probleem bij values ontvangen uit tabel vanuit database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Eilander

Marco Eilander

13/09/2013 20:31:46
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een tabel gemaakt waar resultaten in komen via de database.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$inf
= mysql_query("SELECT * FROM winkel");

while($shop = mysql_fetch_assoc($inf)) {

echo '
        <tr>
          <td class="tcell" align="center"><input type="radio" name="item" value="'
.$shop['item'].'"><input type="hidden" name="hoeveelheid" value="'.$shop['hoeveelheid'].'"/></td>
          <td class="tcell" align="center"><img src="'
.$shop['icoontje'].'"></td>
          <td class="tcell"><input type="hidden" name="beschrijving" value="'
.$shop['beschrijving'].'"/>'.$shop['beschrijving'].'</td>
          <td class="tcell" align="center"><img src="images/icons_01/stats_credits.png"></td>
          <td class="tcell"><input type="hidden" name="credits" value="'
.$shop['credits'].'"/>'.$shop['credits'].' credits</td>
          <td class="tcell" width="5%" align="center">&nbsp;</td>
        </tr>
'
;
}

?>

Nu zit ik met het volgende probleem :
Ik heb er een form om heen zitten, en wil met 1 druk op de button één van de rijen hebben waar de checkbox aangevinkt is.
Helaas is dat niet zo. Op één of andere manier pakt het script de laatste resultaat.

Weet iemand hoe ik dat kan oplossen?

Alvast bedankt!

Mvg,
Marco
Gewijzigd op 13/09/2013 20:33:24 door Marco Eilander
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:07:38
 
- SanThe -

- SanThe -

14/09/2013 00:48:10
Quote Anchor link
Zet in de value het id uit de database. Op de nieuwe pagina kan je dan alles ophalen wat bij dat id hoort.
 
Zie Foto

Zie Foto

14/09/2013 00:55:42
Quote Anchor link
Waar begint je <form> tag?

Ps: Ik gebruik meestal
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$shop->icoontje

Is dit ook correct?
Gewijzigd op 14/09/2013 00:56:26 door Zie Foto
 
Marco Eilander

Marco Eilander

15/09/2013 23:04:37
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties en hulp. Het is inmiddels gelukt! :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.