probleem php/html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:30:38
Quote Anchor link
dit zijn mn code's maar hij doet het niet, je krijgt wel de tekst enzo te zien maar nergens is de knop om het spel te spelen. die hoort er te zijn in de header. wat moet ik veranderen zodat ie het doet?


galgje.php:

<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title>Speel Galgje!</title>
</head>
<body>
<div id="main">
<div id="header"><a class="home" href="index.html"></a> <a class="uitleg" href="uitleg.html"></a> <a class="spelen" href="index.html"></a></div>
<div id="content">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
session_start();

function
letters_only($string) {
$eregi = eregi_replace("([A-Z]+)","",$string);

if(empty($eregi)) {
return true;
}


return false;
}

function
game()
{

if(isset($_POST['reset']))
{

$page = $_SERVER['PHP_SELF'];
session_destroy();
header("Refresh: 0; url=$page");
}

else
{
if(!isset($_POST['submit']))
{

$woordenarray = $_SESSION["woordenarray"];
$plaatjes = array("galg0.jpg", "galg1.jpg", "galg2.jpg", "galg3.jpg", "galg4.jpg", "galg5.jpg", "galg6.jpg", "galg7.jpg", "galg8.jpg");
$rand= rand(0,count($woordenarray)-1);
$woord=$woordenarray[$rand];
$_SESSION["woord"] = $woord;
$_SESSION["plaatjes"] = $plaatjes;
$teller=8;
$tijd = time();
$_SESSION["tijd"]=$tijd;
for ($x=0;$x<strlen($woord);$x++){
$hidden.="-";
}

}

else
{

$letter = $_POST["letter"];
$woord = $_SESSION["woord"];
$hiddenword = $_POST["hidden"];
$gebruikt = $_POST["gebruikt"];
$teller = $_POST["teller"];
$plaatjes = $_SESSION["plaatjes"];
$hidden = "";
$juist = false;


for ($x=0;$x<strlen($woord);$x++){
if (substr($woord,$x,1)==$letter){
$hidden.=$letter;
$juist=true;
}
else{
$hidden.=substr($hiddenword,$x,1);
}
}



if( !letters_only( $letter) ) {
echo "<div style=\"color: #F00\";>Gebruikt alleen letters!</div>";
}
elseif ( empty( $letter) ){
echo "<div style=\"color: #F00\";>Vul iets in</div>";
}
else {
if( $gebruikt ) {
$pos = strpos( $gebruikt, $letter );
if( $pos === false) {

$gebruikt.=$letter;

if(!$juist){
$teller--;
}

if ($woord==$hidden){
$gewonnen=true;
}

if ($teller==0){
$einde=true;
}
}
else {
echo "<div style=\"color: #F00\";>Letter is al gebruikt</div>";
}
}
else {

$gebruikt.=$letter;

if(!$juist){
$teller--;
}

if ($woord==$hidden){
$gewonnen=true;
}

if ($teller==0){
$einde=true;
}
}
}
}

if (!$einde && !$gewonnen)
{

?>

<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatjes[$teller]?>
" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

echo "Voorlopig heb je dit geraden:<br />";
echo $hidden;
echo "<br>Je hebt nog ".$teller." levens<br />";

if ( empty($gebruikt) ) {
echo "Letters heb je al gebruikt: <span style=\"color: #F00;\">Geen</span>";
}


if ($gebruikt){
echo "Letters heb je al gebruikt: ".strtoupper($gebruikt);
}

?>

<form name="form1" method="post" action="" style="font-family: monospace;">

<input type="radio" name="letter" id="letter" value="a" checked="checked"/> A
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="b" /> B
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="c" /> C
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="d" /> D<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="e" /> E
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="f" /> F
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="g" /> G
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="h" /> H<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="i" /> I
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="j" /> J
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="k" /> K
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="l" /> L<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="m" /> M
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="n" /> N
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="o" /> O
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="p" /> P<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="q" /> Q
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="r" /> R
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="s" /> S
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="t" /> T<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="u" /> U
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="v" /> V
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="w" /> W
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="x" /> X<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="y" /> Y
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="z" /> Z<br />

<input type="hidden" name="gebruikt" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $gebruikt; ?>
">
<input type="hidden" name="hidden" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $hidden; ?>
">
<input type="hidden" name="teller" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $teller; ?>
">

<input name="submit" type="submit" id="submit1" value="Raad" style="width: 85px;">
<input name="reset" type="submit" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
}
else if($einde)
{

$tijd = $_SESSION["tijd"];
$seconden = time() - $tijd;
$minuten = $seconden / 60;
$seconden = $seconden - (int)$minuten * 60;

?>

<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatjes[$teller]?>
" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo "Je hebt het woord niet geraden, je bent dood";
echo "<br />Het woord was: ".$woord;
echo "<br />Je hebt er ", (int)$minuten, " Minuten en ", $seconden, " Seconden over gedaan";

?>

<form name="form_verloren" method="post" action="" style="font-family: monospace;">
<input name="reset" type="submit2" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
}
else if($gewonnen)
{

$tijd = $_SESSION["tijd"];
$seconden = time() - $tijd;
$minuten = $seconden / 60;
$seconden = $seconden - (int)$minuten * 60;

?>

<img src="gefeliciteerd.jpg" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo "Gefeliciteerd u heeft het woord geraden<br />";
echo "Het woord was: ".$woord;
echo "<br />Je hebt er ", (int)$minuten, " minuten en ", $seconden, " seconden over gedaan";

?>

<form name="form_verloren" method="post" action="" style="font-family: monospace;">
<input name="reset" type="submit" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
}
}
};


$vijf = array("brood", "steek", "vlees", "tosti", "taart", "wagen", "brein", "appel", "druif", "mango", "pruim", "spook", "vlieg", "meter", "aapje", "bizon", "blaar", "giraf", "kabel","label", "balen", "baden", "raden", "radar", "draad", "draak", "draai", "kraai","vlaai", "vlaag", "vraag","graag", "trage","agent", "wagen", "zegen");
$acht = array("kluivers", "stuivers", "tuinkers", "suikeren", "uitdelen", "rituelen", "uitkeren", "studeren", "tuinwerk", "strekken", "sterkste", "stekkers", "struikel", "biertjes", "frietjes", "fietsers", "flitsers", "truffels", "sluiters", "filmster", "kerstmis", "marktjes", "melkkaas", "kaasvork ", "spaarpot", "toppaard ", "staarten ", "taartjes", "praatjes", "plantjes ", "prentjes", "leesboek", "vleeskoe", "vlagorde", "volgorde", "verdoven", "overdoen", "noodweer", "bewonder", "bewoners");
$twaalf = array("brilpelikaan", "goudkroontje", "aambeiwortel", "ananashennep", "boomkorstmos", "paasbloempje", "biowaterstof", "boswaterkers", "boomhazelaar", "straatplavei", "citrusvrucht", "granaatappel", "passievrucht", "honingmeloen", "kousenbandje", "kraakbeenvis", "kustbaardman", "leeuwekopvis", "paardekopvis",
"regenboogvis", "reuzenmurene", "rivierpaling", "roodneuszalm", "schriftbaars", "slaapgrondel", "slangekopvis", "slangmakreel", "sluierstaart", "snavellipvis", "snipmesvisje", "snuitbarbeel", "spiegelplaty", "straatvegers", "telescoopvis", "tygerbarbeel", "vlagcichlide");
$page = $_SERVER['PHP_SELF'];


if(isset($_SESSION["woordenarray"]))
{

game();
}

else
{
?>

<form name="form2" method="post" action="">
<p>Kies hieronder je moeilijkheidsgraad uit: <br /></p>
<input name="vijf" type="submit" id="submit3" value="Moeilijk
Vijfletterwoorden" />
<input name="acht" type="submit" id="submit4" value="Gemiddeld
Achtletterwoorden" />
<input name="twaalf" type="submit" id="submit5" value="Makkelijk
Twaalfletterwoorden" />

</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if (isset($_POST['vijf']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $vijf;
header("Refresh: 0; url=$page");
}


if (isset($_POST['acht']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $acht;
header("Refresh: 0; url=$page");
}


if (isset($_POST['twaalf']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $twaalf;
header("Refresh: 0; url=$page");
}
}


?>

</div>
</div>
</body>
</html>

dit is alleen de php-code
Gewijzigd op 08/06/2011 17:39:04 door Kim groot
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:39:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:31:42
Quote Anchor link
Gebruik a.u.b. code-tags en toon relevante code.
120 regels doorlezen is best wel overdreven....
 
Dennis meijer

dennis meijer

08/06/2011 17:33:07
Quote Anchor link
Je moet je links nog een naam geven anders krijg je ze niet te zien?
 
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:33:34
Quote Anchor link
ik weet eigenlijk niet hoe ik het anders moet doen.. alles moeten jullie toch kunnen zien?

Toevoeging op 08/06/2011 17:34:00:

waar moet ik die een naam geven?


Toevoeging op 08/06/2011 17:34:30:

Dennis meijer op 08/06/2011 17:33:07:
Je moet je links nog een naam geven anders krijg je ze niet te zien?


waar moet ik die naam doen/veranderen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:36:27
Quote Anchor link
Kan je eerst even je code minimaliseren door de relevante code te tonen?
code-tags zijn ook erg handig voor algehele regelnummering.
 
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:37:50
Quote Anchor link
oke zal het even proberen!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/06/2011 17:39:51
Quote Anchor link
Waarom een nieuw topic openen en niet verder gaan in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hulp-bij-school-opdracht/78508 ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.