Probleem met Recruitment Form

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 volgende »

Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 11:22:56
Quote Anchor link
Ben bezig met een uitgebreid contactformulier.
Echter wanneer ik deze test krijg ik een witte pagina.
Ook geen foutmeldingen wanneer ik ze leeg laat.
kan iemand me misschien zeggen wat ik fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
<?php
if(isset($_POST['email'])) {
 
    // EDIT THE 2 LINES BELOW AS REQUIRED
    $email_to = "email verwijdert om privacy redenen";
    $email_subject = "Recruitment Form";
 
    function
died($error) {
        // your error code can go here
        echo "Er zijn nog enkele fouten gevonden. ";
        echo "De fouten worden hieronder weergegeven.<br /><br />";
        echo $error."<br /><br />";
        echo "Gelieve deze fouten op te lossen en het formulier op.<br /><br />";
3        die();
    }

 
 
    // validation expected data exists
    if(!isset($_POST['naam']) ||
        !
isset($_POST['straat']) ||
        !
isset($_POST['stad']) ||
        !
isset($_POST['postcode']) ||        
        !
isset($_POST['provincie']) ||
        !
isset($_POST['geslacht']) ||
        !
isset($_POST['aantal']) ||        
        !
isset($_POST['email']) ||
        !
isset($_POST['fblink']) ||
        !
isset($_POST['instalink']) ||
        !
isset($_POST['subject'])) {
        died('We are sorry, but there appears to be a problem with the form you submitted.');      
    }

 
    
 
    $naam = $_POST['naam']; // required
    $straat = $_POST['straat']; // required
    $stad = $_POST['stad']; // required
    $postcode = $_POST['postcode']; // required
    $provincie = $_POST['provincie']; // required
    $geslacht = $_POST['geslacht']; // required
    $aantal = $_POST['aantal']; // required
    $email_from = $_POST['email']; // required
    $fblink = $_POST['fblink']; // not required
    $instalink = $_POST['instalink']; // not required    
    $subject = $_POST['subject']; // required

 
    $error_message = "";
    $email_exp = '/^[A-Za-z0-9._%-]+@[A-Za-z0-9.-]+\.[A-Za-z]{2,4}$/';
 
  if(!preg_match($email_exp,$email_from)) {
    $error_message .= 'Het emailadres dat u ingegeven hebt is niet correct.<br />';
  }

 
    $string_exp = "/^[A-Za-z .'-]+$/";
 
  if(!preg_match($string_exp,$naam)) {
    $error_message .= 'Geen Naam opgegeven.<br />';
  }

 
  if(!preg_match($string_exp,$straat)) {
    $error_message .= 'Geen Straat ingegeven.<br />';
  }

   if(!preg_match($string_exp,$stad)) {
    $error_message .= 'Geen Stad opgegeven.<br />';
  }

 
  if(!preg_match($string_exp,$postcode)) {
    $error_message .= 'Geen Postcode ingegeven.<br />';
  }

   if(!preg_match($string_exp,$provincie)) {
    $error_message .= 'Geen Provincie opgegeven.<br />';
  }

 
  if(!preg_match($string_exp,$email_from)) {
    $error_message .= 'Geen Email ingegeven.<br />';
  }

 
  if(strlen($subject) < 2) {
    $error_message .= 'The Comments you entered do not appear to be valid.<br />';
  }

 
  if(strlen($error_message) > 0) {
    died($error_message);
  }

 
    $email_message = "Form details below.\n\n";
 
    
    function
clean_string($string) {
      $bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");
      return str_replace($bad,"",$string);
    }

 
    
 
    $email_message .= "Naam: ".clean_string($naam)."\n";
    $email_message .= "Straat: ".clean_string($straat)."\n";
    $email_message .= "Stad: ".clean_string($stad)."\n";
    $email_message .= "Postcode: ".clean_string($postcode)."\n";
    $email_message .= "Provincie: ".clean_string($provincie)."\n";
    $email_message .= "Geslacht: ".clean_string($geslacht)."\n";
    $email_message .= "Aantal keer vissen per maand: ".clean_string($aantal)."\n";
    $email_message .= "Email: ".clean_string($email_from)."\n";
    $email_message .= "fblink: ".clean_string($fblink)."\n";
    $email_message .= "instalink: ".clean_string($instalink)."\n";
    $email_message .= "Waarom wil je joinen?: ".clean_string($subject)."\n";
 
// create email headers
$headers = 'From: '.$email_from."\r\n".
'Reply-To: '.$email_from."\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@
mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);  
?>

 
<!-- include your own success html here -->
 
Dank u voor uw interesse.<br>
We nemen spoedig contact met u op.

 
<?php
 
}
?>


Toevoeging op 21/03/2020 11:35:22:

Alsook hoe zorg ik dat dit niet in de link verschijnt :/test/send.php?naam=&straat=&stad=&postcode=&provincie=&geslacht=man&aantal=1&email=&fblink=&instalink=&subject=
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:12:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2020 12:12:15
Quote Anchor link
Ik heb een vermoeden dat je in je formulier vergten bent aan te geven dat je method="POST" gebruikt. Anders gaat die over op GET, en stuurt hij de waardes via GET en dus via de URL's door naar het script.

Daarnaast een paar opmerkingen:
- Lijn 35 t/m 45 is overbodig, omdat je bestaande variabelen zomaar kopieert zonder dat je wat toevoegt. Je kan je $_POST variabelen prima in het vervolg gebruiken.
- Iemand met als mailadres ikben@pietjeuit.amsterdam sluit je nu buiten. Het is beter om gebruik te maken van deze structuur:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
    echo $email." is geldig";
}
else {
    echo $email." is niet geldig";
}

?>


- Een isset is niet bepaalde een validatie of iets in ingevuld. Zelf een spatie is gewoon mogelijk.
Een controle op deze manier is effectiever, en met name met trim() omdat die overtollige spaties verwijderd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(trim($var) == "") {
 // er is niks ingevuld
} else {
 // er is wel wat ingevuld
}
?>
Gewijzigd op 21/03/2020 13:33:34 door - Ariën -
 
Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 13:07:23
Quote Anchor link
bovenaan: <form action="./send.php">

knop :<input type="submit" value="Verstuur">

de rest van uw reactie ga ik proberen te ontcyferen want doe nog niet zolang aan php hehe
Gewijzigd op 21/03/2020 13:33:11 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2020 13:32:46
Quote Anchor link
Je vergeet method="POST" mee te geven in je <form....) tag).
Dan zal het al een stuk beter gaan.

En als je iets niet begrijpt, mag je gerust vragen wat er precies bedoeld wordt ;-)

Daarnaast is het niet nodig om het voorgaande bericht op het forum volledig te quoten. Daarom heb je je bericht ingekort.
Gewijzigd op 21/03/2020 13:34:00 door - Ariën -
 
Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 16:23:44
Quote Anchor link
heb de method="get" toegevoegd maar blijf met die blanco pagina zitten...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Join Our Team</title>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<style>
* {
  box-sizing: border-box;
}
body {background-color: #ffa500;}
input[type=text], select, textarea {
  width: 100%;
  padding: 12px;
  border: 1px solid #ccc;
  border-radius: 4px;
  resize: vertical;
}

label {
  padding: 12px 12px 12px 0;
  display: inline-block;
}

input[type=submit] {
  background-color: #ffa500;
  color: #000000;
  padding: 12px 20px;
  border: none;
  border-radius: 4px;
  cursor: pointer;
  float: right;
}

input[type=submit]:hover {
  background-color: #45a049;
}

.container {
  border-radius: 5px;
  background-color: #000000;
  padding: 20px;
}

.col-25 {
  float: left;
  width: 25%;
  margin-top: 6px;
}

.col-75 {
  float: left;
  width: 75%;
  margin-top: 6px;
}

/* Clear floats after the columns */
.row:after {
  content: "";
  display: table;
  clear: both;
}

/* Responsive layout - when the screen is less than 600px wide, make the two columns stack on top of each other instead of next to each other */
@media screen and (max-width: 600px) {
  .col-25, .col-75, input[type=submit] {
    width: 100%;
    margin-top: 0;
  }
}
</style>
</head>
<body>
<div><em><strong><center>Wil je ons team versterken gelieve dan even dit formulier in te vullen.<br>
Velden met een * zijn verplicht.</center></strong></em></div>
<div class="container">
  <form action="./send.php" method="get">
<!-- Naam Van de persoon -->    
    <div class="row">
      <div class="col-25">
          <label for="naam"><font color="#ffa500"><strong>*Volledige naam:</strong></font></label>
      </div>
      <div class="col-75">
        <input type="text" id="naam" name="naam" placeholder="Uw Naam.." required">
      </div>
    </div>
<!-- Einde Naam Van de persoon -->    
    
    <div class="row">
      <div class="col-25">
          <label for="straat"><font color="#ffa500"><strong>*Straat + Huisnummer:</strong></font></label>
      </div>
      <div class="col-75">
        <input type="text" id="straat" name="straat" placeholder="Straat + Huisnummer.." required">
      </div>
    </div>
    
    <div class="row">
      <div class="col-25">
          <label for="stad"><font color="#ffa500"><strong>*Stad:</strong></font></label>
      </div>
      <div class="col-75">
        <input type="text" id="stad" name="stad" placeholder="Stad.." required">
      </div>
    </div>

   <div class="row">
      <div class="col-25">
          <label for="postcode"><font color="#ffa500"><strong>*Postcode:</strong></font></label>
      </div>
      <div class="col-75">
        <input type="text" id="postcode" name="postcode" placeholder="Postcode.." required">
      </div>
    </div>
    
    <div class="row">
      <div class="col-25">
          <label for="provincie"><font color="#ffa500"><strong>*Provincie:</strong></font></label>
      </div>
      <div class="col-75">
        <input type="text" id="provincie" name="provincie" placeholder="Provincie.." required">
      </div>
    </div>
        
      
     <div class="row">
      <div class="col-25">
        <label for="geslacht"><font color="#ffa500"><strong>*Geslacht:</strong></font></label>
     </div>
          <div class="col-75">
        <select id="geslacht" name="geslacht" required">
          <option value="man">Man</option>
          <option value="vrouw">Vrouw</option>
        </select>
      </div>
    </div>

    <div class="row">
      <div class="col-25">
        <label for="aantal"><font color="#ffa500"><strong>*Hoe vaak ga je vissen?</strong></font></label>
      </div>
      <div class="col-75">
        <select id="aantal" name="aantal">
          <option value="1">1-3 keer per maand</option>
          <option value="1">3-5 keer per maand</option>
          <option value="3">5-10 keer per maand</option>
          <option value="4">10+ keer per maand</option>        
        </select>
      </div>
    </div>
    
    <div class="row">
      <div class="col-25">
          <label for="email"><font color="#ffa500"><strong>*Email:</strong></font></label>
      </div>
      <div class="col-75">
        <input type="text" id="email" name="email" placeholder="Emailadres.. (Nodig om u te contacteren)" required">
      </div>
    </div>

    <div class="row">
      <div class="col-25">
          <label for="fblink"><font color="#ffa500"><strong>Facebook:</strong></font></label>
      </div>
      <div class="col-75">
        <input type="text" id="fblink" name="fblink" placeholder="Link van je Facebook account.." required">
      </div>
    </div>

    <div class="row">
      <div class="col-25">
          <label for="instalink"><font color="#ffa500"><strong>Instagram:</strong></font></label>
      </div>
      <div class="col-75">
        <input type="text" id="instalink" name="instalink" placeholder="Link van je Instagram account.." required">
      </div>
    </div>    
    
        <div class="row">
      <div class="col-25">
        <label for="subject"><font color="#ffa500"><strong>Waarom wil je bij het Team? <br>
                            Geef een paar zinnen waarom je zou willen joinen.</strong></font></label>
      </div>
      <div class="col-75">
        <textarea id="subject" name="subject" placeholder="Geef een woordje uitleg.." style="height:200px"></textarea>
      </div>
    </div>
<br>

    <div class="row">
      <input type="submit" value="Verstuur">
    </div>


    
  </form>
</div>

</body>
</html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2020 17:42:18
Quote Anchor link
Huh? Waarom method="GET" ?
Gewijzigd op 21/03/2020 17:43:02 door - Ariën -
 
Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 17:49:19
Quote Anchor link
Oeps foutje.
Nu krijg ik wel iets.

Zelfs al heb ik alle velden ingevuld dan krijg ik :

Er zijn nog enkele fouten gevonden. De fouten worden hieronder weergegeven.

Het emailadres dat u ingegeven hebt is niet correct.
Geen Naam opgegeven.
Geen Straat ingegeven.
Geen Stad opgegeven.
Geen Postcode ingegeven.
Geen Provincie opgegeven.
Geen Email ingegeven.
The Comments you entered do not appear to be valid.


Gelieve deze fouten op te lossen en het formulier op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2020 17:57:40
Quote Anchor link
Zet eens in je PHP-script dit bovenaan neer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<pre>".print_r($_POST,true)."</pre>";
?>
 
Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 18:02:17
Quote Anchor link
Array
(
[naam] => Naam
[straat] => Straat
[stad] => Stad
[postcode] => Postcode
[provincie] => Provincie
[geslacht] => man
[aantal] => 4
=> [email protected]
[fblink] => http://www.google.be
[instalink] => http://www.google.be
[subject] => fkjdsqhqgberoflqdshfiusfhlirhbqshf
)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2020 18:28:02
Quote Anchor link
In ieder geval weten we dat die velden dus bestaan.
Ik neem aan dat je lijn 35 t/m 45 hebt verwijderd?

Dan moet je die $_POST['....']-variabelen ook in die preg_match-validaties gebruiken, in plaats van $naam, $straat, $stad enz..
Gewijzigd op 21/03/2020 18:28:37 door - Ariën -
 
Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 18:41:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
<?php
echo "<pre>".print_r($_POST,true)."</pre>";
?>

<?php
if(isset($_POST['email'])) {
 
    // EDIT THE 2 LINES BELOW AS REQUIRED
    $email_to = "personal";
    $email_subject = "Recruitment Form";
 
    function
died($error) {
        // your error code can go here
        echo "Er zijn nog enkele fouten gevonden. ";
        echo "De fouten worden hieronder weergegeven.<br /><br />";
        echo $error."<br /><br />";
        echo "Gelieve deze fouten op te lossen en het formulier op.<br /><br />";
        die();
    }

 
 
    // validation expected data exists
    if(!isset($_POST['naam']) ||
        !
isset($_POST['straat']) ||
        !
isset($_POST['stad']) ||
        !
isset($_POST['postcode']) ||        
        !
isset($_POST['provincie']) ||
        !
isset($_POST['geslacht']) ||
        !
isset($_POST['aantal']) ||        
        !
isset($_POST['email']) ||
        !
isset($_POST['fblink']) ||
        !
isset($_POST['instalink']) ||
        !
isset($_POST['subject'])) {
        died('We are sorry, but there appears to be a problem with the form you submitted.');      
    }

 
 
    $error_message = "";
    $email_exp = '/^[A-Za-z0-9._%-]+@[A-Za-z0-9.-]+\.[A-Za-z]{2,4}$/';
 
  if(!preg_match($email_exp,$_POST['email'])) {
    $error_message .= 'Het emailadres dat u ingegeven hebt is niet correct.<br />';
  }

 
    $string_exp = "/^[A-Za-z .'-]+$/";
 
  if(!preg_match($string_exp,$_POST['naam'])) {
    $error_message .= 'Geen Naam opgegeven.<br />';
  }

 
  if(!preg_match($string_exp,$_POST['straat'])) {
    $error_message .= 'Geen Straat ingegeven.<br />';
  }

   if(!preg_match($string_exp,$_POST['stad'])) {
    $error_message .= 'Geen Stad opgegeven.<br />';
  }

 
  if(!preg_match($string_exp,$_POST['postcode'])) {
    $error_message .= 'Geen Postcode ingegeven.<br />';
  }

   if(!preg_match($string_exp,$_POST['provincie'])) {
    $error_message .= 'Geen Provincie opgegeven.<br />';
  }

 
  if(!preg_match($string_exp,$_POST['email'])) {
    $error_message .= 'Geen Email ingegeven.<br />';
  }

 
  if(strlen($_POST['subject']) < 2) {
    $error_message .= 'The Comments you entered do not appear to be valid.<br />';
  }

 
  if(strlen($error_message) > 0) {
    died($error_message);
  }

 
    $email_message = "Form details below.\n\n";
 
    
    function
clean_string($string) {
      $bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");
      return str_replace($bad,"",$string);
    }

 
    
 //    $naam = $_POST['naam']; // required
//    $straat = $_POST['straat']; // required
//    $stad = $_POST['stad']; // required
//    $postcode = $_POST['postcode']; // required
//    $provincie = $_POST['provincie']; // required
//    $geslacht = $_POST['geslacht']; // required
//    $aantal = $_POST['aantal']; // required
    //$email_from = $_POST['email']; // required
//    $fblink = $_POST['fblink']; // not required
//    $instalink = $_POST['instalink']; // not required    
//    $subject = $_POST['subject']; // required


    $email_message .= "Naam: ".clean_string($_POST['naam'])."\n";
    $email_message .= "Straat: ".clean_string($_POST['straat'])."\n";
    $email_message .= "Stad: ".clean_string($_POST['stad'])."\n";
    $email_message .= "Postcode: ".clean_string($_POST['postcode'])."\n";
    $email_message .= "Provincie: ".clean_string($_POST['provincie'])."\n";
    $email_message .= "Geslacht: ".clean_string($_POST['geslacht'])."\n";
    $email_message .= "Aantal keer vissen per maand: ".clean_string($_POST['aantal'])."\n";
    $email_message .= "Email: ".clean_string($_POST['email'])."\n";
    $email_message .= "Facebook: ".clean_string($_POST['fblink'])."\n";
    $email_message .= "Instagram: ".clean_string($_POST['instalink'])."\n";
    $email_message .= "Waarom wil je joinen?: ".clean_string($_POST['subject'])."\n";
 
// create email headers

$headers = 'From: '.$_POST['email']."\r\n".
'Reply-To: '.$_POST['email']."\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@
mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);  
?>

 
<!-- include your own success html here -->
 
Dank u voor uw interesse.<br>
We nemen spoedig contact met u op.

 
<?php
 
}
?>





Array
(
    [naam] => kgghkcghk
    [straat] => ljgjvg
    [stad] => lglhg
    [postcode] => 2222
    [provincie] => ghgkglg
    [geslacht] => man
    [aantal] => 1
    [email] => [email protected]
    [fblink] =>
    [instalink] =>
    [subject] => ;jgkufitfkutfkytfktkjugyjfhgfkytfghjiuygtfdtgyhjikoihutfrdtyuhio
)
Er zijn nog enkele fouten gevonden. De fouten worden hieronder weergegeven.

Geen Postcode ingegeven.
Geen Email ingegeven.


Gelieve deze fouten op te lossen en het formulier op.
Gewijzigd op 21/03/2020 18:43:18 door Philip VanGorp
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2020 18:45:29
Quote Anchor link
Niet verwonderlijk als je postcode en mail-adres op dezelfde manier valideert als een woonplaats, provincie stad of iets dergelijks.

Dit is een overzicht van de validatie, dus een postcode en een mail komt er nooit doorheen: klik.
Gewijzigd op 21/03/2020 18:47:49 door - Ariën -
 
Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 18:48:50
Quote Anchor link
aan die link kan ik niet aan uit.
zal ff googlen voor postcode validatie enzo (a)
Gewijzigd op 21/03/2020 19:02:54 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2020 18:53:25
Quote Anchor link
Die link werkt hier prima. Ik zat eerst alleen te worstelen om deze hier op het forum te krijgen, maar het is gelukt. Je ziet dat cijfers niet geaccepteerd worden.

Dit moet werken voor postcodes:
/^\d{4}\s?\w{2}$/

Toevoeging op 21/03/2020 19:02:42:

Even een testscriptje, (niet om over te nemen)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
 $pattern
= "/^\d{4}\s?\w{2}$/";
 $postcode = "1234AB"; //pas eens aan naar 1234 AAB, en zie het verschil
 if(preg_match($pattern,$postcode)) {
     echo "Het is geldig";
 }
else {
     echo "Het is niet geldig";
 }

 ?>
Gewijzigd op 21/03/2020 18:56:35 door - Ariën -
 
Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 19:11:18
Quote Anchor link
we komen dichterbij hehe

Er zijn nog enkele fouten gevonden. De fouten worden hieronder weergegeven.

Geen Email ingegeven.


Gelieve deze fouten op te lossen en het formulier op.

ff googlen voor die email he
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2020 19:19:25
 
Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 19:31:50
Quote Anchor link
zo dan ? want dat geeft een error code:


Notice: Undefined variable: var in /data/sites/web/belgiancarpteambe/www/test/send.php on line 28
[email protected] is geldig Dank u voor uw interesse.
We nemen spoedig contact met u op.
sorry dat ik heel uw zaterdag in beslag neem maar waar moet ik wat toevoegen dan? en wat moet ik verwijderen?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
if(trim($var) == "") {
 // er is niks ingevuld
} else {
 // er is wel wat ingevuld
}
 
    // validation expected data exists
    if(!isset($_POST['naam']) ||
        !isset($_POST['straat']) ||
        !isset($_POST['stad']) ||
        !isset($_POST['postcode']) ||        
        !isset($_POST['provincie']) ||
        !isset($_POST['geslacht']) ||
        !isset($_POST['aantal']) ||        
        !isset($_POST['email']) ||
        !isset($_POST['fblink']) ||
        !isset($_POST['instalink']) ||
        !isset($_POST['subject'])) {
        died('We are sorry, but there appears to be a problem with the form you submitted.');      
    }
 
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2020 19:33:53
Quote Anchor link
Je moet nooit letterlijk overnemen wat ergens staat. Zorg dat je het ook begrijpt, en wat het doet. Die code kan je gewoon verwijderen, of beter zelfs: aanpassen naar jouw situatie!
Gewijzigd op 21/03/2020 19:36:06 door - Ariën -
 
Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 19:35:18
Quote Anchor link
ok dat word lastig want ik begrijp er niks meer van haha
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/03/2020 19:38:10
Quote Anchor link
Het is een voorbeeld hoe je controleert of iets ingevuld is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// voorbeeld:
$var = ""; // vul tussen de " " iets in, en zie het verschil!

if(trim($var) == "") {
echo "Er is niks ingevuld";
}
else {
echo "Er is wel wat ingevuld";
}

?>


Die kan je toepassen op in plaats van de issets()'s
Gewijzigd op 21/03/2020 19:38:44 door - Ariën -
 
Philip VanGorp

Philip VanGorp

21/03/2020 19:41:51
Quote Anchor link
als ik de code opslaan in test.php
en zonder iets tussen de "" geeft ie er is niks ingevuld
zet ik er iets tussen de "" geeft ie er is niks ingevuld

???
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.