probleem met rewriterules voor parameters

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Eilander

Marco Eilander

14/09/2017 10:07:57
Quote Anchor link
Hallo,

Dit is een gedeelte van mijn htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteRule ^logs /home.php?p=logs [L]
RewriteRule ^logs/cash /home.php?p=logs&logtype=cash [L]


De eerste werkt perfect, alleen de tweede krijg ik niet werkend. Ook even op Google rond gezocht,
maar geen bruikbaar info gevonden.

Ik had dit ook geprobeerd, maar de uitkomst is/blijft leeg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
echo 'alle gets: '.print_r($_GET);
echo 'logtype is: '.$_GET['logtype'];


Als ik dit doe, werkt het wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^cash /home.php?p=logs&logtype=cash [L]


~ Marco
Gewijzigd op 14/09/2017 10:14:26 door Marco Eilander
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:33:34
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

14/09/2017 11:26:36
Quote Anchor link
Draai de regels eens om, de korste regel wordt nu al gematcht voordat de langere variant gecontroleerd kan worden.
Je kunt ook je regel specifieker maken door ook een $ aan het einde van de gezochte string te zetten.
 
Marco Eilander

Marco Eilander

14/09/2017 13:30:29
Quote Anchor link
Bedankt, het werkt. :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.