Probleem met overgang

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joran den Houting

Joran den Houting

22/11/2012 10:31:23
Quote Anchor link
Dag allen,

Al lange tijd niet meer hier geweest! Ben vastgelopen met een scriptje en was benieuwd of er iemand was die me hiermee kon helpen..

Op de volgende link heb ik een voorbeeld gecodeerd met hoe de functionaliteit zal moeten worden tijdens het scrollen van de pagina:
http://www.inspirad.com/test.html

Dit moet alleen vloeiend gebeuren, heb het geprobeerd door de $(this).scrollTop(); te gebruiken als indicatie hoeveel hoogte van een div er bij of er af moet, maar het wil maar niet lukken!

Iemand die misschien een makkelijkere manier weet of een tip heeft om de berekeningen goed te krijgen?

Alvast bedankt.

Toevoeging op 22/11/2012 10:35:43:

Bij deze nog even een 2de test pagina met berekeningen:
http://www.inspirad.com/test2.html
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:28:03
 
Kris Peeters

Kris Peeters

22/11/2012 11:00:18
Quote Anchor link
De bedoeling is dat de div die bovenaan aan een bepaalde hoogte van het scherm komt (omwille van het scrollen van het venster) een grotere hoogte krijg; ja?

Dus een soort accordion ( http://jqueryui.com/accordion/ ), maar dan getriggerd door de scrollTop.

Ik zal eens zien ...

Joran den Houting op 22/11/2012 10:31:23:
... Dit moet alleen vloeiend gebeuren, ...


Hoe bedoel je dit precies; vloeiend?
Gewijzigd op 22/11/2012 11:11:01 door Kris Peeters
 
Joran den Houting

Joran den Houting

22/11/2012 11:22:21
Quote Anchor link
Dat klopt helemaal, zoals in mijn test.html zie je dat hij springt naar de nieuwe hoogte. Dit moet dus constant meebewegen op de scrolltop, dus dat hij vloeiend overloopt naar zijn nieuwe hoogte. Het is inderdaad een accordeon effect dat hier gewenst is getriggerd door de scrolltop. De minimale grootte is altijd 20 pixels die naar 200 pixels moet lopen en daarna weer kleiner moet worden en de volgende zijn top grootte moeten halen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.