Probleem met quotes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper v R

Jasper v R

29/01/2005 17:53:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een nieuwsscript.
Nu heb ik de edit pagina, eerst worden alle gegevens van het betreffende bericht uit de DB gehaald. Vervolgens moeten deze worden weergegeven in de input velden zodat ik ze kan bewerken en vervolgens kan updatenn.
De volgende regel zit in het script:
<input type="text" name="title" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $data['title']; ?>
" />

Als ik nu in title-string quotes [""] heb zitten, wordt het script dus voortijdig afgebroken. [de bron wordt dus <input type="text" name="title" value="titel voorbeeld "met quotes" probleem" />]

Hoe kan ik dit voorkomen, en toch quotes kunnen blijven gebruiken? [ik heb addslashes etc. geprobeerd maar voor de output in de bron maakt dit niet uit, ik krijg dan: <input type="text" name="title" value="titel voorbeeld \"met quotes\" probleem" /> en wordt de regel dus nog voortijdig afgebroken]
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:58:45
 
Jasper v R

Jasper v R

29/01/2005 17:54:00
Quote Anchor link
Oow ik denk dat ik al een mogelijke oplossing weet.
De quotes naar &quot; enzo omzetten, ff proberen.

Stom dat ik er 2tellen later aan denk :S
 
Jasper v R

Jasper v R

29/01/2005 18:00:00
Quote Anchor link
Okay het werkt!

Snelle eigen oplossing :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.