probleem met pars script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sebas

sebas

01/07/2004 16:50:00
Quote Anchor link
Ik heb hier op phphulp.nl een parsscript gevonden maar hij vervangt het fout. het moet gewoon teken + . zijn maar dat werkt niet bij alle letters en tekens. kan iemand me helpen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$parser
= new Parser();
$parsedText = $parser->parse($bordertext);
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $parsedText;
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?PHP
class Parser  
{
    function
parse($text)
    {

        $text = eregi_replace("\a", "a", $text);
        $text = eregi_replace("\b", "b", $text);
        $text = eregi_replace("\c", "c", $text);
        $text = eregi_replace("\d", "d", $text);
        $text = eregi_replace("\e", "e", $text);
        $text = eregi_replace("\f", "f", $text);
        $text = eregi_replace("\g", "g", $text);
        $text = eregi_replace("\h", "h", $text);
        $text = eregi_replace("\i", "i", $text);
        $text = eregi_replace("\j", "j", $text);
        $text = eregi_replace("\k", "k.", $text);
        $text = eregi_replace("\l", "l.", $text);
        $text = eregi_replace("\m", "m.", $text);
        $text = eregi_replace("\n", "n.", $text);
        $text = eregi_replace("\o", "o.", $text);
        $text = eregi_replace("\p", "p.", $text);  
        $text = eregi_replace("\q", "q.", $text);
        $text = eregi_replace("\r", "r.", $text);
        $text = eregi_replace("\s", "s", $text);
        $text = eregi_replace("\t", "t.", $text);
        $text = eregi_replace("\u", "u.", $text);
        $text = eregi_replace("\v", "v.", $text);
        $text = eregi_replace("\w", "w.", $text);
        $text = eregi_replace("\x", "x.", $text);
        $text = eregi_replace("\y", "y.", $text);
        $text = eregi_replace("\z", "z.", $text);  
        $text = eregi_replace("\.", "..", $text);
        $text = eregi_replace("\?", "?.", $text);
        $text = eregi_replace("\!", "!.", $text);
        $text = eregi_replace("\[", "[.", $text);
        $text = eregi_replace("\]", "].", $text);
        $text = eregi_replace("\)", ").", $text);
        $text = eregi_replace("\(", "(.", $text);              
        return $text;
    }
}

?>
ik verzend het met een input en de naam van de input = bordertext. je ziet het nu niet echt goed duidelijk (ik in ieder geval niet) zet het effe op kladblok of zo om het goed te kunnen bekijken... alvast bedankt.
Gewijzigd op 01/07/2004 16:56:00 door Sebas
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:50:01
 
Sebas

sebas

01/07/2004 17:05:00
Quote Anchor link
maar doe je steeds enter na elke letter die vervangen word zo dus:
$text = eregi_replace("\)", ").", $text);

$text = eregi_replace("\(", "(.", $text);

dan krijg je weer een ander resultaat...
 
Mitch X

Mitch X

01/07/2004 17:10:00
Quote Anchor link
Wat is nou het probleem? ...
 
Sebas

sebas

01/07/2004 17:15:00
Quote Anchor link
ik krijg ipv bij invoer a en outgang a. krijg ik soms a.. soms a en dan weer met b en ga maar door...
 
Sebas

sebas

02/07/2004 21:34:00
Quote Anchor link
ik neem aan dat een enter niets doet bij bijv
echo "blablabla";

echo "test";

hier zie je een dubbele enter maar normaal komt er dan geen fout of een verschil maar wel met dit script bovenaan $text = eregi_replace("\)", ").", $text);

$text = eregi_replace("\(", "(.", $text);
 
Mitch X

Mitch X

02/07/2004 21:45:00
Quote Anchor link
Jaja :S
 
Sebas

sebas

03/07/2004 18:44:00
Quote Anchor link
Laat maar het is al gelukt... ik had een fout gemaakt met \
Gewijzigd op 04/07/2004 16:33:00 door sebas
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.