probleem log script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anton VE

Anton VE

06/10/2005 20:53:00
Quote Anchor link
ik heb een probleem met mijn log script als ik naar men lo2.txt ga overschrijft hij altijd de ouwe log en dat is heel irrietant weet niet wat ik aan de script moet veranderen hier is de script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php

$fp
= fopen("log2.txt", "r");
$count = fread($fp, 1024);
fclose($fp);
$count = $count + 1;
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

if (strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'Gecko') )
{

   if ( strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'Netscape') )
   {

     $browser = 'Netscape';
   }

   else if ( strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'Firefox') )
   {

     $browser = 'Mozilla Firefox';
   }

   else
   {
     $browser = 'Mozilla';
   }
}

else if ( strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE') )
{

   if ( strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'Opera') )
   {

     $browser = 'Opera';
   }

   else
   {
     $browser = 'Microsoft IE/MSNE';
   }
}

else
{
   $browser = 'Onbekend browser';
}
;

$dag = date("w");
$dagen = array("Zondag","Maandag","Dinsdag","Woensdag","Donderdag","Vrijdag","Zaterdag");
$datum = date("d");
$maand = date("n");
$maanden =array("Januari","Februari","Maart","April","Mei","Juni","Juli","Augustus","September","Oktober","November","December");
$jaar = date("Y");
$tijd = date("H:i.s");


$laatzien = " ip: $ip \n browser : $browser \n datum : $datum-$maand-$jaar \n $tijd \n Page views:" . $count . "";

echo "$laatzien";

line using //

$fp = fopen("log2.txt", "w");
fwrite($fp,$laatzien);
fclose($fp);

?>
Gewijzigd op 06/10/2005 20:54:00 door Anton VE
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 11:16:58
 
Roy Bongers

Roy Bongers

06/10/2005 21:07:00
Quote Anchor link
Gebruik ipv
$fp = fopen("log2.txt", "w");
eens:
$fp = fopen("log2.txt", "a");

Volgensmij kun je op een of andere manier zo een regel toevoegen aan een bestand.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.