Probleem met Header en Refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martiveen -

Martiveen -

06/07/2007 11:56:00
Quote Anchor link
Bij de php tutorials staat dat je header kan gebruiken met een refresh functie op deze manier:
header("Refresh: 5; URL=http://phphulp.nl");
Maar alsik dat doe laat hij de pagina 5 seconden zien en daarna zegt hij dat hij URL niet kent.
Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:39:43
 
Akka

Akka

06/07/2007 12:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( 'refresh: 0; url=http://www.example.net' );  
?>


zou moeten werken.
Probeer je de pagina waarop je zit te refreshen kan je dit ook makkelijker met een meta-refresh doen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Akka
 
Jelle -

Jelle -

06/07/2007 12:15:00
Quote Anchor link
[foutje]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.