probleem login systeem in iframe brengen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Harmen

harmen

30/07/2008 21:47:00
Quote Anchor link
hallo,

ik heb een login systeem gedownload en dat heb ik in een iframe proberen te zetten maar bij het linkje naar de iframe flipt hij.

dit is het stuk script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    echo "<img src=\"icons/memberlist.gif\"> <a href=\"memberlist.php\" target="frame1">Memberlist</a>";
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\"icons/profile.gif\"> <a href=\"profile.php?act=edit_profile\" target="frame1">Change Profile</a>";
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\"icons/profile.gif\"> <a href=\"profile.php?act=view&user_id=" . $_SESSION['user_id'] . "\" target="frame1">My Profile</a>";
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\"icons/logoff.gif\"> <a href=\"logoff.php\"target=" frame1">Log Off</a>";
}
?>

hij zegt dit:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/loststream/domains/loststream.summerhost.nl/public_html/login/login/index.php on line 107

gr harmen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:34:54
 
Barry

Barry

30/07/2008 21:50:00
Quote Anchor link
hallo harmen,

waarschijnlijk heb je ergens een foutje met je quotes gemaakt.
Gebruik de ' (enkele) quotes in plaats van de " (dubbele). Dat is met het maken van html code veel makkelijker.

Ook kan het dat je een ; vergeten bent na een echo of functie.


Groet,

Barry
 
Harmen

harmen

30/07/2008 22:09:00
Quote Anchor link
dat kan niet.. want weet je wat ik gedaan heb... ik heb eerst gechecked of ie zonder kon , en het kon.. toen had ik dat iframe erbij gedaan.
 
Barry

Barry

30/07/2008 22:13:00
Quote Anchor link
ik zie het al,

f.php\"target=" frame1">

moet dit zijn:

f.php\" target=\"frame1\">Log Off</a>";

Groet,

Barry
 
Harmen

harmen

30/07/2008 22:15:00
Quote Anchor link
nu heb ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    echo "<img src=\"icons/memberlist.gif\"> <a href=\"memberlist.php\" target=\"frame1'>Memberlist</a>";
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\"icons/profile.gif\"> <a href=\"profile.php?act=edit_profile\" target=\"frame1">Change Profile</a>";
    echo "<br>\n";
    /*hieronder de regel van probleem 109*/
                echo "<img src=\'icons/profile.gif\"> <a href=\"profile.php?act=view&user_id=' . $_SESSION['user_id'] . "\" target=\"frame1">My Profile</a>';
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\'icons/logoff.gif\"> <a href=\"logoff.php\"target=\"frame1">Log Off</a>";



en hij geeft dit:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/loststream/domains/loststream.summerhost.nl/public_html/login/login/index.php on line 109
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door harmen
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Je bent een " van je html vergeten te escapen op de vorige regel. En op sommige plaatsen heb je de verkeerde quote gebruikt.

Tip: Gebruik enkele quotes voor php, haal alle $vars buiten quotes. Dan hoef je de dubbele html quotes niet te escapen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
echo '<img src="icons/memberlist.gif"> <a href="memberlist.php" target="frame1">Memberlist</a>';
echo '<br>' . "\n";
echo '<img src="icons/profile.gif"> <a href="profile.php?act=edit_profile" target="frame1">Change Profile</a>';
echo '<br>' . "\n";
echo '<img src="icons/profile.gif"> <a href="profile.php?act=view&user_id=' . $_SESSION['user_id'] . '" target="frame1">My Profile</a>';
echo '<br>' . "\n";
echo '<img src="icons/logoff.gif"> <a href="logoff.php" target="frame1">Log Off</a>';
?>
 
Harmen

harmen

31/07/2008 11:18:00
Quote Anchor link
ik zal het even bekijken of ie het nu doet..

bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.