Probleem met toevoegen srcset function op lijn 252

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

18/05/2020 13:05:57
Quote Anchor link
Hallo,
ik probeer om srcset function toe te voegen in mij theme maar ik krijg foutmelding op lijn 252. ik probeerde om uit te vinden maar is niet gelukt.
deze is de code:
Quote:


// Class
$class = implode(' ', apply_filters('john_img_class', $class));
if (!empty($class)) {
$class = 'class="' . esc_attr($class) . '"';
}
// Aspect ratio
$ratio = john_sizes_ratio($width, $height);
if (!empty($ratio)) {
$ratio = 'data-aspect-ratio="' . esc_attr($ratio) . '"';
}
// Attributes
$attributes = implode(' ', apply_filters('john_img_attributes', array('id' => 'id="wp-image-' . esc_attr($id) . '"', 'data-id' => 'data-id="' . esc_attr($id) . '"', 'class' => $class, 'ratio' => $ratio, 'schema' => 'itemprop="contentUrl"', 'alt' => 'alt="' . $alt . '"')));
// Return an array with the final width/height so these values can be passed up to the wrapper element for certain CSS styling tricks
return array(apply_filters('john_img', '<img ' . apply_filters('john_src_html', $src) . apply_filters('john_srcset_html', $srcset) . apply_filters('john_sizes_html', $sizes) . apply_filters('john_dimensions', image_hwstring($width, $height), $width, $height) . $attributes . '>'), $width, $height);


waar het kan de fout zijn , ik kunde niet vinden?
dank u wel
johannes
Gewijzigd op 18/05/2020 13:50:49 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:49:12
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

18/05/2020 13:07:35
Quote Anchor link
Als je enkel de regels 240 t/m 255 van het betreffende bestand (niet alleen het script) hier plaatst, kunnen we waarschijnlijk beter helpen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2020 13:32:38
Quote Anchor link
Vermeld altijd:
- Relevante code (+/- t/m 25 regels) tussen codetags.
- De lijn waar het fout gaat.
- Wat er gebeurt.

Nu is het echt een 'glazen bol' topic.

En geef een duidelijke en bondige titel mee.
Gewijzigd op 18/05/2020 13:35:08 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

18/05/2020 13:33:32
Quote Anchor link
**snip**

johannes
Gewijzigd op 18/05/2020 13:37:02 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2020 13:34:39
Quote Anchor link
Zie mijn vorige bericht!
Ik heb liever een compleet topic dan een raadsel-topic.
Gewijzigd op 18/05/2020 13:37:49 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

18/05/2020 13:37:10
Quote Anchor link
de fout melding is :
jouw PHP-wijzigingen zijn teruggedraaid vanwege een fout op regel 252 in het bestand wp-content/themes/john/functions.php. Repareer en probeer opnieuw.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
// Class
$class = implode(' ', apply_filters('john_img_class', $class));
if (!empty($class)) {
$class = 'class="' . esc_attr($class) . '"';
}

// Aspect ratio
$ratio = john_sizes_ratio($width, $height);
if (!empty($ratio)) {
$ratio = 'data-aspect-ratio="' . esc_attr($ratio) . '"';
}

// Attributes
$attributes = implode(' ', apply_filters('john_img_attributes', array('id' => 'id="wp-image-' . esc_attr($id) . '"', 'data-id' => 'data-id="' . esc_attr($id) . '"', 'class' => $class, 'ratio' => $ratio, 'schema' => 'itemprop="contentUrl"', 'alt' => 'alt="' . $alt . '"')));
// Return an array with the final width/height so these values can be passed up to the wrapper element for certain CSS styling tricks
return array(apply_filters('john_img', '<img ' . apply_filters('john_src_html', $src) . apply_filters('john_srcset_html', $srcset) . apply_filters('john_sizes_html', $sizes) . apply_filters('john_dimensions', image_hwstring($width, $height), $width, $height) . $attributes . '>'), $width, $height);
?>
Gewijzigd op 18/05/2020 13:38:44 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2020 13:40:52
Quote Anchor link
Waarom plaats je het nou steeds tussen quote-tags? Ik heb er nu weer code-tags van gemaakt, maar let daar graag in het vervolg op. Quote is voor andere zaken bedoeld.

Nog steeds zijn we benieuwd wat je aangepast hebt? Wat is die bewuste lijn? Enkel een code dumpen heeft niet veel nut namelijk.
Gewijzigd op 18/05/2020 13:41:32 door - Ariën -
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

18/05/2020 13:44:09
Quote Anchor link
Volgens mij vergeet je een accolade, je opent op regel 204 een accolade maar volgens mij sluit je deze niet. Ik vermoed namelijk dat de return nog in de functie behoort.
 
Johannes davidian

johannes davidian

18/05/2020 13:46:26
Quote Anchor link
ik zie niet in reageren de quotes optie om code in te plaatsen!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2020 13:49:16
Quote Anchor link
Johannes davidian op 18/05/2020 13:46:26:
ik zie niet in reageren de quotes optie om code in te plaatsen!

Die ontbreekt, maar zelf code-tags typen is zo gedaan. Ik zal er nog eens naar kijken om dit toe te (laten) voegen.
Gewijzigd op 18/05/2020 13:51:45 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

18/05/2020 14:03:13
Quote Anchor link
dank u wel

Toevoeging op 18/05/2020 14:14:13:

dank u wel,
de accolade was geopend op lijn 204 en ik was vergeten om te sluiten op lijn 253 .
de probleem is opgelost .
johannes
 
Ad Fundum

Ad Fundum

23/05/2020 19:22:10
Quote Anchor link
Mocht je vaker werken met PHP of andersoortige code, dan kan ik je aanraden om een IDE te gebruiken die je attendeert op dit soort fouten, dan hoef je niet te wachten op input van anderen.
Een goede en gratis IDE kan je hier vinden: https://www.eclipse.org/pdt/
Er zijn een boel die zweren bij PhpStorm (https://www.jetbrains.com/phpstorm/) maar ik zie niet in waarom je zou betalen voor iets dat je ook gratis kan krijgen.
 
Johannes davidian

johannes davidian

25/05/2020 09:42:16
Quote Anchor link
dank u wel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.