probleem met div left

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Eilander

Marco Eilander

10/02/2014 15:19:27
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een overzicht pagina met alle artikelen. Nu is het probleem dat de artikelen niet juist worden weergegeven in de layout.

Screenshot :
Afbeelding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
.artikellayer{
  width: 150px;
  height: 198px;
  border: 1px solid silver;
  border-radius: 5px;
  padding: 2px;
  float: left;
  margin-right: 5px;
  margin-bottom: 5px;
  background-color: White;
}


PHP code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

$sql
= mysql_query("SELECT * FROM webshop ORDER BY artikel_id DESC");
if(mysql_num_rows($sql) == 0) {
    echo "<center>Er zijn nog geen artikelen toegevoegd.</center>";
}

while($row = mysql_fetch_assoc($sql)) {
echo '<div class="rij">
<div class="artikellayer">
<center><img src='
.$row['screenshot'].' ??/></center>
<b>'
.$row['artikel'].'</b>
<table>
<tr>
<td>'
.$row['prijs'].'MP</td>
<Td><form action="http://www.rmhproductions.nl/webshop-pagina.php?artikel='
.$row['artikel'].'" method="POST">
<input type="submit" value="Info"/>
</form></td>
</tr>
</table>
</div>
</div>
'
;
}

?>


Ik heb ook dit geprobeerd :
.rij{
width:995px;
height:153px;
}

maar dan krijg je dus, dat elk artikel apart in die div komen. Weet iemand een oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:31:10
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2014 15:23:34
Quote Anchor link
Moet je wel even vertellen wat dan wel de bedoeling is.
 
Michael -

Michael -

10/02/2014 15:25:35
Quote Anchor link
En denk dat je bedoelt dat die 2 plaatjes/artikels binnen de lijnen moet worden weergeven?
Als je de volgende code plaatst voordat je die div afsluit waar ze in moeten, moet het geloof ik goed gaan

<div style="clear:both;"></div>
 
Marco Eilander

Marco Eilander

10/02/2014 15:58:56
Quote Anchor link
Even snel met paint gemaakt, zo moet het worden :
Afbeelding

Zodra er niet nog één naast past, moet het eronder worden weergeven, en moet dus daar ook weer een rij worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div style="clear:both;"></div>

Werkt, maar dan komen de 2 artikelen onder elkaar in plaats van naast elkaar.

Toevoeging:
Nu staan ze naast elkaar. (y), ik had <div style="clear:both;"></div> op een verkeerde plek neer gezet.
Gewijzigd op 10/02/2014 16:02:11 door Marco Eilander
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.