Probleem met de php bestand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Une2008

une2008

23/08/2008 22:23:00
Quote Anchor link
Ik heb een script gevonden op een website en ik wilde die istalleren.. alles lukte tijdens istallatie, nu ik wilde zien op de eerste pagina komt er fouten melding... zouden jullie eens aub willen kijken..

http://www.barcaletashqip.com/mp31/



Deze is de bestand dat de fout geeft..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT" );
header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate" );
header("Pragma: no-cache" );

if(file_exists('../includes/constants.php')){
include_once "../includes/constants.php";
include_once "../includes/rating_functions.php";
}
else {
include_once "includes/constants.php";
include_once "includes/rating_functions.php";
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=iso-8859-1' />
<link href="<?=$web_path;?>css/music.css" type="text/css" rel="stylesheet" />
<title><?=$settings['site_title'];?></title>
<meta name="keywords" content="<?=$settings['site_keywords'];?>" />
<meta name="description" content="<?=$settings['site_desc'];?>" />
<link rel="stylesheet" href="<?=$web_path;?>css/pop.css" media="screen,projection" type="text/css" />
<?
include $web_root."css/style.php";
include $web_root."css/rating_style.php";
include $web_root."includes/functions.php";
include $web_root."includes/language.php";
?>

<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="<?=$web_path;?>js/ajax_search.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?=$web_path;?>js/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?=$web_path;?>js/pop.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?=$web_path;?>js/tooltip.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?=$web_path;?>js/display.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?=$web_path;?>js/email.js"></script>

</head>
<body>

<!-- Main Container -->
<div class="clear_main">


    <div class="topband">
        <div class="top_left"></div>

        <div class="top_menu">
        <? if($session->logged_in){?>
      <span><?=$lang['Welcome'];?> <? echo $session->username; ?></span>
            <span>|</span>
            <a href="<?=$web_path;?>userinfo.php?user=<? echo $session->username; ?>"><?=$lang['AccountHome'];?></a>
                 <span>|</span>
      <? if($session->isAdmin()){?>
      <a href="<?=$web_path;?>admin/admin.php"><?=$lang['AdminPanel'];?></a> <span>|</span>
      <? } ?>
            <a href="<?=$web_path;?>myplaylist"><?=$lang['MyPlaylist'];?></a>
                 <span>|</span>
          <a href="<?=$web_path;?>faq.php" class="white"><?=$lang['FAQ'];?></a>
                 <span>|</span>
        <a href="<?=$web_path;?>process.php" class="white"><?=$lang['Logout'];?></a>    
        <? } else { ?>
        <?=$lang['NotaMember'];?> <a href="<?=$web_path;?>register.php"><?=$lang['Signup'];?></a>
          <span>|</span>
      <a href="<?=$web_path;?>main.php"><?=$lang['MemberLogin'];?></a>
          <span>|</span>
      <a class="white" href="<?=$web_path;?>faq.php"><?=$lang['FAQ'];?></a>
      <? } ?>
        </div>

        <div class="top_right"></div>
    </div>
 
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Une2008
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:06:27
 
- SanThe -

- SanThe -

23/08/2008 22:28:00
Quote Anchor link
Zo te zien moet je ergens een configuratie bestandje hebben waarin je de path's moet invullen.

Plaats alléén relevante code en geen heel script.

Pas je script even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

Edit: Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Une2008

une2008

23/08/2008 22:32:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.08.2008 22:28:
Zo te zien moet je ergens een configuratie bestandje hebben waarin je de path's moet invullen.

Plaats alléén relevante code en geen heel script.

Pas je script even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.



Hoe zou je mij kunnen helpen om dit probleem om te lossen..?

dank
 
- SanThe -

- SanThe -

23/08/2008 22:34:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Une2008

une2008

23/08/2008 22:37:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.08.2008 22:34:
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>


Heb ik gedaan!
 
- SanThe -

- SanThe -

23/08/2008 22:39:00
Quote Anchor link
En heb je de handleiding of de readme file al gelezen? Daarin zal staan wat je nog even moet instellen.
 
Une2008

une2008

23/08/2008 22:42:00
Quote Anchor link
JA die heb ik gevolgd daarom dat ik het raar vind dat het niet lukt...

veranderd : http://www.barcaletashqip.com/mp3/
 
- SanThe -

- SanThe -

23/08/2008 22:50:00
Quote Anchor link
Je eerste probleem staat hier uitgelegd:
http://www.phphulp.nl/php/faq/#2

Tweede probleem is volgens mij dat er ergens een path niet goed staat.
Bij yourdomain zal je je eigen account gegevens moeten invullen.
/customers/yourdomain/yourdomain/httpd.www/css/style.php
 
Une2008

une2008

23/08/2008 22:57:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.08.2008 22:50:
Je eerste probleem staat hier uitgelegd:
http://www.phphulp.nl/php/faq/#2

Tweede probleem is volgens mij dat er ergens een path niet goed staat.
Bij yourdomain zal je je eigen account gegevens moeten invullen.
/customers/yourdomain/yourdomain/httpd.www/css/style.php



Ja maar in de readme staat er niet dat ik moet aan veranderen...
Zou je mij op een andere maneer kunnen helpen of zou ik die probleem niet kunnen oplossen..??


danku voor je tijd
 
- SanThe -

- SanThe -

23/08/2008 23:00:00
Quote Anchor link
Wat staat er dan in constants.php?
Staat daar het path soms in?
 
Une2008

une2008

23/08/2008 23:02:00
Quote Anchor link
JA zou dit mss moeten zijn??

* This is the webpath of your website. Do not forget
* to set this. And please make sure to include a
* trailing slash, DO NOT FORGET.
*/
define("WEB_PATH", "http://www.barcaletashqip.com/mp3/");
$web_path = WEB_PATH;
/**
* This is the webpath of your website. Do not forget
* to set this. And please make sure to include a
* trailing slash, DO NOT FORGET.
*/
define("WEB_ROOT", "/customers/yourdomain/yourdomain/httpd.www/");
$web_root = WEB_ROOT;
/**
 
- SanThe -

- SanThe -

23/08/2008 23:05:00
Quote Anchor link
Ja, dat moet je dus editen en jouw eigen gegevens erin zetten.
 
Une2008

une2008

23/08/2008 23:09:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.08.2008 23:05:
Ja, dat moet je dus editen en jouw eigen gegevens erin zetten.


heb ik veranderd en lukt niet ..

define("WEB_ROOT", "/customers/barcaletashqip.com/barcaletashqip.com/httpd.www/");
 
Une2008

une2008

23/08/2008 23:13:00
Quote Anchor link
Ik ga opnieuw die script istalleren want tijdens istalleren van het script moest ik da in vullen en ik heb het zo in gevuld /customers/yourdomain/yourdomain/httpd.www/ in plaatst van zo customers/barcaletashqip.com/barcaletashqip.com/httpd.www dus nu hopelijk zal het lukken...
 
Une2008

une2008

23/08/2008 23:18:00
Quote Anchor link
Neen het lukt mij weer niet!

waar zou het probleem zijn :(
 
Une2008

une2008

23/08/2008 23:24:00
Quote Anchor link
Het is in orde het moest in het bestand constants.php

define("WEB_ROOT", "/customers/barcaletashqip.com/barcaletashqip.com/httpd.www/mp3/");


nu werkt het

Bedank gast voor je moeite;)
 
- SanThe -

- SanThe -

23/08/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Je moet daar het relatieve path opgeven. Vraag je host wat dat path is.

Verder:
Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.