Probleem Background Select.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2017 13:54:31
Quote Anchor link
Hallo,

Dit werkt prima in Chrome maar niet in Firefox.
Weet iemand hoe ik dit wel kan laten werken in Firefox?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
echo '<select>';
    echo '<option>Kies een kleur </option>';
    foreach(array('magenta','white','yellow','blue','green','black') as $kleur)
    {
    echo '<option style="background-color:'.$kleur.';"> </option>';
    }

echo '</select>';
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:50:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2017 14:04:55
Quote Anchor link
Welke Firefox heb jij eigenlijk? Want vanaf 47 is het stuk gegaan, of bewust gesloopt.
Ik heb inmiddels de nieuwste (57) en hier werkt het wel (weer):

https://jsfiddle.net/m7b4h7cz/

Ik las op Stackoverflow wel dat het lokaal werkend te krijgen was met een oplossing:
Quote:
Ok, so the solution here is to disable -> Multiprocess Windows

type about:config in the browser

then search for browser.tabs.remote.autostart (mine had a browser.tabs.remote.autostart.2)

change this to FALSE then restart the browser this will make firefox run Multiprocess Windows disabled which fixes the issue


Een oplossing zou dit kunnen zijn, vond ik net:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
option {
  -moz-appearance: none;
}
Gewijzigd op 16/11/2017 14:10:53 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2017 14:11:02
Quote Anchor link
Firefox 57.0-2

Ik wil het natuurlijk niet alleen local oplossen.
Het moet gewoon op Internet bij iedereen werken.

Toevoeging op 16/11/2017 14:15:42:

- Ariën - op 16/11/2017 14:04:55:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
option {
  -moz-appearance: none;
}

Je krijgt hiermee een andere select layout, maar geen kleuren.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2017 14:20:38
Quote Anchor link
In die property kan je ook per stuk andere values proberen:
Zo heb je: normal|icon|window|button|menu|field;

Ik denk dat normal,menu of field wel een oplossing kan geven?
Zo te zien ligt dit aan het een instelling in het OS die gebruikt wordt. Welke heb jij?
Hier heb ik 64-bit Windows 10.
Gewijzigd op 16/11/2017 14:20:57 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2017 14:27:16
Quote Anchor link
- Ariën - op 16/11/2017 14:04:55:
type about:config in the browser
then search for browser.tabs.remote.autostart (mine had a browser.tabs.remote.autostart.2)
change this to FALSE then restart the browser this will make firefox run Multiprocess Windows disabled which fixes the issue

Dit werkt inderdaad, maar alleen local uiteraard.
Dus dat is geen oplossing.

Toevoeging op 16/11/2017 14:28:41:

Ik heb hier Fedora.
Maar ik zoek een oplossing die overal voor Firefox werkt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2017 14:33:34
Quote Anchor link
Maar die property dan, die je op andere values kan zetten dan enkel none?
Als dat echt niet werkt, dan vrees ik dat je met JS en CSS een eigen drop-down moet maken.

Hier werkt het wel, en ik heb geen inzicht in het publiek bij wie het niet zou werken.
Gewijzigd op 16/11/2017 14:35:20 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

17/11/2017 00:08:18
Quote Anchor link
En als je de options nu eens wat inhoud geeft? Bijvoorbeeld &nbsp;?

Of staat het vast dat ie problemen heeft met achtergrondkleuren, en niet zozeer met het renderen van "lege" opties?
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2017 00:12:50
Quote Anchor link
- Ariën - op 16/11/2017 14:33:34:
Maar die property dan, die je op andere values kan zetten dan enkel none?
Als dat echt niet werkt, dan vrees ik dat je met JS en CSS een eigen drop-down moet maken.

Hier werkt het wel, en ik heb geen inzicht in het publiek bij wie het niet zou werken.


Hoe heb je dat dan gedaan?

Toevoeging op 17/11/2017 00:16:05:

Thomas van den Heuvel op 17/11/2017 00:08:18:
En als je de options nu eens wat inhoud geeft? Bijvoorbeeld &nbsp;?

Of staat het vast dat ie problemen heeft met achtergrondkleuren, en niet zozeer met het renderen van "lege" opties?


Ik heb er een spatie in staan.
Ik heb op de site van Mozilla Firefox gekeken en daar is te vinden dat die css uit is gezet.
Ook andere dingen voor <option>.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/11/2017 18:08:14
Quote Anchor link
Lijkt mij het beste om een hidden form field te gebruiken waarin de gekozen waarde op te slaan en verder javascript en bijv. div's te gebruiken omdat veel devices op hun eigen wijze met dropdowns omgaan. Neem nou de iPhone: Afbeelding
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

18/11/2017 08:47:29
Quote Anchor link
En waarom geen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="color">
(teveel keuze?)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.