Probleem met layout waarin aparte pagina's geinclude worden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marianne

marianne

29/05/2006 16:25:00
Quote Anchor link
Wie kan mij vertellen wat ik fout doe?
Dit is mijn script (index.php_

<html>
<head>
<title>Index</title>
</head>
<body>
<table width="90%" bgcolor="#EEEEEE">
<tr>
<td>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 include('menu.php');
 ?>



</td>
</tr>
<tr>
<td>





Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
switch (strtolower($_GET['page']))
{
case
"tutorial":
  include("tutorial.php");
  break;
case
"scripts":
  include("scripts.php");
  break;
default:

  include("default.php");
  break;
}

?>


</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

en dit is de "Warning" die ik krijg op mijn localhost:

::tutorials:: ::scripts::

Warning: include(default.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\index.php on line 36

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'default.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\index.php on line 36

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:39:19
 
Leen Strijk

Leen Strijk

29/05/2006 16:31:00
Quote Anchor link
Dat hoeven wij toch niet te vertellen?

Het staat toch in de foutmelding.

Hij kan default.php niet vinden.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/05/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Bestaat default.php wel? Controleer of je het goed hebt gespeld..
 
Marianne

marianne

29/05/2006 16:35:00
Quote Anchor link
Maar die heb ik er wel in staan.
Heb zelfs de naam nagekeken.
Vandaar???????????
 
Marianne

marianne

29/05/2006 16:38:00
Quote Anchor link
IK heb ook default.php in de script veranderd in een andere naam die er ook in staat zoals scripts.php

Maar dan krijg ik hetzelfde
 
Marianne

marianne

29/05/2006 17:00:00
Quote Anchor link
Ik heb dit stukje script weggehaald:

default:
include("default.php");
break;

en nu opent hij wel goed maar als ik op de linken druk krijg ik dezelfde melding dat scripts.php of tutorial.php niet te vinden is.

Mis ik soms een stukje script?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.