Probleem met centreren <main> en plaats <footer> in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

04/06/2014 21:33:44
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met Internet Explorer (wie niet?):

Het gaat om www.harmonie-made.nl

- de <main> is in Chrome en Firefox netjes gecentreerd, in Internet Explorer niet...
- de <footer> blijft in Chrome en Firefox netjes onderaan, in Internet Explorer niet...


CSS <main>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
main { width: 940px; margin: 0 auto 0 auto; padding-bottom: 70px; overflow: auto; text-align: left;}


CSS <footer>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
footer {width: 100%; background: linear-gradient(#e4e4e4,#ffffff); border-top: 1px solid #ee0000; margin-top: -70px; height: 70px; clear: both; position: absolute; left: 0; bottom: 0; text-align: center;


Wat kan ik het beste aanpassen om het ook in Internet Explorer werkend te hebben?

Toevoeging op 04/06/2014 21:51:36:

Opgelost: IE ondersteunt de nieuwe HTML5 tag <main> nog niet.
Gewijzigd op 04/06/2014 21:34:34 door Ramon van Dongen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:24:39
 
Frank Conijn

Frank Conijn

06/06/2014 08:21:00
Quote Anchor link
Ramon van Dongen op 04/06/2014 21:33:44:
IE ondersteunt de nieuwe HTML5 tag <main> nog niet.

Zo wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script>
    document.createElement('main');
    document.createElement('footer');
</script>

<style>
    main, footer {
        display: block;
    }
</style>
Gewijzigd op 06/06/2014 08:23:04 door Frank Conijn
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

06/06/2014 09:03:09
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/06/2014 14:11:40
Quote Anchor link
Op HTML5 en CSS3 na heb in nooit problemen met internet explorer. Dat kun je makkelijk oplossen door gebruik te maken van een JavaScript modenizr
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

12/06/2014 16:51:14
Quote Anchor link
Ik heb er maar gewoon <div class="main"> van gemaakt en daarop ook de css aangepast.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.