Probleem met mollie script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 volgende »

Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 06:38:17
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een probleem met mij linkspel -> www.klik-geld.net
als mensen VIP kopen of Kliks kopen Komt er te staan NOTOK
dus de mensen krijgen hun bestelling niet...
Ik zal niet weten waar dit aan ligt heb van alles geprobeerd maar kom er niet uit
ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen...

Hierbij plaats ik even de scripts die mollie aanvraagd mischien dat iemand iets kan vinden wat niet klopt ofzo.

Kopen.php (Kliks kopen)
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
include('../_include.php');
        $spel = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM `spel` WHERE id = '1'"));
        $ronde = $spel['ronde'];
        $einde = $spel['einde'];

        $ronde2 = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM `ronde` WHERE ronde = '".$ronde."'"));
        $jackpot = $ronde2['jackpot'];

if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.80' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.81' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.82' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.83' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.84' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.85' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.86'){
if(date("H") == '20'){
mysql_query("UPDATE `users` SET `kliks`=`kliks`+1000 WHERE user='".$_GET['parameter'][user]."'") OR DIE(mysql_error());
}
else{
mysql_query("UPDATE `users` SET `kliks`=`kliks`+500 WHERE user='".$_GET['parameter'][user]."'") OR DIE(mysql_error());
}

mysql_query("INSERT INTO `logs` (type,omschrijving,user,date,ip,ronde) VALUES ('bel','extra kliks','".$_GET['parameter'][user]."','".date("d/m/Y H:i:s")."','".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."','".$ronde."')") OR DIE(mysql_error());
mysql_query("UPDATE `ronde` SET `jackpot`=`jackpot`+1 WHERE ronde='".$ronde."'") OR DIE(mysql_error());
mysql_query("UPDATE `ronde` SET `bellers`=`bellers`+1 WHERE ronde='".$ronde."'") OR DIE(mysql_error());
echo 'OK';
}
else{
echo 'NOTOK';
}

?>


vip.php (VIP worden/kopen)
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
include('../_include.php');
        $spel = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM `spel` WHERE id = '1'"));
        $ronde = $spel['ronde'];
        $einde = $spel['einde'];

        $ronde2 = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM `ronde` WHERE ronde = '".$ronde."'"));
        $jackpot = $ronde2['jackpot'];

if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.80' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.81' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.82' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.83' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.84' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.85' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.86'){

mysql_query("INSERT INTO `klikbottom` (link,kliks) VALUES ('".$_GET['parameter'][link]."','2000','".$_GET['parameter'][link]."')") OR DIE(mysql_error());
mysql_query("UPDATE `ronde` SET `jackpot`=`jackpot`+'1' WHERE ronde='".$ronde."'") OR DIE(mysql_error());
mysql_query("UPDATE `ronde` SET `bellers`=`bellers`+1 WHERE ronde='".$ronde."'") OR DIE(mysql_error());
echo 'OK';
}
else{
echo 'NOTOK';
}

?>
Gewijzigd op 14/12/2010 08:15:08 door Robbert de Brock
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:43:22
 
John D

John D

14/12/2010 09:54:07
Quote Anchor link
en test je dit vanuit 1 van de ip adressen van de if(
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 11:17:03
Quote Anchor link
Is user (regel 11 en 14) een constante?
Dit date("d/m/Y H:i:s") is geen datum maar tekst.
Backtics horen niet in query's.

De enige manier om NOTOK te zien is door een ander ip-nummer te gebruiken dan die in de if() staan.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 12:44:10
Quote Anchor link
Dat zijn de ipadressen van de servers van mollie heb ik ook nog even opgezocht op mollie.nl of die mischien veranderd zijn maar nee die zijn gewoon 82.94.203.80 t/m 82.94.203.86

mollie vraagt dan die pagina's aan als de betaling voltooid is maar op èèn of andere manier word diegene dus niet VIP of krijgt de kliks niet op zijn/haar account en staat er na de betaling dus NOTOK.
Gewijzigd op 14/12/2010 12:44:47 door Robbert de Brock
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 12:53:17
Quote Anchor link
echo die $_SERVER['REMOTE_ADDR'] eens.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 13:08:48
Quote Anchor link
dus echo if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] in de plaats van if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] ?

heb wel klein beetje verstand van php maar ook niet zoveel dus niet lachen als ik weer wat doms zei haha ;d
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/12/2010 13:11:55
Quote Anchor link
- SanThe - op 14/12/2010 12:53:17:
echo die $_SERVER['REMOTE_ADDR'] eens.

gewoon zo:

echo $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 13:15:11
Quote Anchor link
Heb if veranderd naar echo dus:

Quote:
echo ($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.80' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.81' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.82' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.83' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.84' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.85' OR $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '82.94.203.86'){


nu krijg ik:
Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '{', expecting ',' or ';' in /home/pakket056/domains/klik-geld.net/public_html/betaald/vip.php on line 10
Gewijzigd op 14/12/2010 13:29:03 door Robbert de Brock
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 13:28:54
Quote Anchor link
Gebruik de code tags om je script heen. Zie http://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/#bbcode

Toevoeging op 14/12/2010 13:31:27:

Nee, je moet niks wijzigen. Alleen die ene regel even vlak voor de if() zetten.

echo $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
if(.....................)
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 13:35:08
Quote Anchor link
/ VIP worden /

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
include('../_include.php');
design_boven('VIP worden');
check_login();
?>

<h2>VIP worden</h2>
<p>Word nu VIP voor maar 1,30! en u krijgt dubbel zoveel kliks, dus 2 kliks als er iemand op uw link komt. iedereen kan ook 2x per dag op uw link klikken i.p.v 1x, en als uw refferal een klik krijgt, krijgt u 0.6 klik i.p.v 0.3
</p>        
<p align="center"><iframe src="http://www.mollie.nl/partners/betaal/?partnerid=489037&id=905067&parameter[user]=<? echo $_SESSION['user']; ?>&naam=&nbsp;" width="400" height="305" border="no" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no"></iframe></p>
<?
design_onder('1');
?>



/ Kliks kopen /
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
include('../_include.php');
design_boven('Kliks kopen');
check_login();
?>

<h2>Kliks kopen</h2>
<p>Wilt u sneller een uitbetaling? koop dan nu 500 kliks voor maar 2,20!<br />u krijgt dubbel zoveel kliks tijdens happy hour, happy hour is elke dag van 20:00 tot 21:00.</p>
<p>Het is nu <? if(date("H") == 20){ echo ''; }else{ echo '<strong>GEEN</strong>'; } ?> happy hour, dus u krijgt <? if(date("H") == 20){ echo '<strong>1000</strong>'; }else{ echo '<strong>500</strong>'; } ?> kliks!</p>    
<p align="center"><iframe src="http://www.mollie.nl/partners/betaal/?partnerid=489037&id=905077&parameter[user]=<? echo $_SESSION['user']; ?>&naam=&nbsp;" width="400" height="305" border="no" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no"></iframe></p>
<?
design_onder('1');
?>
Gewijzigd op 14/12/2010 13:37:52 door Robbert de Brock
 
Gerhard l

gerhard l

14/12/2010 13:35:34
Quote Anchor link
[.code]
<.php

je code

?.>
[./code]
zonder de punten mooeilijk
Gewijzigd op 14/12/2010 13:37:17 door gerhard l
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 13:39:07
Quote Anchor link
Okee dankuu danku, kan iemand die scripts na checken? die scripts is voor de betaling (smsen, bellen etc...)

Toevoeging op 14/12/2010 13:44:11:

- SanThe - op 14/12/2010 13:28:54:
Gebruik de code tags om je script heen. Zie http://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/#bbcode

Toevoeging op 14/12/2010 13:31:27:

Nee, je moet niks wijzigen. Alleen die ene regel even vlak voor de if() zetten.

echo $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
if(.....................)


Oke is gelukt maar hij ziet blijkbaar mijn eigen ipadres inplaats van èèn van die ipadressen van mollie... er staat 145.53.83.7NOTOK en dat is mijn eigen ip
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 13:45:51
Quote Anchor link
Klinkt mij allemaal zeer onlogisch.
Quote:
koop dan nu 500 kliks voor maar €2,20

En op de site staat dat je voor 3000 kliks slechts enkele kwartjes krijgt.
Dat is volgens mij diep verlies.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 13:47:29
Quote Anchor link
Ja is zo moet nog aangepast worden (als het script het doet tenminste)
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 13:48:09
Quote Anchor link
Dat script moet dus blijkbaar door Mollie worden aangeroepen en niet door jou.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 13:50:30
Quote Anchor link
Ja dat weet ik... heb dit ingesteld in mollie:

Toegang URL:
Naar welke URL moet de klant als de betaling gedaan is?
http://www.klik-geld.net/betaald/vip.php

dus hij hoort door mollie worden aangeroepen...
Gewijzigd op 14/12/2010 13:55:12 door Robbert de Brock
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 13:58:07
Quote Anchor link
Koop dus zelf kliks of wat dan ook en laat Mollie het afhandelen en kijk dan eens wat die echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; als antwoord geeft.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 14:01:36
Quote Anchor link
Maar toen ik echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; er nog niet in had staan heb ik het zelf al geprobeert toen gaf ie dus NOTOK aan maar wat is het verschil? met echo of zonder... want echo laat ie alleen het ip adres zien toch...
 
Jel le

Jel le

14/12/2010 14:03:19
Quote Anchor link
Ja dan kan je controleren wat het ip van mollie is en dan kan je dus zien wat er fout is.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 14:05:12
Quote Anchor link
Dat ip-nummer zal niet in de if() voorkomen lijkt mij. En als dat zo is zou ik Mollie eens contacten. Maar eerst even testen en kijken wat het ip-nummer is geeft duidelijkheid.
 
Robbert de Brock

Robbert de Brock

14/12/2010 14:11:18
Quote Anchor link
145.53.83.7NOTOK Mijn eigen ip adres geeft ie dus weer aan... hoe kan ik dit veranderen dan naar het ip adres van mollie?
Gewijzigd op 14/12/2010 14:11:47 door Robbert de Brock
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.