probleem in IE met <li>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Iltar van der berg

iltar van der berg

15/06/2007 21:17:00
Quote Anchor link
In FF zie je het correct, maar in IE gaan alle list items in te ver naar rechts
http://www.infernogm.com/Ma/
Zou iemand hier naar kunnen kijken? ik kom er niet meer uit.

de css code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
.body
{
    margin-left:10px;
}

li
{
    margin-top:1px;
    margin-bottom:1px;
    list-style:none;
}

.body li
{
    list-style:none;
    margin-left:0px;
    padding:0px;
}


1 van de drie divs
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<div class="div3">
    <div class="h1"><span style="color:magenta">L</span>inks</div>
    <div class="body">
        <li>
            <img src="http://www.infernogm.com/Ma/hidden/link.gif" alt="[ic]" /> <a href="http://gla.eduhost.nl/" target="_blank">gla.eduhost.nl</a>
        </li>
        <li>
            <img src="http://www.infernogm.com/Ma/hidden/link.gif" alt="[ic]" /> <a href="http://netschool.ma-web.nl/" target="_blank">netschool.ma-web.nl</a>
        </li>
        <li>
            <img src="http://www.infernogm.com/Ma/hidden/link.gif" alt="[ic]" /> <a href="http://webmail.ma-web.nl/" target="_blank">webmail.ma-web.nl</a>
        </li>
    </div>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 05:01:59
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

15/06/2007 21:19:00
Quote Anchor link
je kan ook gewoon die afbeeldingen in een divje zetten die pakt over het algemeen IE en FF samen wel goed pakken....
 
Frank -

Frank -

15/06/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Lijkt mij een gevalletje boxmodel, Google daar even op en kijk of je het dan kunt oplossen.

Typisch M$...
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/06/2007 21:26:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je in een divje zetten?

en wat is een boxmodel?
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

15/06/2007 21:28:00
Quote Anchor link
nou aan een div kan je een vast of soort van wisselende positie aan geven en die wil FF en IE beide wel goed pakken...
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/06/2007 21:29:00
Quote Anchor link
Dat is te veel werk, het moet gewoon simpeler kunnen
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

15/06/2007 21:30:00
Quote Anchor link
hoezo is de afbeelding in een <div> zetten teveel werk... ?
 
Frank -

Frank -

15/06/2007 21:31:00
Quote Anchor link
iltar van der berg schreef op 15.06.2007 21:29:
Dat is te veel werk, het moet gewoon simpeler kunnen
Wow! 2 a 3 regels code is al te veel werk? Dat is zeker voor vandaag een record.

Veel succes ermee!

Ps. Google is vandaag online en heeft geen enkel probleem met de term 'boxmodel'.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

15/06/2007 21:34:00
Quote Anchor link
ik w8 op uitleg over die zin dus zweig noog maar weis ff :P
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/06/2007 21:38:00
Quote Anchor link
Waarom zou ik in 3 divs, voor elke regel de afbeelding in een div zetten, als het ook moet kunnen in de css...

voordat ik met mijn code ga kloten, wil ik eerst de mogelijk heden weten die makkelijker kunnen zijn...
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

15/06/2007 21:40:00
Quote Anchor link
ja sorry dat is nou eenmaal het verschil tussen fabrikanten het zit het gewoon in de UI van beide brouwsers en in de verder weergaven ervan
 
Frank -

Frank -

15/06/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Quote:
Waarom zou ik in 3 divs, voor elke regel de afbeelding in een div zetten, als het ook moet kunnen in de css...
En wat doe je met een div? Precies, daarmee ga je de layout maken i.c.m. met css.
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/06/2007 21:46:00
Quote Anchor link
Maar ik ga geen extra divs toevoegen en kloten als het niet nodig is..
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/06/2007 21:55:00
Quote Anchor link
ik kom er ook niet uit bij die model box, heeft er iemand zo een oplossing?
 
Diederick van Eijsden

Diederick van Eijsden

17/06/2007 12:48:00
Quote Anchor link
Volgens mij klopt die .body li in je stylsheet niet maak daar eens .iets li van en in je class, class="iets" en kijk wat dat doet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.