probleem laden pagina gemaakt Laravel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny DeMeersman

Danny DeMeersman

12/09/2021 20:16:52
Quote Anchor link
Besten,

Ik wil graag op mijn localhost server een website testen die gemaakt is geweest met laravel.

Nu tracht ik de homepage te bereiken maar ik krijg een error

Illuminate\Database\QueryException
SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'status' in 'where clause' (SQL: select * from `quotes` where `status` = 1 order by `id` desc limit 10)

Als ik verder ga naar bvb de login is er geen probleem.

Echter mijn kennis was basis een jaar of 10 geleden en die wil ik nu weer een beetje bijschaven.

Aangezien Laravel voor mij nieuw is wilde ik eens informeren wat er mis zou kunnen zijn waardoor hij niet normaal wil laden .
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:53:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/09/2021 21:09:03
Quote Anchor link
Als je het vertaalt dan kom je erop uit dat de kolom status niet bestaat in de 'quotes' tabel.
Dit is niet specifiek een Laravel-probleem, maar een fout vanuit je MySQL database.

PS: Je mailadres staat openbaar in je profiel bij interesses. Dat lijkt mij niet de bedoeling.
Gewijzigd op 12/09/2021 21:09:41 door - Ariën -
 
Danny DeMeersman

Danny DeMeersman

12/09/2021 21:31:02
Quote Anchor link
Dankje wel Ariën, hoe mijn email adres daar kwam is me vreemd maar heb et gewist :-), dus als ik het goed begrijp moet ik een kolom bijvoegen in de quotes tabel ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/09/2021 21:32:41
Quote Anchor link
Klopt.

Ik ga eens uitzoeken hoe je mailadres daar komt.
 
Danny DeMeersman

Danny DeMeersman

12/09/2021 21:35:25
Quote Anchor link
dankjewel, heb het gedaan en inderdaad , het is in orde nu waarvoor dank :-)

kan ik weer wat kennis bijschaven :-)

Ik kan me niet herinneren dat ik het had ingevuld alleszins :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/09/2021 21:41:17
Quote Anchor link
Danny DeMeersman op 12/09/2021 21:35:25:
Ik kan me niet herinneren dat ik het had ingevuld alleszins :-)

Ik ga het eens uitzoeken... ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.