probleem in javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Timmy

timmy

07/08/2007 20:14:00
Quote Anchor link
hallo mensen, ik heb een probleem in javascript, ik was bezig met hoelang je nog moet "wachten" (ja ik weet t alweer een criminal...) maar mijn probleem is dat als ik 2 balkjes neerzet staat de eerste stil en de 2e doet het gewoon
dit is het script, ik denk dat het in de display zit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<table><tr><td>
<form name="d">
    <a href="index.php?pagina=misdaad"><input name="d2" type="text" disabled="disabled" style=" height: 100px; width:100px;background-image:url('images/layout/misdaad.png'); border:1px black solid; text-align:center; font-size:35px; color:gray; background-color:white"/></a>
</form>
<script>
<!--
var seconds= <?
$misdaadverschil
= $misdaad - time();
echo "$misdaadverschil"; ?>


document.d.d2.value='0'
function display(){
if(seconds>=1){
seconds-=1
document.d.d2.value=seconds
setTimeout("display()",1000)
}
else{
document.d.d2.value="Klaar!"
}}
display()
//-->
</script>
</td><td>
<form name="e">
<a href="index.php?pagina=auto_stelen"><input name="e2" type="text" disabled="disabled" style=" height: 100px; width:100px;background-image:url('images/layout/auto.png'); border:1px black solid; text-align:center; font-size:35px; color:gray; background-color:white"/></a>
</form>
<script>
<!--
var seconds2= <?
$autoverschil
= $auto - time();
echo "$autoverschil"; ?>


document.e.e2.value='0'
function display(){
if(seconds2>=1){
seconds2-=1
document.e.e2.value=seconds2
setTimeout("display()",1000)
}
else{
document.e.e2.value="Klaar!"
}}
display()
//-->
</script>
</td></tr></table>

greets timmy
Edit:

misschien zijn frames een oplossing, maar ik ben niet echt psotief tegenover frames
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timmy
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:00:52
 
Benny Lava

Benny Lava

07/08/2007 21:25:00
Quote Anchor link
Ik weet het niet helemaal zeker maar je hebt 2 functie met de zelfde naam,
namelijk display();.. ik weet niet uit me hoofd welke javascript dan pakt.
Maar denk dat daar de fout waarschijnlijk in bevindt.

Omdat die dan de eerste die die tegenkomt wilt paken en die schijft die dan in d en niet in e.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/08/2007 21:42:00
Quote Anchor link
Dit soort dingen moet je gewoon even door de JavaScript console van FireFox gooien. Je kunt ook de FireBug extensie voor FF downloaden, die heeft ook een JS console.

Twee keer dezelfde functienaam mag inderdaad niet in JS.
 
Timmy

timmy

07/08/2007 22:07:00
Quote Anchor link
dus gewoon de functienaam veranderen?
 
GaMer B

GaMer B

07/08/2007 22:12:00
Quote Anchor link
Ja, bijvoorbeeld function display1() en function display2() o.i.d.
 
Mr Bob

Mr Bob

16/12/2007 23:19:00
Quote Anchor link
Bij twee keer dezelfde functienaam wordt de eerste overschreven door de laatste. Zo is er een hele rage geweest in het verbergen van de reclame op onbetaalde hosts zoals lycos, door simpel de functie naam van het script dat uitgevoerd wordt zodra de pagina is geladen te veranderen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.