Probleem met rewrite_mod

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lennard

Lennard

05/01/2006 00:27:00
Quote Anchor link
Hallo, ik zit met een probleem met rewrite_mod.

Het heeft altijd bij me gewerkt, maar ik denk pas iets aangepast waardoor het nu niet meer zo goed werkt :)

In mijn httpd.conf:
Options FollowSymLinks
AllowOverride all

In mijn .htaccess:
RewriteEngine on
RewriteBase /

RewriteRule ^links/go/(.*)/? links_out.php?id=$1
RewriteRule ^links/statistieken/? links_stats.php
RewriteRule ^links/? links.php

----------------------------------------
http://host/links werkt wel gewoon, maar http://host/links/statistieken werkt niet!

Het probleem is gloof ik dat links_stats.php ook 'links' bevat. Hierover is al eens in een ander topic gesproken. Alleen die oplossing werkt bij mij niet...

Iemand nog een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:18:27
 
Danny

Danny

05/01/2006 00:33:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je niet dit ? veel gemakkelijker...

dit stop in je config ofzoiets :P
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(!empty($_SERVER['PATH_INFO']))
 {

     $_mGET = substr($_SERVER['PATH_INFO'], 1);
     $_mGET = explode('/', $_mGET);
 }

?>


en deze code boven aan je pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$_GET
["id"] = empty($_mGET[0]) || !is_numeric($_mGET[0]) ? 0 : $_mGET[0];

//Dit is alleen voor index resultaat...
echo $_GET['id'];
?>


en dan word dit
http://www.jesitenaam.nl/scripts.php?id=1
verandert in dit
http://www.jesitenaam.nl/scripts/1
Gewijzigd op 05/01/2006 00:34:00 door Danny
 
Alex

Alex

03/01/2007 14:38:00
Quote Anchor link
Moet $_SERVER['PATH_INFO'] niet $_SERVER['PATH_TRANSLATED'] worden?
 
- wes  -

- wes -

03/01/2007 14:57:00
Quote Anchor link
tering reageer je altijd op topics van een jaar terug :) ik denk niet dat de topicstarter nog zit te f5en voor het antwoord
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.