probleem php/html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:30:38
Quote Anchor link
dit zijn mn code's maar hij doet het niet, je krijgt wel de tekst enzo te zien maar nergens is de knop om het spel te spelen. die hoort er te zijn in de header. wat moet ik veranderen zodat ie het doet?


galgje.php:

<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title>Speel Galgje!</title>
</head>
<body>
<div id="main">
<div id="header"><a class="home" href="index.html"></a> <a class="uitleg" href="uitleg.html"></a> <a class="spelen" href="index.html"></a></div>
<div id="content">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
session_start();

function
letters_only($string) {
$eregi = eregi_replace("([A-Z]+)","",$string);

if(empty($eregi)) {
return true;
}


return false;
}

function
game()
{

if(isset($_POST['reset']))
{

$page = $_SERVER['PHP_SELF'];
session_destroy();
header("Refresh: 0; url=$page");
}

else
{
if(!isset($_POST['submit']))
{

$woordenarray = $_SESSION["woordenarray"];
$plaatjes = array("galg0.jpg", "galg1.jpg", "galg2.jpg", "galg3.jpg", "galg4.jpg", "galg5.jpg", "galg6.jpg", "galg7.jpg", "galg8.jpg");
$rand= rand(0,count($woordenarray)-1);
$woord=$woordenarray[$rand];
$_SESSION["woord"] = $woord;
$_SESSION["plaatjes"] = $plaatjes;
$teller=8;
$tijd = time();
$_SESSION["tijd"]=$tijd;
for ($x=0;$x<strlen($woord);$x++){
$hidden.="-";
}

}

else
{

$letter = $_POST["letter"];
$woord = $_SESSION["woord"];
$hiddenword = $_POST["hidden"];
$gebruikt = $_POST["gebruikt"];
$teller = $_POST["teller"];
$plaatjes = $_SESSION["plaatjes"];
$hidden = "";
$juist = false;


for ($x=0;$x<strlen($woord);$x++){
if (substr($woord,$x,1)==$letter){
$hidden.=$letter;
$juist=true;
}
else{
$hidden.=substr($hiddenword,$x,1);
}
}



if( !letters_only( $letter) ) {
echo "<div style=\"color: #F00\";>Gebruikt alleen letters!</div>";
}
elseif ( empty( $letter) ){
echo "<div style=\"color: #F00\";>Vul iets in</div>";
}
else {
if( $gebruikt ) {
$pos = strpos( $gebruikt, $letter );
if( $pos === false) {

$gebruikt.=$letter;

if(!$juist){
$teller--;
}

if ($woord==$hidden){
$gewonnen=true;
}

if ($teller==0){
$einde=true;
}
}
else {
echo "<div style=\"color: #F00\";>Letter is al gebruikt</div>";
}
}
else {

$gebruikt.=$letter;

if(!$juist){
$teller--;
}

if ($woord==$hidden){
$gewonnen=true;
}

if ($teller==0){
$einde=true;
}
}
}
}

if (!$einde && !$gewonnen)
{

?>

<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatjes[$teller]?>
" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

echo "Voorlopig heb je dit geraden:<br />";
echo $hidden;
echo "<br>Je hebt nog ".$teller." levens<br />";

if ( empty($gebruikt) ) {
echo "Letters heb je al gebruikt: <span style=\"color: #F00;\">Geen</span>";
}


if ($gebruikt){
echo "Letters heb je al gebruikt: ".strtoupper($gebruikt);
}

?>

<form name="form1" method="post" action="" style="font-family: monospace;">

<input type="radio" name="letter" id="letter" value="a" checked="checked"/> A
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="b" /> B
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="c" /> C
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="d" /> D<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="e" /> E
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="f" /> F
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="g" /> G
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="h" /> H<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="i" /> I
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="j" /> J
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="k" /> K
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="l" /> L<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="m" /> M
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="n" /> N
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="o" /> O
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="p" /> P<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="q" /> Q
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="r" /> R
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="s" /> S
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="t" /> T<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="u" /> U
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="v" /> V
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="w" /> W
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="x" /> X<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="y" /> Y
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="z" /> Z<br />

<input type="hidden" name="gebruikt" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $gebruikt; ?>
">
<input type="hidden" name="hidden" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $hidden; ?>
">
<input type="hidden" name="teller" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $teller; ?>
">

<input name="submit" type="submit" id="submit1" value="Raad" style="width: 85px;">
<input name="reset" type="submit" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
}
else if($einde)
{

$tijd = $_SESSION["tijd"];
$seconden = time() - $tijd;
$minuten = $seconden / 60;
$seconden = $seconden - (int)$minuten * 60;

?>

<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatjes[$teller]?>
" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo "Je hebt het woord niet geraden, je bent dood";
echo "<br />Het woord was: ".$woord;
echo "<br />Je hebt er ", (int)$minuten, " Minuten en ", $seconden, " Seconden over gedaan";

?>

<form name="form_verloren" method="post" action="" style="font-family: monospace;">
<input name="reset" type="submit2" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
}
else if($gewonnen)
{

$tijd = $_SESSION["tijd"];
$seconden = time() - $tijd;
$minuten = $seconden / 60;
$seconden = $seconden - (int)$minuten * 60;

?>

<img src="gefeliciteerd.jpg" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo "Gefeliciteerd u heeft het woord geraden<br />";
echo "Het woord was: ".$woord;
echo "<br />Je hebt er ", (int)$minuten, " minuten en ", $seconden, " seconden over gedaan";

?>

<form name="form_verloren" method="post" action="" style="font-family: monospace;">
<input name="reset" type="submit" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
}
}
};


$vijf = array("brood", "steek", "vlees", "tosti", "taart", "wagen", "brein", "appel", "druif", "mango", "pruim", "spook", "vlieg", "meter", "aapje", "bizon", "blaar", "giraf", "kabel","label", "balen", "baden", "raden", "radar", "draad", "draak", "draai", "kraai","vlaai", "vlaag", "vraag","graag", "trage","agent", "wagen", "zegen");
$acht = array("kluivers", "stuivers", "tuinkers", "suikeren", "uitdelen", "rituelen", "uitkeren", "studeren", "tuinwerk", "strekken", "sterkste", "stekkers", "struikel", "biertjes", "frietjes", "fietsers", "flitsers", "truffels", "sluiters", "filmster", "kerstmis", "marktjes", "melkkaas", "kaasvork ", "spaarpot", "toppaard ", "staarten ", "taartjes", "praatjes", "plantjes ", "prentjes", "leesboek", "vleeskoe", "vlagorde", "volgorde", "verdoven", "overdoen", "noodweer", "bewonder", "bewoners");
$twaalf = array("brilpelikaan", "goudkroontje", "aambeiwortel", "ananashennep", "boomkorstmos", "paasbloempje", "biowaterstof", "boswaterkers", "boomhazelaar", "straatplavei", "citrusvrucht", "granaatappel", "passievrucht", "honingmeloen", "kousenbandje", "kraakbeenvis", "kustbaardman", "leeuwekopvis", "paardekopvis",
"regenboogvis", "reuzenmurene", "rivierpaling", "roodneuszalm", "schriftbaars", "slaapgrondel", "slangekopvis", "slangmakreel", "sluierstaart", "snavellipvis", "snipmesvisje", "snuitbarbeel", "spiegelplaty", "straatvegers", "telescoopvis", "tygerbarbeel", "vlagcichlide");
$page = $_SERVER['PHP_SELF'];


if(isset($_SESSION["woordenarray"]))
{

game();
}

else
{
?>

<form name="form2" method="post" action="">
<p>Kies hieronder je moeilijkheidsgraad uit: <br /></p>
<input name="vijf" type="submit" id="submit3" value="Moeilijk
Vijfletterwoorden" />
<input name="acht" type="submit" id="submit4" value="Gemiddeld
Achtletterwoorden" />
<input name="twaalf" type="submit" id="submit5" value="Makkelijk
Twaalfletterwoorden" />

</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if (isset($_POST['vijf']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $vijf;
header("Refresh: 0; url=$page");
}


if (isset($_POST['acht']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $acht;
header("Refresh: 0; url=$page");
}


if (isset($_POST['twaalf']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $twaalf;
header("Refresh: 0; url=$page");
}
}


?>

</div>
</div>
</body>
</html>

dit is alleen de php-code
Gewijzigd op 08/06/2011 17:39:04 door Kim groot
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:57:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:31:42
Quote Anchor link
Gebruik a.u.b. code-tags en toon relevante code.
120 regels doorlezen is best wel overdreven....
 
Dennis meijer

dennis meijer

08/06/2011 17:33:07
Quote Anchor link
Je moet je links nog een naam geven anders krijg je ze niet te zien?
 
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:33:34
Quote Anchor link
ik weet eigenlijk niet hoe ik het anders moet doen.. alles moeten jullie toch kunnen zien?

Toevoeging op 08/06/2011 17:34:00:

waar moet ik die een naam geven?


Toevoeging op 08/06/2011 17:34:30:

Dennis meijer op 08/06/2011 17:33:07:
Je moet je links nog een naam geven anders krijg je ze niet te zien?


waar moet ik die naam doen/veranderen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:36:27
Quote Anchor link
Kan je eerst even je code minimaliseren door de relevante code te tonen?
code-tags zijn ook erg handig voor algehele regelnummering.
 
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:37:50
Quote Anchor link
oke zal het even proberen!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/06/2011 17:39:51
Quote Anchor link
Waarom een nieuw topic openen en niet verder gaan in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hulp-bij-school-opdracht/78508 ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.