Probleem met mollie script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 14:14:55
Quote Anchor link
Dus je hebt iets gekocht, betaald bij Mollie en toen kreeg je dat ip-nummer?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:20:55
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 14:17:45
Quote Anchor link
Ja mijn eigen ip nummer dus.
 
Jel le

Jel le

14/12/2010 14:20:16
Quote Anchor link
Dan doe je toch iets fout denk ik.
Welke betaalmethode heb je bij Mollie? En hoe kom je aan dat stukje php code?
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 14:25:31
Quote Anchor link
Bel,SMS,iDEAL,Wallie....


Dit script heb ik een tijdje geleden gekocht is een linkspel met een uitleg erbij
hier het stukje om vips en kliks in te stellen:

Quote:
Vip & Kliks kopen goed instellen.
Mensen kunnen Vip & kliks kopen via de site, dit systeem gaat via Mollie.nl.
als u nog geen account heeft maak een account aan! of laat dit deel achterwegen.
- Vip kopen gereed maken:
login op mollie.nl
maak een nieuwe micropayment aan door middel van link in het menu op ''betaalpopups'' te klikken en een naam in te voeren en ''toegang tot site (per keer)'' te klikken.
stel een goede prijs in, wat u voldoende vind en ga naar de volgende stap.
voer de toegang tot pagina in: http://uwdomein.nl/betaald/vip.php & de toeganscode eenmalig geldig.
ga naar de volgende stap en kies een mooie betaal popup en ga naar de volgende stap (5/5)
nu zie je 2 codes staan:

<script type="text/javascript" src="http://www.mollie.nl/partners/js/123456.js"></script>
&
<a href="#" onClick="mbetaal('id=159951');return false;">Klik hier om te betalen</a>

Open het bestand /leden/vip.php
verander dit stukje:
partnerid=123456&id=159951
naar de codes die u zelf heeft gekregen. achter ''http://www.mollie.nl/partners/js/'' staat het eerste getal (bij ons het voorbeeld: 123456)
en achter ''onClick="mbetaal('id='' het 2e getal (bij ons voorbeeld 159951)

sla het bestand op en upload hem weer.

Doe dit hetzelfde als met Kliks kopen (pagina: /leden.kopen.php) alleen na betaling stel http://<uwdomein>/betaald/kopen.php


Dit heb ik allemaal gedaan dus het hoort inprincipe gewoon goed te zijn.
Gewijzigd op 14/12/2010 14:27:12 door Robbert de Brock
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 14:39:56
Quote Anchor link
Dan weet ik het ook niet meer.
Mollie contacten lijkt mij de enige optie.
Gewijzigd op 14/12/2010 14:45:25 door - SanThe -
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 14:41:51
Quote Anchor link
Oke iniedergeval bedankt voor de moeite :)
 
- Dave -

- Dave -

14/12/2010 15:10:16
Quote Anchor link
Mollie biedt zelf een aantal kant-en-klare PHP scripts aan.
Zoek maar op hun site.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 15:24:29
Quote Anchor link
Zie alleen een paar kant-en-klare PHP scripts voor iDEAL geen Bel,SMS etc...
 
John D

John D

14/12/2010 16:21:54
Quote Anchor link
In ieder geval is die ipcontrole fout. Mollie zal ook geen pagina oproepen, er zit toch immers niemand te "kijken" bij mollie. Vanuit dat perspectief moet je denken. Mollie kan eigen pagina's tonen aan jouw gebruiker/klant en mollie kan de klant weer naar jouw site sturen en in ieder geval zal je nooit in $_SERVER[REMOTE_ADDR] ipnummers van mollie binnen krijgen lijkt mij.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

15/12/2010 13:12:46
Quote Anchor link
Ja zo kreeg ik het script.... met $_SERVER[REMOTE_ADDR] en daar achter de ip nummers van mollie.... dus ja snap dr nks meer van
 
- Dave -

- Dave -

15/12/2010 13:15:49
Quote Anchor link
Robbert de Brock op 14/12/2010 15:24:29:
Zie alleen een paar kant-en-klare PHP scripts voor iDEAL geen Bel,SMS etc...


Dan moet je goed zoeken, ik heb gewoon kant-en-klare scripts van Mollie gebruikt voor bellen en wallie kaart.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2010 13:16:55
Quote Anchor link
Robbert de Brock op 14/12/2010 15:24:29:
Zie alleen een paar kant-en-klare PHP scripts voor iDEAL geen Bel,SMS etc...

Ik zie wel wat simpele scripts hoe je een MMS/SMS-kan versturen etc....
 
Mitchel V

Mitchel V

15/12/2010 13:48:44
Quote Anchor link
Je kan het prima met mollie doen.

Je maakt een nieuwe database tabel aan genaamt transacties, en daar beheer je het in.
daar stop je de prijs er in, en als er betaald is zet je er in welke prijs betaald is.
En dat is natuurlijk gerelateerd aan het betaal ID dat mollie regelt.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

15/12/2010 13:56:24
Quote Anchor link
Ja via database... ik wil het automatisch

Toevoeging op 15/12/2010 14:03:15:

Ben een stapje verder alleen zit nu vast met de parameters
na een betaling geeft ie:

Nu moet ik het zo zien te krijgen dat ie deze url geeft:


iemand enig idee?

Hier het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?
include('../_include.php');
        $spel = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM `spel` WHERE id = '1'"));
        $ronde = $spel['ronde'];
        $einde = $spel['einde'];

        $ronde2 = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM `ronde` WHERE ronde = '".$ronde."'"));
        $jackpot = $ronde2['jackpot'];

$toegangscode     = isset($_GET['toegangscode']) ? $_GET['toegangscode'] : '';
$toegang_verlenen = FALSE;
 
if (!empty($toegangscode))
{

    $result = trim(file_get_contents('http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/?toegangscode=' . $toegangscode));
    
    if ($result == 'OK')
        $toegang_verlenen = TRUE;
}

 
if ($toegang_verlenen)
{

    echo "U mag deze pagina inzien";
mysql_query("INSERT INTO `klikbottom` (link,kliks) VALUES ('".$_GET['parameter'][link]."','2000','".$_GET['parameter'][link]."')") OR DIE(mysql_error());
mysql_query("UPDATE `ronde` SET `jackpot`=`jackpot`+'1' WHERE ronde='".$ronde."'") OR DIE(mysql_error());
mysql_query("UPDATE `ronde` SET `bellers`=`bellers`+1 WHERE ronde='".$ronde."'") OR DIE(mysql_error());
}

else
{
    echo "U mag deze pagina niet inzien. U dient eerst te betalen.";
}

?>
Gewijzigd op 15/12/2010 14:07:16 door Robbert de Brock
 
Mitchel V

Mitchel V

15/12/2010 14:15:17
Quote Anchor link
als je dat zo wilt gebruik je toch de popup van mollie? :)
dan krijg je een true of false terug dacht ik.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

15/12/2010 14:17:41
Quote Anchor link
ik gebruik ook de popup van mollie dit is het script die word aangeroepen na de betaling
alleen met het vorige script wat ik gebruikte kreeg ik dit in de adresbalk:

http://www.klik-geld.net/betaald/vip.php?toegangscode=e5a6202f07f9ed0e348ff611756f2e74&parameter[user]=robo&id=905067

en dat moet ik nu ook zien te krijgen met dit script
Gewijzigd op 15/12/2010 14:21:07 door Robbert de Brock
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2010 14:20:31
Quote Anchor link
Eigenlijk wel jammer dat je niks aan foutafhandeling doet.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

15/12/2010 14:25:04
Quote Anchor link
Ja dat gaat mij helaas niet lukken ik ben niet zo ervaren met php
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

15/12/2010 14:33:41
Quote Anchor link
Heb je wel van mysql injection gehoort? Gebruik mysql_real_escape_string
 
- Dave -

- Dave -

15/12/2010 14:35:36
Quote Anchor link
Ga inloggen op mollie.nl en vervolgens hierheen:
https://www.mollie.nl/beheer/betaaldiensten/documentatie/ivr/
https://www.mollie.nl/beheer/betaaldiensten/documentatie/wallie/

Scroll helemaal naar beneden en daar zie je PHP class staan.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.