Probleem met jquery menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Thomas R

Thomas R

03/05/2012 16:50:21
Quote Anchor link
In chrome en op mijn mobiel doet hij het helaas nog steeds niet. Ik heb ook niet het gevoel dat het aan mijn jquery script kan liggen? Ik denk eerder ergens een fout of missend deel in mijn css?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:41:12
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2012 16:57:47
Quote Anchor link
Thomas, nee dat ligt denk ik aan de cache. Chrome is een kampioen in het cachen van bestanden wat de snelheid helpt maar niet de verandering.
Haal dus even je cache leeg en ik denk dat het dan is opgelost.
 
Thomas R

Thomas R

03/05/2012 16:58:30
Quote Anchor link
En op mijn mobiel doet hij het ook nog niet?

Toevoeging op 03/05/2012 16:59:47:

Nee, jammer genoeg nog steeds niets..
 
Jurgen B

Jurgen B

03/05/2012 17:02:00
Quote Anchor link
Er zit ook een fout in de css, regel 59 staat een ; waar een : moet staan. Kan zijn dat Chrome/FF de overige css daardoor negeert.
Gewijzigd op 03/05/2012 17:03:42 door Jurgen B
 
Thomas R

Thomas R

03/05/2012 17:04:12
Quote Anchor link
Haha, goed gezien, maar dit deed hem nog steeds niet :P

Toevoeging op 03/05/2012 17:08:56:

Nieuw probleem, het menu opent nu nog wel (in IE) maar wil niet meer dicht.
 
Jurgen B

Jurgen B

03/05/2012 17:14:46
Quote Anchor link
Regel 127 z-index staat -5px, z-index kan niet in px (en ook niet in - volgens mij maar iig geen px).
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2012 17:17:18
Quote Anchor link
Jurgen, z-index mag wel negatief zijn.
 
Thomas R

Thomas R

03/05/2012 17:21:11
Quote Anchor link
Z-index mag inderdaad wel negatief zijn, maar daar had geen 'px' moeten staan nee.
 
Jurgen B

Jurgen B

03/05/2012 17:21:23
Quote Anchor link
Thnx, ik was te lui om dat op te zoeken, maar het kan iig niet in px ;)

Toevoeging op 03/05/2012 17:54:49:
Ik heb hem even lokaal gedraaid en wat geprutst; het probleem zit hem in je header structuur. De div met id=logo valt over de afbeelding, ook met de huidige z-indexen. Je zal dus je CSS en evt je structuur moeten aanpassen.
Gewijzigd op 03/05/2012 18:09:55 door Jurgen B
 
Thomas R

Thomas R

03/05/2012 22:57:45
Quote Anchor link
@Jurgen, dat dacht ik al wel ja... Maar waarom gaat het menu niet meer terug?

Toevoeging op 03/05/2012 22:58:01:

@Jurgen, dat dacht ik al wel ja... Maar waarom gaat het menu niet meer terug?
 
Jurgen B

Jurgen B

03/05/2012 23:39:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script type="text/javascript">
    $(document).ready(function() {
        var visible = false;
        
        $('.toggle').on('click', function() {
            if (!visible) {
                $('#menu').animate({marginLeft: '0'}, 500);
                visible = true;
            } else {
                $('#menu').animate({marginLeft: '-65'}, 500);
                visible = false;
            }    
        });  
    });
</script>


Dit werkt in principe. De toggle (visible flag) kan vast efficienter (bijv. door eigen toggle() event (zie jQuery API)), maar dit fixt je probleem. (mits je ook je header probleem oplost ;))

Met toggle() ziet het er dan zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script type="text/javascript">
    $(document).ready(function() {
        $('.toggle').toggle(function() {
            $('#menu').animate({marginLeft: '0'}, 500);
        }, function() {
            $('#menu').animate({marginLeft: '-65'}, 500);
        });  
    });
</script>
Gewijzigd op 03/05/2012 23:46:07 door Jurgen B
 
Thomas R

Thomas R

03/05/2012 23:47:59
Quote Anchor link
Hartstikke bedankt voor het snelle reageren iedere keer Jurgen, dit heeft mijn probleem helemaal opgelost! Echt bedankt! :)
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.