color="red" size="1">
Welkom <b>'
. $leden->getName($leden->getId()) . '</b><br><br>
    &raquo;<a href="index.php?page=addrapport"> Rapport toevoegen</a><br>
    &raquo;<a href="#"> Mijn rapporten (13)</a><br>
    &raquo;<a href="index.php?page=priveberichten">Priveberichten ('
.$Mysqli->affected_rows.')</a><br />
    &raquo;<a href="#"> Gebruiker zoeken</a><br>
    &raquo;<a href="index.php?page=profiel&e"> Profiel wijzigen</a><br>
    &raquo;<a href="index.php?page=wwaanpassen"> Wachtwoord wijzigen</a><br>
    &raquo;<a href="index.php?page=uitloggen"> Uitloggen</a><br>
'
;
?>
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 13:48:58
Quote Anchor link
Het werkt super nu!

Alleen wil ik ergens anders uit nu ook nog zoiets.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
//foutafhandeling
ini_set('display_errors', 'On');

error_reporting(E_ALL);

//verbinding maken
    $Mysqli = new mysqli($db['host'], $db['gebruikersnaam'], $db['wachtwoord'], $db['database']);

        if(mysqli_connect_errno())

        {


            echo 'Fout bij verbinding: '.$Mysqli->error;

        }



    $sql = "
        SELECT
            *
        FROM
            rapporten
        WHERE
            ontvanger='"
. $mysql->real_escape($leden->getId()) . "'
        "
;
    if(!$result = $Mysqli->query($sql))
    {

        trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
    }


        if($Mysqli->affected_rows > 0)
        {

            //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
            echo 'Mijn Rapporten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
        }

        else
            {
            //er zijn geen ongelezen berichten
            echo 'Mijn Rapporten (0)';
            }

?>


Maar als ik die ook in de index.php zet. dan werken ze tegen elkaar in?

Hoe kan ik dat anders doen?

Mvg
Gewijzigd op 22/02/2011 15:56:48 door Henke van der bunt
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.